Az őrületes magyar siker után elhoztuk a győztesek teljes listáját is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oscar 2016: Íme a nyertesek teljes listája!
2016. február 29. 08:45
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. február 29. 08:49
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline |
A saul fiának külön gratulálok, nagyon szép eredmény
És Leonardo... Végre Oscart nyert a drága <3 <3
Viszont azt sajnálom, hogy nem Gaga nyert... az ő dala sokkal jobban megérdemelte volna... És az előadása is elképesztő volt <3
És Leonardo... Végre Oscart nyert a drága <3 <3
Viszont azt sajnálom, hogy nem Gaga nyert... az ő dala sokkal jobban megérdemelte volna... És az előadása is elképesztő volt <3
2016. február 29. 08:54
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline |
Ohh Leo végre nyertél ideje volt már neki is
2016. február 29. 09:17
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Hát emberek! Én nagyban elhatároztam, hogy végig nézem az oscar-t, mert azt hittem egykor kezdődik. A nagy ló****! Na mondom én biztos, hogy nem maradok fent fél háromig, mert mist is mindjárt szunyálok a a fáradtságról. Hát azt kell, hogy mondjam kár volt elaludnom.
Reggel, mint a szélvész kapcsoltam be a gépet és hiperűrsebességgel csekkoltam, hogy kinyert. Amikor megláttam, hogy a Saul fia sikítottam és majdnem elbőgtem magam.
És ennek is eljött az ideje, hogy a számomra a világon legtehetségesebb színész végre megkapja azt a nyamvadt Oscar-t. Gratulálok Leo! (bár, én nem ezért adtam volna neki Oscar-t, no mindegy)
A Mad Max díjait kicsit sokkalom, szerintem nem olyan jó az a film.
Gratulálok még egyszer a Saul fiának (EZ AZ MAGYARORSZÁG!) és Dicaprinak!^^
Reggel, mint a szélvész kapcsoltam be a gépet és hiperűrsebességgel csekkoltam, hogy kinyert. Amikor megláttam, hogy a Saul fia sikítottam és majdnem elbőgtem magam.
És ennek is eljött az ideje, hogy a számomra a világon legtehetségesebb színész végre megkapja azt a nyamvadt Oscar-t. Gratulálok Leo! (bár, én nem ezért adtam volna neki Oscar-t, no mindegy)
A Mad Max díjait kicsit sokkalom, szerintem nem olyan jó az a film.
Gratulálok még egyszer a Saul fiának (EZ AZ MAGYARORSZÁG!) és Dicaprinak!^^
2016. február 29. 09:25
Leo már tényleg megérdemelte. Gratulálok mindenkinek!
2016. február 29. 09:30
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Gratulalok A Saul fiának. Sajnos nem Lady Gaga nyert pedig sokkal jobban megérdemelte volna és a dal amivek benevezték csodálatos.
2016. február 29. 09:49
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Úristen!!!!Ezt nem hiszem el!!!
Nem is olvastam el az egész cikket bevallom,majd elolvasom később,csak egy nevet kerestem és ott volt,megkapta!! Elnézést a gyerekes kirohanásomért,de annyira örülök Leo-nak.El sem hiszem,hogy nyert. Teljes szívemből gratulálok neki,annyira megérdemelte már.
Hozzátenném nem ezért a filmjéért,de a lényeg,hogy megkapta.
Nem is olvastam el az egész cikket bevallom,majd elolvasom később,csak egy nevet kerestem és ott volt,megkapta!! Elnézést a gyerekes kirohanásomért,de annyira örülök Leo-nak.El sem hiszem,hogy nyert. Teljes szívemből gratulálok neki,annyira megérdemelte már.
Hozzátenném nem ezért a filmjéért,de a lényeg,hogy megkapta.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. február 29. 09:57
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Gratula mindenkinek!
2016. február 29. 10:12
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17414 Csatolások: 18174 Azonosító: 168141 offline |
pont a három leglényegesebb díj előtt aludtam el, de mikor felkeltem első dolgom volt megnézni a nyerteseket. annak ellenére, hogy Michael Fassbender-nek szurkoltam, rettenetesen örülök Leo sikerének, kellett már neki ez a díj és végre megkapta. *-* a Mad Max tarolt, bár én egy-két kategóriában inkább a Star Wars-nak adtam volna a szobrocskát. a Spotlight-nak szintén nagyon örülök, alig várom, hogy végre eljussak a moziba és megnézzem, már az előzetesek alapján imádom.
a legjobbat hagytam a végére, nagyon-nagyon gratulálok a Saul fia stábjának, hihetetlenül megérdemelték azt az Oscar-t.
a legjobbat hagytam a végére, nagyon-nagyon gratulálok a Saul fia stábjának, hihetetlenül megérdemelték azt az Oscar-t.
2016. február 29. 10:12
Nagyon örülök Leonardonak, végre.
Gratulálok mindenkinek, viszont A legjobb férfi mellékszereplői díjat Sylvester Stallonenak adtam volna. :/
Gratulálok mindenkinek, viszont A legjobb férfi mellékszereplői díjat Sylvester Stallonenak adtam volna. :/
2016. február 29. 10:18
Mindenkinek gratulálok
Különösen a Saul fiának és Leonak
Különösen a Saul fiának és Leonak
2016. február 29. 10:28
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagyon gratulálok mindenkinek! Leonak különösen, mert már megérdemlte az Oscart.
2016. február 29. 10:46
Gratulálok mindenkinek, főleg a Saul fiának és Leo-nak.
2016. február 29. 10:50
Gratulálok mindenkinek, főképp a Saul fiának és Leonak! Leo már tényleg nagyon megérdemelte!!!
2016. február 29. 10:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12513 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2016.02.29. 08:45)
•Legjobb képminőség: Spotlight – Egy nyomozás részletei
WTF? Legjobb képminőség? Legjobb film inkább...
Amúgy a díjkiosztón sem használják évek óta a nyertes vagy győztes jelzőket. XY kapja. Nem nyeri és nem győz.
2016. február 29. 11:06
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Attól függetlenül hogy örülök Leonak az a véleményem volt ettől jobb alakítása és ezt a díjat nem amiatt kapta csupán szánalomból mert már annyiszor jelölték de egyszer sem kapta meg pedig meg érdemelte volna többször is mert nagyon jó színész.
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.