Starity

Caitlyn Jenner készen áll egy komoly kapcsolatra

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 02. 12:34 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Március 6-án debütál a transznemű valóságshow-sztár I Am Cait című reality műsorának második évada, melynek előzetesében Caitlyn beismerte: szeretne végre ismét randizni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. március 02. 13:22 #2
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 876
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Kíváncsi vagyok, hogy ekkora média érdeklődéssel a háta mögött, tudva, hogy egyszer himbilimbi volt a lába között talál-e magának olyan pasit amilyet elképzelt. Szerintem SOHA!!!!
2016. március 02. 13:38 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2100
Azonosító: 201674
A hagyományos férfi nő kapcsolatokról beszél de a hagyományos kapcsolatokban a férfi nem szokott úgy dönteni hogy oké én most nő akarok lenni és átoperáltatom magam
2016. március 02. 13:47 #4
- törölt felhasználó -    
"rosa82"
Egyetértek smileeee.gif
2016. március 02. 15:10 #5
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
sok sikert neki smileeee.gif
2016. március 02. 16:58 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (rosa82 @ 2016.03.02. 13:38)
A hagyományos férfi nő kapcsolatokról beszél de a hagyományos kapcsolatokban a férfi nem szokott úgy dönteni hogy oké én most nő akarok lenni és átoperáltatom magam

Ez még mindig nem döntés kérdése crazy.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. március 02. 18:37 #7
rosa82
rosa82
Nem döntés kérdése de akkor ne beszéljen hagyományos dolgokról mert nem is tudom valahogy a szüleim és nagyszüleim idejében férfiak nem operáltatták át magukat 63 évesen nővé. Semmi bajom azzal ha valaki átoperáltatja magát az ő esetében a viselkedése akaszt ki, tiszteletlen a volt feleségével a gyerekeivel, figyelem elterelésnek nevezni a két fiatalabb gyerekét bunkó dolog a volt feleségét hibáztatni amiért most vallotta csak be ő nőnek érzi magát és elvárni hogy tiszteljék ezért. Sokan szeretnék megtenni az első lépés de nekik nincs meg az az anyagi háttér ami neki a kezdetektől mégis belevágnak és nem várják el hogy hasra essenek előttük amiért fel merik vállalni önmagukat
2016. március 02. 18:49 #8
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Sok sikert neki!
Viszont én azt nem értem, hogy nem szedett hormont? Mert a hangja még a régi, cseppet sem nőies.
2016. március 02. 20:41 #9
- törölt felhasználó -    
Sok sikert neki! smileeee.gif
2016. március 02. 21:00 #10
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Diala @ 2016.03.02. 18:49)
Sok sikert neki!
Viszont én azt nem értem, hogy nem szedett hormont? Mert a hangja még a régi, cseppet sem nőies.

A hormonkészítményektől nem változik a hangszín. Nem biztos, de asszem arra külön műtétet vállalnak.
2016. március 02. 21:03 #11
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (rosa82 @ 2016.03.02. 18:37)
Nem döntés kérdése de akkor ne beszéljen hagyományos dolgokról mert nem is tudom valahogy a szüleim és nagyszüleim idejében férfiak nem operáltatták át magukat 63 évesen nővé. Semmi bajom azzal ha valaki átoperáltatja magát az ő esetében a viselkedése akaszt ki, tiszteletlen a volt feleségével a gyerekeivel, figyelem elterelésnek nevezni a két fiatalabb gyerekét bunkó dolog a volt feleségét hibáztatni amiért most vallotta csak be ő nőnek érzi magát és elvárni hogy tiszteljék ezért. Sokan szeretnék megtenni az első lépés de nekik nincs meg az az anyagi háttér ami neki a kezdetektől mégis belevágnak és nem várják el hogy hasra essenek előttük amiért fel merik vállalni önmagukat

Egyszerűen hihetetlenül buta vagy. biggrin.gif Majd biztos a te kedved, kőkorszaki felfogásod, nuku empátiád és személyes, informálatlan véleményed miatt fog elbújni és szenvedni életük végéig. Látszik, hogy nincs problémád amúgy az átoperálással, csak minden hasonló cikk alatt látni az okosságodat fitogtató kommentárjaid. Nem is értem, hogyan gondolod. biggrin.gif omg.gif

Egyébként elég fura. Elvileg leszbikus... most komolyan némi buta hagyomány miatt hazudtolná meg önmagát?
2016. március 02. 21:10 #12
KamSz
KamSz
új tag

Státuszweirdo.
Hozzászólás: 51
Azonosító: 236293
Mar nem azert ,hogy most vitatkozzak de mar elnezest milyen ferfi vik egy olyan "nővel" randizni akitol tudja hogy eddig férfi volt?
Màr nem azért...
2016. március 02. 21:12 #13
KamSz
KamSz
új tag

Státuszweirdo.
Hozzászólás: 51
Azonosító: 236293
A helyesirasert srry csak a telom par leejtes utan benazik :$$
2016. március 03. 14:43 #14
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Erről a csávóról... öhm, nőről... öhm... nem tudom... de mindig Quagmire apja jut eszembe a Family Guyból, nektek nem, vagy egyedül vagyok ezzel? biggrin.gif biggrin.gif Nem mellesleg komolyan valóságshowt kellett indítani az életérő? Nincs már a világnak így is elég köze a Jenner-Kardashian família "viszontagságos" életével? Csak mert hogy őszinte legyek nem értem, hogy az emberek miért ennyire vevők az igénytelenségre. Először a Keeping Up With The Kardashians, aztán pedig ez, most komolyan sikeres egy ilyen show? sleep.gif
2016. március 03. 17:31 #15
- törölt felhasználó -    
Hajrá, Phaedra, veled vagyok! :* Én már inkább nem tépem a számat, teljesen felesleges. Nem én fogom megváltani a Starity homo- és transzfób tizenéveseit.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. március 03. 18:41 #16
rosa82
rosa82
Kedves phaedra nem az átoperálásával van problémám magával a viselkedésével amit a családja iránt tanúsít őket hibáztatni amiért nem tett meg egy olyan lépést amit szíve szerint évtizedekkel ezelőtt meg tett volna nem a felesége vagy a gyerekei hibája. Utoljára mondom nem vagyok homofób ha az lennék most simán szembeköphetném a saját öcsémet, neki se volt könnyű elfogadtatni magát másokkal de ő nem minket okol mert évekig titkolta a szüleink elől és nem várja el senkitől hogy istenítsék amiatt hogy végre felvállalta magát és büszke vagyok rá. Ideje volt hogy ő is felvállalja valós énjén és ez jó de közben nem kell szembeköpni a családját
2016. március 03. 19:19 #17
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (rosa82 @ 2016.03.03. 18:41)
Kedves phaedra nem az átoperálásával van problémám magával a viselkedésével amit a családja iránt tanúsít őket hibáztatni amiért nem tett meg egy olyan lépést amit szíve szerint évtizedekkel ezelőtt meg tett volna nem a felesége vagy a gyerekei hibája. Utoljára mondom nem vagyok homofób ha az lennék most simán szembeköphetném a saját öcsémet, neki se volt könnyű elfogadtatni magát másokkal de ő nem minket okol mert évekig titkolta a szüleink elől és nem várja el senkitől hogy istenítsék amiatt hogy végre felvállalta magát és büszke vagyok rá. Ideje volt hogy ő is felvállalja valós énjén és ez jó  de közben nem kell szembeköpni a családját

Ne haragudj egyébként, amiért az imént agyfszt kaptam.
Csak pár gondolat:
Elvileg neked van egy életed. Lehet tanulsz, lehet dolgozol. Tudsz produktív is lenni, vannak biztosan hobbijaid. E helyett itt tengeted a szabadidőd egy teljesen ismeretlen, külföldi, idős ember mocskolásával, ráadásul úgy, hogy ő valószínűleg éli a kis életét, a családjával van. Nem azért, ne vedd sértésnek, de én bőven inkább festenék egy jót, minthogy sztárokat utáljak egy tőlük elszigetelt oldalon.

Na ezt szeretem... amikor idekeverik a homofóbiát. A transznemű, vagy transzszexuális embereknek továbbra sincs kutya közük sem a meleg emberekhez.
A homofóbia egyébként határozottan nem az, hogy nem köpöd szembe a meleg embereket. Már az is homofóbia, ha minimálisan is negatívabban állsz a témához, vagy megkülönbözteted, máshogy ítéled meg őket mint a heteroszexuális személyeket.
A különbség viszont az, hogy Cait transzszex és népszerű, az öcséd pedig valószínűleg homoszexuális. Te pedig továbbra is "laikus" szemmel próbálod megítélni kettejük helyzetét.
És még hozzátenném, hogy -bár semmi közöm a családodhoz-, öcséd igenis félt, mert ha valaki valamit évekig titkol, az aztán nem hiábavaló! Én személy szerint még ha nem is ápolok jó kapcsolatot a szüleimmel, és nem is ilyen helyzetről van szó, tudtam, hogy ebből az egészből nem lenne oltári balhé, szóval korán szót ejtettem róla nekik.

De mindegy is, nem koptatom feleslegesen az ujjaimat, mert mint látom, teljesen menthetetlen és kőkorszaki a felfogásod. További szép napot!
2016. március 05. 15:35 #18
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Ahogy érzi ^^
2016. március 24. 22:56 #19
cikk író
cikk író

Státuszwe are the protagonists of the world
Hozzászólás: 527
Csatolások: 32