A rajongók joggal aggódnak a One Direction jövőjéért, de egykori mentoruk megnyugtatta őket legutóbbi interjújában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Simon Cowell reményt adott a One Direction-rajongóknak
2016. március 09. 08:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 09. 09:55
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Èljen !
2016. március 09. 10:32
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
2016. március 09. 15:01
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline |
Nem értem, mit nyavalyognak a "Directionerek". A srácok ötmilliárdszor elmondták, hogy NEM OSZLANAK FEL, de a sok idióta még mindig nem képes megoldani, és a feloszlásukat híresztelik. Ha nekik nem hittek, majd pont Simon nyilatkozata fogja őket megnyugtatni. Baromarcúak.
2016. március 09. 15:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ennyi volt bennük, és ez a nyilatkozat is ezt bizonyítja. Mivel nem tudnak semmi újat sem mutatni, ezért "szünetelnek" és szólóban próbálgatják szárnyaikat. Ha nem jön össze, akkor ott van a bandájuk B tervként, ezért nem is merik azt mondani, hogy feloszlanak. Elvégre kikből szednék meg magukat, ha nem az elvakult rajongókból? Ma már ők sem olyan népszerűek, mint 3-4 évvel ezelőtt, és gondolom a pénz fogy, a producerek b*szogatják őket, hogy valamit kezdjenek magukkal. Egyáltalán nem sajnálom őket, mert a zenéjük is semmitmondó és amúgy sem nagy eresztés egyikük sem. Átlagos, mint egyébként a fiúbandák többsége, akik nem a zenéjükből, hanem a fiatal tini lányokból kaszálnak. Még kapunk egy-két ilyen nyilatkozatot, talán még húzzák ezt egy-két évig, de az ő hajójuk is úgy süllyed, mint a Titanic.
2016. március 09. 15:57
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
(Nekem személy szerint elegem van abból, hogy minden One Direction-os cikkben a rajongókat úgy írják, hogy fanatikusok...)
Simon sosem volt szimpantikus és sosem lesz. A fiúk százezermilliárdszor elmondták, hogy csak szünetre mennek. Én legelősször is megértettem, viszont jól esett és megnyugvással töltött el, hogy többször is elnondták. Így Simon szavai, máe cseppet sem az a kategória, hogy "jaj, dejó, akkor tényleg visszatérnek". Simon menedzser, beszélnie kell valamiról, hogy fenntartsa a hírét a bandának. Ha a fiúk nem mondták volna, csak Simon akkor lehet, hogy nem hinném el.
A saját szájukkal mondták!! Miért vannak akok még ezek után is kételkednek?
100000%-ig bízok bennük. Simonban nem, de ez nem is számít.
Simon sosem volt szimpantikus és sosem lesz. A fiúk százezermilliárdszor elmondták, hogy csak szünetre mennek. Én legelősször is megértettem, viszont jól esett és megnyugvással töltött el, hogy többször is elnondták. Így Simon szavai, máe cseppet sem az a kategória, hogy "jaj, dejó, akkor tényleg visszatérnek". Simon menedzser, beszélnie kell valamiról, hogy fenntartsa a hírét a bandának. Ha a fiúk nem mondták volna, csak Simon akkor lehet, hogy nem hinném el.
A saját szájukkal mondták!! Miért vannak akok még ezek után is kételkednek?
100000%-ig bízok bennük. Simonban nem, de ez nem is számít.
2016. március 09. 16:04
Vegyes érzésekkel állok az ő szünetükhöz, valahol érzem, hogy még újra összeállnak, de nem lehet ebben senki 100%-ig biztos.
2016. március 09. 16:35
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Minden egyes ilyen megnyilvánulást értékelek, hiszen ez is csak újra és újra megnyugtatja a lelkemet. Viszont aki eddig is azt hitte hogy csak egy hatalmas média által takart "összeesküvés" az egész, azt nem ez fogja meggyőzni. Kérdem én néha mi a fenéért nem lehet egyetlen egyszer elhinni azt, amit a hírességek mondanak, mintha mindenki csak hazudozna arrafelé! Az egyik fél ezt mondja, a másik az, az egyik percben még tízezer százalékig biztos vagy benne, hogy pihennek és aztán majd visszajönnek, de aztán megint jön valaki és lerombolja az álmaidat és kezdheted az egészet elölről. Simonnal egyébként olyan interjút is láttam már korábban, ahol igen csak kétértelmű megjegyzést tesz. Vagy ez lenne a legutóbbi interjú, amivel megkeresték, csak mert az mintha egy egészen kicsit máshogyan hangzott volna el...
2016. március 09. 16:54
Pedig már reménykedtem, hogy végre vége az 1D láznak...
2016. március 09. 17:36
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline |
Én nagyon szeretem a srácokat együtt, és bár miután Zayn kilépett, nem adtam nekik esélyt, mert ő volt a kedvencem, de be kell hogy lássam; Zayn nélkül is tök jó dalokat csináltak.
De - ahogy Simon is mondta - egyszer minden jó véget ér, és én, személy szerint kíváncsi lennék a srácok külön-külön végzett munkájára..
Ki milyen dalokat adna ki, ki hogy boldogulna egyedül, ki milyen fellépéseket adna...
De - ahogy Simon is mondta - egyszer minden jó véget ér, és én, személy szerint kíváncsi lennék a srácok külön-külön végzett munkájára..
Ki milyen dalokat adna ki, ki hogy boldogulna egyedül, ki milyen fellépéseket adna...
2016. március 09. 17:44
Nem vagyok nagy 1D fan,de az tény hogy a srácok értik a dolgukat..Külön-külön is biztos nagyon jók,de én szerintem együtt a legjobbak..Együtt több mindenre képesek.Szóval szívem szerint én nem szeretném hogy feloszoljanak elég volt az a csapás mikor Zayn távozott a bandából :/
2016. március 09. 18:29
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline |
Igaza van. Megérdemlik! Látszik rajtuk, hogy fáradtak. Úgyis visszatérnek az utálóik nagy örömére... Aki pedig azt gondolja, hogy nem olyan népszerűek mint néhány évvel ezelőtt, annak fogalma sincs arról miről beszél. A Directionerek csak úgy nőnek, nekik köszönheti Zayn a szóló sikereit is, és ha esetleg külön folytatnák, a srácok is! Valóban unalmas lehet azoknak akik nem rajongók, de néhány Directioner igen kétségbeesett, így ez nekik apró öröm morzsák! Amúgy meg a srácok olyan sikereit érnek el mint anno a Beatles (habár más kategória, bevallom), szóval a világ igenis szegényebb lesz ha ők nem lesznek mivel igenis van tehetségük! Ha tetszik néhány embernek, ha nem!
2016. március 09. 19:48
Sarolta Sáraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 254463 offline |
Megérdemlik a pihenést!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.