Az egykori One Direction-bandatag legújabb Instagram-képe igencsak kiverte a biztosítékot a rajongóknál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi van rajtad, Zayn Malik?
2016. március 12. 08:50
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. március 12. 09:09
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Zaynnek minden tetoválása jól áll és illik az imidzséhez, de erre én azt mondanám, hogy túlzás. Bár az Ő élete és döntése, én mégis szívből remélem, hogy nem igazi tetoválás. De sajnos ismerem annyira Zaynt, hohy tudjam, nincs sok okom erre a reményre...
2016. március 12. 09:35
Neeee!!
Idővel meg fogja bánni,most lehet hogy menő meg minden mert még fiatal, de majd ha már az ötödik x-en is túl lesz akkor már nem lesz olyan felemelő..
Idővel meg fogja bánni,most lehet hogy menő meg minden mert még fiatal, de majd ha már az ötödik x-en is túl lesz akkor már nem lesz olyan felemelő..
2016. március 12. 10:32
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Én nem hinném hogy olyan sok igaz rajongója lenne. Inkább csak azok a tinilányok imádják őt, akik még mindig nem tudtak teljesen túllendülni a tényen, hogy a 1D fogalma már nem öt, hanem csak négy fiúra korlátozódik. Na, ők szokták hallgatni a zenéjét, írják neki a leveleket, töltik, streamelik és előrendelik az albumát. Jó neki. De ez nem egy igazi rajongótábor. Én szerintem viszont Zayn nincs ennyire hülye. Legalább is nem igazán akarom elhinni hogy tényleg ennyire meggondolatlan volt és tényleg magára varratott valami hasomlót. Mégis minek? Csak azért mert ez az első albuma? Olyan sok lesz még, amelyet munkája kiteljesedésének fog majd elkönyvelni, ez szerintem egy irtó nagy marhaság volt. Bár úgy teszi tönkre a testét, ahogyan ő akarja, szeretem a tetoválásokat de ez szerintem már enyhén szólva is túlzás.
2016. március 12. 10:46
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Mivel a haját is leborotválták oldalt, elképzelhető, hogy igaz a tetoválás. Azt viszont nem bírom hangsúlyozni, hogy egy óriási pozitív csalódás volt ez a gyerek, mert az, hogy nem hagyta, hogy diktáljanak neki, és mindenki kedvencét csináljanak belőle, nagyon jó személyiségre vall. Ezért nem értek egyet az előttem hozzászólóval, mert amennyire megvetek mindenkit a 1D-ből, Zaynt nagyon bírom. Elkezdett hasonló zenéket gyártani, mint a the Weeknd, talán még kicsit koppintja is, de ez már egy más tészta.
2016. március 12. 12:10
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline |
Jézusatyaúristen
2016. március 12. 12:12
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
úristen! Mit csinál ez magával? xd
2016. március 12. 12:29
Szerintem nagyon jól néz ki, még ha a fején is van
2016. március 12. 14:24
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Borzalmas.
2016. március 12. 14:56
hát én is azt hittem hogy az anyját tetováltatta magára, de nem. ez nagyon félreérthető. elég borzalmas...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.