Az énekes egy évvel ezelőtt hozta meg a karrierjét megváltoztató döntést, és lépett ki a One Directionből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezeket a dolgokat nem tehette meg Zayn Malik a One Direction tagjaként
2016. március 22. 15:31
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 22. 15:35
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Ez benne volt, hogy azt kell csinálni, amit mondanak nekik. Zayn ezt végül meg is elégelte és ki is lépett.
2016. március 22. 15:50
Igaza van..
Mi az már hogy nem csinálhat azt a külsejével amit akar,senkinek sincs joga beleszólni más ember életébe még akkor sem ha az illető SZTÁRNAK számít..Megtudom érteni száz százalékosan és sem bírom mikor korlátozzák a döntéseimet..Viszont abban van igazság hogy ez a hírnév vele járója és Zayn ezt pontosan tudta..
Minden esetre szerintem igaza van,persze ez nem olyan nagy dolog..
Mi az már hogy nem csinálhat azt a külsejével amit akar,senkinek sincs joga beleszólni más ember életébe még akkor sem ha az illető SZTÁRNAK számít..Megtudom érteni száz százalékosan és sem bírom mikor korlátozzák a döntéseimet..Viszont abban van igazság hogy ez a hírnév vele járója és Zayn ezt pontosan tudta..
Minden esetre szerintem igaza van,persze ez nem olyan nagy dolog..
2016. március 22. 16:00
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Azért az azt kell csinálni, amit mondanak neki nem azt jelenti, hogy 100%-ig le kell korlátozni az embert. Én totál megértem, hogy kilépett, és nem akart egy bábú lenni. Nyilván kell áldozatokat hozni, meg egy kicsit el is veszíti az individuumát az, aki egy boybandben van, de mindenkinek más a mérce, hogy mit visel még el.
2016. március 22. 16:04
Mondjuk a szakáll meg a színes haj tényleg nem nagyon illett bele az 1D imidzsébe..
2016. március 22. 16:10
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline |
Megértem miért lépett ki.
2016. március 22. 16:14
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Én maximálisan meg tudom érteni milyen az, ha nem csinálhatod a te saját életedben azt, amit szeretnél. Most hogy tudom az okát miért is lépett ki, máshogy állok hozzá Zaynhez.
2016. március 22. 16:21
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Jaaaj kezdjük el sajnálni. Mindenki átmegy ezen az összes énekes.. nem csak ő..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. március 22. 16:27
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Én teljesen megértem a tette okát és miértjét.
Oké, hogy egyesek szerint a szakáll meg a festett haj nem illene bele a One Direction imidzsébe, valóban nem, de tisztelem azért, mert ki mert állni a véleménye mellett, és nem hagyta magát sokáig irányítani, befolyásolni. Sajnálom, hogy ennek a srácok isszák meg a levét, viszont én még mindig azt mondom, válthatnának menedzsmentet.
Oké, hogy egyesek szerint a szakáll meg a festett haj nem illene bele a One Direction imidzsébe, valóban nem, de tisztelem azért, mert ki mert állni a véleménye mellett, és nem hagyta magát sokáig irányítani, befolyásolni. Sajnálom, hogy ennek a srácok isszák meg a levét, viszont én még mindig azt mondom, válthatnának menedzsmentet.
2016. március 22. 16:32
jó oké tudom milyen érzés az ha beleavatkoznak az életedbe.. szerintem Zayn egyedül is nagyon jól énekel, szerintem nagy sikerei lesznek.
2016. március 22. 16:40
brown_loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246826 offline |
Teljesen megtudom érteni. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel az egésszel de szerintem mindenki tudta, hogy a One Direction csak egy szakasz az életükben és egyszer ennek vége lesz, ha most nem is de később biztos. Véleményem szerint jót tett neki ez a kilépés, legalább tudja saját magát adni. Ami mellesleg elég jó zenéket eredményezett
2016. március 22. 16:47
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Most elgondolkodtam azon, hogy vajon Harrynek hogy engedték meg, hogy hosszú haja legyen?
Vagy lehet, hogy kényszerítették rá, hogy az legyen?
Egyébként meg, ha ezek a dolgok tényleg úgy voltak,ahogy Zayn mondja, akkor megérthető a kilépése.
És nekem tulajdonképp sosem volt azzal a bajom, hogy kilépett. Mert persze, engem is megviselt, de el tudtam fogadni. Az zavart/zavar, ahogy tette. De ez már más téma.
Vagy lehet, hogy kényszerítették rá, hogy az legyen?
Egyébként meg, ha ezek a dolgok tényleg úgy voltak,ahogy Zayn mondja, akkor megérthető a kilépése.
És nekem tulajdonképp sosem volt azzal a bajom, hogy kilépett. Mert persze, engem is megviselt, de el tudtam fogadni. Az zavart/zavar, ahogy tette. De ez már más téma.
2016. március 22. 17:24
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
Mindig mellette fogok állni, mert tényleg meg lehet érteni a döntését! <3
2016. március 22. 17:25
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
egyébként tök jópofa h ezelőtt mindenki támadta itt is, most meg mindenki megérti
2016. március 22. 17:25
Én mindezt értem, de azért ne úgy beszéljen az együttessel való múltjáról, mintha olyan borzasztó lett volna, mert ez hozta meg számára a világhírnevet.
2016. március 22. 17:45
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Igen lacie-val egyetértek. Miért kell úgy beszélni az 1D-s múltjáról, mintha olyan szörnyű lett volna, amikor látszott rajta is a boldogság, és ez hozta meg számára a hírnevet..Azért nem kell itt sajnáltatni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.