Újra összeáll a Spice Girls
2016. március 30. 14:21
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Ezek nem adják fel, de megérthetnék, már elmúlt az ő ideijük. Egyálatlán nem értem, miért pont ez a lánybanda lett az egyik legnagyobb hírnevet kapott, ugyanolyan, mint a többi, de ezt most hagyjuk. Minden esetre, ha énekelni és táncolni nem fognak, nincs sok értelme ennek sem, ha újra akarnák kezdeni, tehetnék az Mrs.Beckham nélkül is, merthogy neki az egész formációban összesen a refrénből jutott általában, plussz egy darabka a szövegből, hogy ne maradjon ki azért annyira.
2016. március 30. 14:33
Nem tudom, mi ez a nagy hype körülöttük, szerintem sem voltak az a nagy durranás. Azért 22 év nem semmi, bár nem értem, minek kell gratulálni, ha már feloszlottak.
2016. március 31. 14:04
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Jaj mit kényeskedik már Victoria.xd Azt mondja nem hajlandó énekelni és táncolni mikor az egész banda erről szól nem? amúgy örülök hogy "visszatérnek"
2016. március 31. 14:26
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Meg lehet kövezni, de én örülni fogok, ha esetleg visszatérnek. Akinek meg nem tetszik, az ne hallgassa őket, ez ilyen pofon egyszerű. Mondjuk azt észre sem fogjuk venni, hogy Victoria nem fog énekelni, ő egyébként is kirakatbábu volt a többi lány mellett.
Egyébként pedig helytálló a 20 év, mert ezzel a turnéval nem a fennállásukat kívánják megünnepelni, hanem hogy 20 éve jelent meg a debütáló slágerük, a Wannabe. De ez is csak terv egyelőre...
Egyébként pedig helytálló a 20 év, mert ezzel a turnéval nem a fennállásukat kívánják megünnepelni, hanem hogy 20 éve jelent meg a debütáló slágerük, a Wannabe. De ez is csak terv egyelőre...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.