Úgy tűnik, az egykori One Direction-tagnak és a Little Mix énekesnőjének még mindig van miért háborúzni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrel fenyegeti Perrie Edwards édesanyját Zayn Malik
2016. március 31. 12:02
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 31. 12:32
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Bizonyára szűkölködik a drága, és kell neki a pénz...
Én megértem, nem könnyű összekuporgatnia egy hollywoodi luxusvillára elegendő pénzt három műszak kemény fizikai munkával a gyárban. Ja, nem.
Én megértem, nem könnyű összekuporgatnia egy hollywoodi luxusvillára elegendő pénzt három műszak kemény fizikai munkával a gyárban. Ja, nem.
2016. március 31. 12:41
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Most kivételesen nem értem a gúnyolódásokat, pedig én tényleg pártolom az ilyen kommenteket. Nem vagyok egy nagy Zayn fan, sőt, kicsi fan sem, de a ház az övé, így minden joga meg van hozzá, hogy kipaterolja onnan a nőt. A lánya, Perrie is szépen kereshet, mivel egy "szakmában" tevékenykedik Zaynnal. Vegyen ő az anyjának lakást, hogy legyen fedél a feje fölött szegény nőnek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 31. 13:35
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ez bunkosag tole
2016. március 31. 13:39
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Egyrészt eddig sem értettem, hogy mi volt az ami miatt szakítottak. De mindegy, Zayn élete, úgy cseszi el ahogyan csak kedve szottyan hozzá. Még részben azt is megértem hogy el akarja vágni a szálakat amelyek Perrihez fűzik és az is szíve-joga hogy visszakapja azt a házat, hiszen ő vette. De minek akar kitenni egy szerencsétlen, tehetetlen nőt a házból, aki már ki tudja mennyi ideje lakik ott és akinek nincsen máshova mennie?! Miért kell rögtön a bíróságot felhozni, amikor teljesen diszkréten és békésen is el lehetne intézni ezt a dolgot, de ami még fontosabb, mégis mit tehet csóri nő arról, hogy a lánya exvőlegénye hirtelen egy p*cs lett? Miért nem maradhat ott szerencsétlen, hiszen mégis mit kezdhetne Zayn azzal a házzal, beköltözne oda? Nem hinném... Eladná? És azon mit nyerne, pontosan ott áll fenn hogy élete legjobb időszakát éli és hogy csak úgy dúskál a pénzben, minek neki egy háromszobás ház ára is? Istenem, Perrienek biztos nem volt egyszerű dolga ezzel a sráccal... :/
2016. március 31. 13:42
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (szavy @ 2016.03.31. 12:41)
Most kivételesen nem értem a gúnyolódásokat, pedig én tényleg pártolom az ilyen kommenteket. Nem vagyok egy nagy Zayn fan, sőt, kicsi fan sem, de a ház az övé, így minden joga meg van hozzá, hogy kipaterolja onnan a nőt. A lánya, Perrie is szépen kereshet, mivel egy "szakmában" tevékenykedik Zaynnal. Vegyen ő az anyjának lakást, hogy legyen fedél a feje fölött szegény nőnek.
Szerintem egy korrekt ember ebben a helyzetben (lásd, anyagi körülmények közt) nem perelné az ex-anyósjelöltjét, hanem peren kívül rendezné Perrie-vel, hogy fizesse ki neki a lakás árát, vagy valami.
2016. március 31. 13:45
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Most mar remelem tenyleg elbuj Zayn a picsaba. En szegyellem magam, hogy a rajongoja voltam...
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. március 31. 14:03
Amikor az 1D tagja volt, akkor sem bírtam igazán. Nem tagadom, de örülök, hogy kilépett. (bocsi ha ezzel bárkit is megbántok) De ez már pofátlanság!
2016. március 31. 14:10
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Nem tudom miért van mindenki felháborodva,az ő háza,teljesen logikus a lépés. Azt mondta,hogyha nem költözik ki,akkor perel.Hiába bunkózzátok le,ti is ugyanezt tennétek.
2016. március 31. 14:29
Ebben az esetben szerintem máshogy is meg lehetne oldani a dolgokat, kidobás meg végképp nem szükséges. Beszéljék meg, mint a felnőtt, felelősségteljes emberek. Különben, ebben mi a hír? Mert én ezt inkább a magánélet részbe sorolnám..
2016. március 31. 15:04
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
"Vásárolt neki" ezt kiemelném.
Diala minden szavaddal egyetértek.
Diala minden szavaddal egyetértek.
2016. március 31. 15:17
Diala dettó. Meg eleve mi a jó francnak vett neki lakást?
2016. március 31. 15:53
jézusom... jójó értem hogy az Zayn háza, de azért egy kicsit normálisabban is el lehetne intézni ezt a dolgot..
2016. március 31. 15:56
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Mert nem mintha nem tudna magának venni, még öt villát, tíz kunyhót, hat kocsit, meg egy csomó mindent... nem, neki erre nincs pénze. Hagyja már...
Még egy dolgot nem értek... oké, kedveskedni akart, de mi a rákért vett egy házat az "anyósának"??? Mé' nem vitt helyette virágot? Mennyivel kevesebb perrel járna!
Amúgy megbeszélhetné Perrie-vel a dolgot FELNŐTT EMBER MÓDJÁRA!
Még egy dolgot nem értek... oké, kedveskedni akart, de mi a rákért vett egy házat az "anyósának"??? Mé' nem vitt helyette virágot? Mennyivel kevesebb perrel járna!
Amúgy megbeszélhetné Perrie-vel a dolgot FELNŐTT EMBER MÓDJÁRA!
2016. március 31. 16:00
csjenniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 176630 offline |
Először is, vegyen neki Pezz házat...
Másodszor az okoskodók elfelejtik, Zayn 4milliárd forintot fizetett a szerződésbontásért. És most nem 100 forintról beszélünk, hanem 100 millióról. Szerintem akármilyen anyagi helyzetben van valami, igenis számít ennyi pénz. És ha Zayn nevén van a ház, akkor azt csinál vele, amit akar.
Másodszor az okoskodók elfelejtik, Zayn 4milliárd forintot fizetett a szerződésbontásért. És most nem 100 forintról beszélünk, hanem 100 millióról. Szerintem akármilyen anyagi helyzetben van valami, igenis számít ennyi pénz. És ha Zayn nevén van a ház, akkor azt csinál vele, amit akar.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.