A napokban jelent meg a népszerű sztárpárról készült Vogue-fotósorozat, melynek kulisszái mögé bepillantást engedett Gigi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gigi Hadid: „Zayn nagyon jó modell”
2016. április 11. 14:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. április 11. 15:21
Gigi Hadid és Zayn Malik nagyon odavannak egymásért! Ez ebből a fotózásból is kiderült! A kulisszatitkok érdekesek!
2016. április 11. 15:28
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline |
Te vagy a tetű Hoxa, le lehetne Zaynről akadni -.-
Shippelem Zigit, szerint iszonyat aranyosak és összeillenek, jobban szeretem Zigit mindt Zerriet
Shippelem Zigit, szerint iszonyat aranyosak és összeillenek, jobban szeretem Zigit mindt Zerriet
2016. április 11. 15:28
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline |
*szerintem
2016. április 11. 15:35
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Mrs.Horan. Szerintem meg te kussolj be. Mindenkinek van velemenye. Es minde kinek van joga kinyilvanitani... Gondolom 10-11-12 eves vagy mivel elhiszed h a kedvenced szent es serthetetlen. Csak h tudd Zayn egy kocsog. Es egyet kell ertenem Hoxaval es rosaval
2016. április 11. 15:57
Lisa 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254086 offline |
Nem nagyon érdekel, hogy ott hagyott Minket. Persze, csúnya volt, de így jobbak vagyunk. Engem az háborított fel, ahogy Perriet otthagyta. Attól, hogy Ő kilépett a 1D-ből, eldobod egy aranyat érő életet, nem értem, hogy Perriet miért kellett lapátra tennie. Ezt az egész hececurát megkaphatta volna Perrievel is. Ha meg többszőr megcsalta, miért jegyezte el? De a legfontosabb, hogy lehetett olyan gyenge, pofátlan KÖCSÖG, hogy SMS-en szakít vele, amikor jegyben (!) jártak? És utána csodálkozok Awery vagy a többi Maliker, hogy a Directionerek 70%-a a pokolba kívánja Zayn Malikot? Hát, akkor ébredj fel!
2016. április 11. 16:06
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Én nem azt mondom,hogy Zayn köcsög, csak nagyon, de nagyon megváltozott 1 év alatt. Nekem már nem szimpatikus, nagyon nem. Nálam elég mélyre elásta magát, azokkal, ahogy visszaemlékezett az 1Dvel közös emlékekre. Nekem az teljesen unszimpatikus, hogy panaszkodik, hogy milyen sz*r volt neki, amikor az hozta meg számára a hírnevet. Ha a One Direction nem lenne, egy nulla lenne. És nálam a személyisége nulla. Tehetséges, de nem szimpi. Viszont cukik Gigivel, szeretem őket együtt.
2016. április 11. 16:19
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline |
Nagyon cukik
2016. április 11. 16:27
Annyira aranyosak és olyan jó látni h ennyire szeretik egymást.Nagyon örülök nekik és remélem h még sokáig egyutt lesznek és láthatunk tőlük videokat es kepeket.
2016. április 11. 16:33
Aweryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 34 Azonosító: 254879 offline |
Idézet (Lisa 1D @ 2016.04.11. 15:57)
Nem nagyon érdekel, hogy ott hagyott Minket. Persze, csúnya volt, de így jobbak vagyunk. Engem az háborított fel, ahogy Perriet otthagyta. Attól, hogy Ő kilépett a 1D-ből, eldobod egy aranyat érő életet, nem értem, hogy Perriet miért kellett lapátra tennie. Ezt az egész hececurát megkaphatta volna Perrievel is. Ha meg többszőr megcsalta, miért jegyezte el? De a legfontosabb, hogy lehetett olyan gyenge, pofátlan KÖCSÖG, hogy SMS-en szakít vele, amikor jegyben (!) jártak? És utána csodálkozok Awery vagy a többi Maliker, hogy a Directionerek 70%-a a pokolba kívánja Zayn Malikot? Hát, akkor ébredj fel!
De vannak még olyanok akik szeretik Zayn-t, mindenkinek megvan a maga véleménye a sztárokról, és köszönöm de engem nem kell semmiben megemlíteni!
2016. április 11. 16:38
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagyon aranyosak együtt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.