Gigi Hadid: „Zayn nagyon jó modell”
2016. április 11. 17:03
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Persze, hát hogyne. Én tulajdonképpen csak azt nem értem, miért kell, hogy minden második cikk róluk szóljon?
2016. április 11. 17:09
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
hát, nem is tudom, itt festegeti a haját és úgy néz ki mint egy majom..
de giginek kell hogy tetsszen
de giginek kell hogy tetsszen
2016. április 11. 19:24
Lisa 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254086 offline |
Kedves Awery!
Az előző kommentemet nem sértésnek szántam. Csak megemlítettelek, mint példa. Amúgy pedig te írtad a Brianna cikk alá, hogy milyen szégyen amit csinál. Had ábrándítsalak ki, hogy most ugyan azt csináltad, mint az a szerencsétlen lány. Megvédted a becsületed. Brianna is ezt tette, szóval mielött véleményt nyílvánitanál, gondolj már bele egy kicsit, te mit tennél a helyében.
Nincs bajom, hogy Mailk fan vagy. Nem érdekel. Arra ugyan kiváncsi lennék, miért Perrie van a képeden, ha annyira szered Mailkot.
De egyet jegyezz meg és még a többi Maliker is:
Zayn Mailk soha nem lesz jobb, mint a One Direction!
Az előző kommentemet nem sértésnek szántam. Csak megemlítettelek, mint példa. Amúgy pedig te írtad a Brianna cikk alá, hogy milyen szégyen amit csinál. Had ábrándítsalak ki, hogy most ugyan azt csináltad, mint az a szerencsétlen lány. Megvédted a becsületed. Brianna is ezt tette, szóval mielött véleményt nyílvánitanál, gondolj már bele egy kicsit, te mit tennél a helyében.
Nincs bajom, hogy Mailk fan vagy. Nem érdekel. Arra ugyan kiváncsi lennék, miért Perrie van a képeden, ha annyira szered Mailkot.
2016. április 11. 19:52
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Szerintem nagyon aranyosak együtt, Gigi nekem egyre szimpatikusabb, de remélem (ha a pletykák igazak voltak a Perrie- Zayn ügyben)Zayn nem bánik el vele olyan csúnyán. Egyébként én nem vagyok egyikük rajongója sem, de azok a fotók zseniálisak lettek. Lisa 1D, miért nem szerethetne valaki mindkettőjüket? Attól, mert szakítottak, mindkettőjüket lehet szeretni. Én nem vagyok oda Zaynért, mint már az előbb leírtam, de ízlések és pofonok. Te One Direction fan vagy, van, aki meg Zayn Malikot szereti. Gondolom nem örülnél, ha valaki ezt a mélyen imádott 1D-re mondaná. (Ne értsetek félre, nincs semmi bajom a One Directionnel, vannak jó számaik. Viszont nekem már kicsit sok ez a Zayn és 1D cikk imádat.)
2016. április 11. 21:59
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Engem Gigi Hadid mindig is irritált. Próbáltam megkedvelni, mint modellt, de sosem jött össze. Egyszerűen van valami olyan bunkó és sznob a fejében. A húgáéban meg pláne. Tudjátok, az a tipikus, én mindenkinél jobb vagyok-érzés.
2016. április 12. 05:48
Szerintem szép pár. Ez a lány sokkal jobban illik Zaynhez, mint Perrie és ez a kapcsolat legalább nem csak egy béna marketingfogás. Perrie nekem sosem volt szimpatikus, a Spice Girls-klón bandájával meg ki lehetne kergetni a világból.
Egyébként nagyon vicces ez a Zayn felé irányuló kollektív gyűlölet. Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogyha a szent és sérthetetlen Harry cselekszik ugyanúgy, mint Zayn, őt is bántanátok? Elhordanátok minden sz.rnak? Nem hiszem. Sőt, nemzeti hősnek kiáltanátok ki a bátorsága miatt, mert ostobák és elvakultak vagytok.
P.S.: Az én véleményem szerint Zayn már most jobb, mint a One Direction. Egyrészt, mert zeneileg már most mérföldeket ver arra lagymatag kislányoknak szóló nyavajára, másrészt ő legalább már önmaga, nem egy marionett bábu, akit jobbra balra rángatnak.
Egyébként nagyon vicces ez a Zayn felé irányuló kollektív gyűlölet. Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogyha a szent és sérthetetlen Harry cselekszik ugyanúgy, mint Zayn, őt is bántanátok? Elhordanátok minden sz.rnak? Nem hiszem. Sőt, nemzeti hősnek kiáltanátok ki a bátorsága miatt, mert ostobák és elvakultak vagytok.
P.S.: Az én véleményem szerint Zayn már most jobb, mint a One Direction. Egyrészt, mert zeneileg már most mérföldeket ver arra lagymatag kislányoknak szóló nyavajára, másrészt ő legalább már önmaga, nem egy marionett bábu, akit jobbra balra rángatnak.
2016. április 12. 07:09
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
blackpanther. | Ma, 05:48
Szerintem szép pár. Ez a lány sokkal jobban illik Zaynhez, mint Perrie és ez a kapcsolat legalább nem csak egy béna marketingfogás. Perrie nekem sosem volt szimpatikus, a Spice Girls-klón bandájával meg ki lehetne kergetni a világból.
Azt hiszrm, itt senki sem személyeskedett a másikkal, csak elmondtuk a véleményünket, ami, mellesleg megjegyzem szabad. Te meg idejössz aztán ostobázol mindenkit? Ki vagy te? Egy nagy semmirevaló senki! És ne sértődj meg, mert ezt te kezdted! Miért keverted ide Harryt? Ja mert kb Te is tudod, hogy Ő mérföldekkel jobb, népszerűbb mint Zayn, és ha egyszer szóló albumot ad ki a kis csicska majd nagyot koppan. Ugyanolyan vagy mint a kis kedvenced, fröcsög belőled a rosszindulat. Gusztustalan.
Azt hiszrm, itt senki sem személyeskedett a másikkal, csak elmondtuk a véleményünket, ami, mellesleg megjegyzem szabad. Te meg idejössz aztán ostobázol mindenkit? Ki vagy te? Egy nagy semmirevaló senki! És ne sértődj meg, mert ezt te kezdted! Miért keverted ide Harryt? Ja mert kb Te is tudod, hogy Ő mérföldekkel jobb, népszerűbb mint Zayn, és ha egyszer szóló albumot ad ki a kis csicska majd nagyot koppan. Ugyanolyan vagy mint a kis kedvenced, fröcsög belőled a rosszindulat. Gusztustalan.
2016. április 12. 18:47
Aweryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 34 Azonosító: 254879 offline |
Idézet (Lisa 1D @ 2016.04.11. 19:24)
Kedves Awery!
figyelj nem fogok egy cikk miatt összeveszni veled, hogy még is mit tennék a helyében? Ő hozta nyilvánosságra, a gyerekét, még is mit gondolt, hogy majd az őrült rajongók, nem tesznek neki keresztebe?
Mind a kettőt szeretem Zayn-t és Perrie-t is, attól még hogy Zayn hülyeséget csinált, nem muszáj mindenkinek elítélni, én kedvenceim.
Mindenki azt hisz amit csak akar, te szerinted az 1D jobb mint Zayn, de szerintem Zayn jobb mint az 1D. Ízlések és pofonok!!
2016. április 14. 22:41
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Nos régebben nagyon nem birtam Zaynt, viszont mostanában rájöttem hogy nekem igazából semmi baj vele Gigivel nagyon aranyos párt alkotnak, és amugy a legtöbb "utálója" is csak azért van, mert kilépett a 1D-ből. De szerintem senkit sem kell elítélni a döntései miatt
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.