Yolanda Foster attól fél, hogy hamarosan gyűrűt húz lánya ujjára Zayn Malik
2016. április 13. 19:38
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Teljesen igaza van Yolandának
2016. április 13. 19:45
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Igaza van Yolandának! Nem kell elkapkodni mindent, Zaynt ismerve!
2016. április 13. 20:26
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
De hozzátenném egyik sem gyerek már és tudják hogy mit csinálnak. Hiába hogy Zayn azt hajtogatja hogy Gigi az igazi, de egészen biztos vagyok benne hogy ő is tisztában van azzal hogy mit csinál, valamint azzal is hogy milyen következményei lehetnek egy esetleges eljegyzésnek, hiszen egyszer már volt benne része.
2016. április 13. 21:02
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Nekem is rögtön Perrie jutott az eszembe. Zayn ez a tipikus hősszerelmes típus szerintem, aki ha szeret valakit, akkor azt nagyon szereti, de ha meglát valakit aki feltüzel benne valamit, elveszti a fejét és lelép. Lehet, hogy ezt nem kéne most...
2016. április 14. 09:35
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Annyira rossz h a kapcsolatukba igy belepofáznak, kinek miköze van ahhoz h eljegyzik e egymást vagy sem. Most nem azért de felnőttek mindketten tudnak döntést hozni. És nem hinném h anyucinak bele kéne szolnia és a lánya helyett kéne élje az életét. Meg mi ez h adjon egy évet Jaaaaj Szerintem alapbol nem akkora buták a szerelmesek h hirtelen ugorjanak bele bármibe tisztán látszik rajtuk h igaz szerelem. És ha gyürüt huz az ujjára az még nem esküvő az csak egy jelkép. Jaaaj én nem értem az egészet már most bezavarnak nekik...
2016. április 14. 17:07
Valahol egyet tudok érteni az anyukájával, de ez az ő kapcsolatuk. Nekik kell dönteniük.
2016. április 15. 13:30
szerintem igenis bele kell szolna az anyukajanak! majd mikor ti is anyukak lesztek es ha lanyotok lesz es neki lesz egy pasija(az most mellekes, hogy rossz vagy jo fiu) ti is felteni fogjatok a lanyotokat
2016. április 15. 13:41
Igaz, hogy felnottek, de annyira latszik Gigin, hogy a rozsaszin kodben lebeg, mert hirtelen talalt egy sracot, aki ezt az erzest hozza ki belole.. de altalaban rovid ideig. Nagyon sok lany van, aki elkapkodja ezeket a nagy donteseket.. sok ilyennel talalkoztam, akik osszehazasodtak, a szulok hiaba fuztek a lanyukat, hogy ne hamarkodja el, majd par honap utan szetmentek. Orulni kellene, ha akar a baratnod, anyukad, barkid felt es probal segiteni nem rossz donteseket hozni.
egyebkent megjobban egyetertek Gigi anyukajaval, hisz Zayn egyaltalan nem egy huseges fajta.
egyebkent megjobban egyetertek Gigi anyukajaval, hisz Zayn egyaltalan nem egy huseges fajta.
2016. április 16. 09:14
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Vikikee4: "Egyet értek vele! Nem kell elkapkodni a dolgokat. Lehet, hogy Gigi pár hónap múlva már nem is akar Zayn-nel lenni, vagy fordítva. Minimum egy év mindig kell. Persze vannak kivételek is, ismerek pár hónap után házasodókat, akik mai napig együtt vannak, de a legtöbb ilyen válással végződik."
Teljesen egyet értek veled, csak még annyit hozzáfűznék, hogy kb ugyanennyi "együtt voltunk vagy 10 évet és utána házasodtunk össze" kapcsolatnak is válás a vége. Igazából a házasság szerintem nem időfüggő. Mármint teljesen mindegy, hogy egy hónap, egy év vagy 10 év után házasodnak össze az emberek. Ha működik, akkor működik, ha nem, akkor nem.
Teljesen egyet értek veled, csak még annyit hozzáfűznék, hogy kb ugyanennyi "együtt voltunk vagy 10 évet és utána házasodtunk össze" kapcsolatnak is válás a vége. Igazából a házasság szerintem nem időfüggő. Mármint teljesen mindegy, hogy egy hónap, egy év vagy 10 év után házasodnak össze az emberek. Ha működik, akkor működik, ha nem, akkor nem.
2016. április 16. 09:56
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Egyetértek az anyjával; elhamarkodott döntés lenne, hisz alig pár hónapja járnak, persze, hogy még tart a románc. Mi lesz viszont egy, vagy akár három év múlva, ha elveszi?
2016. április 16. 11:52
Egyetértek vele de ha a lánya boldog azt nem kell elvennie tőle, értem én meg akarja védeni, de ez a lánya döntése és ha a lánya hallgat rá lehet jobban jár, de ha nem az ő gondja lesz ha lesz valami gondja ebből.
2016. április 17. 08:46
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Hát szerintem az anyjának van igaza.Mármint persze fontos hogy a lánya boldog legyen és ha a lánya Zaynnel érzi magát jól akkor ez így van rendben.Csak majd nehogy majd Gigi is úgy járjon mint Perrie...
2016. április 17. 13:16
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Nem nagyon ismerem őket de meg korai lenne es nagyon fiatalok is.Viszont aranyosak eggyütt.
2016. április 18. 15:54
Azért a házasság már nem AKKORA lépés ma mint régen volt. Összeházasodhatnának, ha meg kiábrándulnak egymásból, hát elválnak. Csak össze kell állítani egy házassági szerződést, hogy egyikőjük sem tart igényt a másik vagyonára. Azt éljenek boldogan ameddig tudnak.
Minek fosztja meg a lányát egy ilyen élménytől, mint hozzámenni a fiúhoz akit momentán őrülten szeret? Mindegy mikor megy férjhez, előbb-utóbb úgyis válás lesz a vége. Legalább tegye akkor mikor kedve tartja.
Minek fosztja meg a lányát egy ilyen élménytől, mint hozzámenni a fiúhoz akit momentán őrülten szeret? Mindegy mikor megy férjhez, előbb-utóbb úgyis válás lesz a vége. Legalább tegye akkor mikor kedve tartja.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 19. 06:51
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
jó oké h nem kell elkapkodni, de azért nehogy már kézzel lábbal ellenkezzen, mert ez az ügy csak zaynre és gigire vonatkozik. ha ők boldogok akkor legyn amit akarnak
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.