Nem hat meg ennyit igazán megérdemelt.
Sőt az a büntetés amit kapót az is kevés volt számára.
Nem szerettem az ilyen embereket akik azt hiszik hogy híresek és nekik mindent szabad.
Soha sem szerettem christ egyik száma sem volt a kedvencem.
És amikor megütötte Rihannát tudtam hogy ilyen ember.
Dühöngő őrült persze erre rátesz a dro..,meg az alkohol is.
Chris Brown szörnyetegnek érezte magát, amiért kezet emelt Rihannára
2016. április 20. 09:26
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
2016. április 20. 09:30
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Jól érzi, aki kezet emel, az állítólagosan "szeretett" nőre, az csak szörnyeteg lehet....megérdemelte amit kapott, és akárhogy próbálkozik, engem biztosan nem fog meghatni ilyen monológokkal!
2016. április 20. 15:21
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
6 év alatt rájött erre ! Hát,gratulálok!
2016. április 20. 15:30
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
hát ez szerintem nem megbocsátható... nekem sosem lesz újra szimpi ez a pali
2016. április 20. 17:06
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline |
Flower...Love igazad van.
2016. április 20. 18:37
bezzeg ha nem egy sztarrol van szo akkor az illeto bortonbe kerul, es mivel chris egy sztar.. neki ez nem kellett, gratu
semmit sem fuznek hozza ehhez a temahoz,mivel Flower...Love teljesen azt irta le, amint en gondolok
semmit sem fuznek hozza ehhez a temahoz,mivel Flower...Love teljesen azt irta le, amint en gondolok
2016. április 21. 16:03
Idézet (holczerd1997 @ 2016.04.19. 12:49)
Nem volt szép dolog,nehéz elfelejteni,de mindenki hibázik,még ilyen nagyságúakat is.
Idézet (dori08 @ 2016.04.19. 14:11)
Jaj, nem tudom, mit kell ezen rinyálni!!! Annyira egyértelmű: Chris is, és Rihanna is DROGOZOTT azon a bizonyos éjszakán (meg úgy általában mindig), na mégis mit gondoltatok?!?! Rihanna sem egy ártatlan bárány!! Ott van a We found love klipje...ez erről szól. ha annyira brutális lett volna brown, mint ahogy ti azt gondoljátok, akkor miért nem állt ki a nyilvánosság elé ezzel Rihanna? Ő is hallgatott mélyeket..Nem véletlenül. Viszont egyikőjükön sem látok semmi változást azóta sem.
Idézet (Dorisia @ 2016.04.20. 22:25)
Mindenki követ el hibákat. Nem ismerjük a hátteret, de nem szabad egy eset után megítélnünk valakit.
Na jó... most forrt fel teljesen az agyvizem. Az ilyen idióta gondolkodásmód miatt rohangál egy csomó erőszakos állat az utcákon, aki találomra ezt csinálja valakivel vagy hosszú évekig terrorizálja a családját/ az egyéb sértettet! Hogyha titeket verne valaki majdnem félholtra, aki persze jóval erősebb nálatok, így még védekezni sem tudnátok, akkor megbocsátanátok az illetőnek, mert "nem ismerjük a hátteret/előfordul ilyen/nem volt magánál, mert drogozott ahogy én is"? Mert kötve hiszem. "Nem szabad egy eset után megítélni valakit... " Akkor mégis mi a fene után lehetne megítélni valakit, ha nem a tettei alapján? Az alapján, hogy kiskutya szemekkel évek után elmondja, hogy ő mennyire sajnálja meg mennyire megbánta? Vagy várjunk meg több esetet, ami után talán a következő szerencsétlen áldozatot úgy összeveri, hogy nem lehet összekaparni? Mindenki szépen pukkassza ki a kis rózsaszín buborékját, mert a valóságban, aki egyszer ilyet csinál, az megteszi újból. Lehet, hogy nem pár nap múlva vagy egy év múlva, de megteszi újra. És miért? Mert elsőre is néhány "megható monológ után meg lett bocsájtva"... Nem is tudom, hogy mi a szomorúbb, hogyha egy fiú gondolkozik így, mint fentebbi három kommentelő közül az első vagy egy lány, mint az utóbbiak... -.- Annyira idegőrlő, amikor valaki ezzel a "nem volt magánál, mert részeg volt/drogozott" szöveggel takarózik. Nem számít! Ha valaki mondjuk fogja magát és ittasan vagy drogosan levágja a kezedet, akkor el van nézve, mert nem volt magánál és, mert úgy is ott van még egy?!
Aki szerint az ilyesfajta viselkedés megbocsájtható vagy normális, az sürgősen vizsgáltassa ki az agyát.
2016. április 30. 10:36
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Hát azért elég durva, amit tett! De, ha Rihanna megbocsát neki, akkor sem felejthető dolog! Aki ilyet tett, az máskor is megteszi, főleg ha megbocsátottak neki!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.