A színésznő jelenleg is A szürke ötven árnyalata-sorozat utolsó két részét forgatja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dakota Johnson unja a szexet
2016. április 29. 10:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 29. 11:05
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj de sajnálunk. Az elején kellett volna gondolkozni, amikor elvállalta a szerepet és megnézte a forgatókönyvet. Már akkor is mindenki tudta, hogy egy gusztustalan alkotás. Késő bánat.
2016. április 29. 11:10
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Hát így járt kellet neki elvállalnia xD Meg gondolom nyílván tudta hogy miről szól a könyv,én mondjuk nem olvastam 1 részt sem de azt mondták nagyon durva,a film a kölelébe se ér.Nem tudom mit szólna ha azt kéne csinálni mint a könyvben
2016. április 29. 12:17
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Pedig ennek a filmnek köszönheti hogy ismerik a nevét. De gondolom senki nem kényszerítette hanem Ő vállalta el a szerepet. Szokták mondani: amit főztél edd is meg...
2016. április 29. 12:54
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Jaj de meg játsza magát, azt ne mondja már h a sikerért nem érte meg neki, meg szép kis pénzt kap ő ezekért a jelenetekért... nem tudom sajnálni...
2016. április 29. 14:37
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2246 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ki a franc tartott fegyvert a fejéhez ,hogy elvállalja. Ő is olyan mint jó néhány színésznőcske aki jó pénzért elvállal egy szerepet aztán nyavalyog milyen rossz volt, folytasd csak majd te is kinyírod a karriered mint Katherine Heigl ős is ezt tette csak nyávogott meg kritizálta a filmeket azóta nem is akarnak vele dolgozni az egyetlen munkája egy macska alom reklám
2016. április 29. 15:12
Én ezt nem értem. Minek vállalta el akkor? Tudta mire vállalkozik. Szerintem jobban teszi, hogy nem nyavalyog, hanem élvezi, hogy színésznőként viselkednek/foglalkoznak vele, és örül annak a rengeteg pénznek amit kap/kapott. Jaj, de nehéz.
2016. április 29. 15:56
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
S.S. teljesen egyetertek
2016. április 29. 16:10
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Érdekes... hát most oké hogy elvállata, de lehet hogy abba teljesen nem gondolt bele hogy mire is vállalkozott. . . abba teljesen igaza van hogy sok színészt azonosítanak egy szerepéhez... de szerintem egy nagyon jó színésznő kapta meg ezt a szerepet, mások akiket akartak egyiket sem tudtam elképzelni erre a szerepre...
2016. április 29. 16:25
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ez a világ legrosszabb filmje.
De most a sorozatról beszélünk,aminek szerintem nem csak a szexről kellene szólnia.
Megértem a színésznő helyzetét,az a baj hogy manapság a hülyeségre sok az igény
Én a moziba mentem el megnézni a Fekete ötven árnyalatát,életem legrosszabb döntése volt.
Erőltettet viccekkel,gyenge színészi játékkal van tele.
És azt is hozzá kell tennem hogy a többség végig sem bírta nézni a film felénél távoztak.
Soha sem láttam ilyet kifizetik a mozi árát és kivonulnak róla.
Nekem is eszembe jutott,csak én a párommal mentem és ő szerte volna végig nézni és így nekem sem volt más választásom.
De most a sorozatról beszélünk,aminek szerintem nem csak a szexről kellene szólnia.
Megértem a színésznő helyzetét,az a baj hogy manapság a hülyeségre sok az igény
Én a moziba mentem el megnézni a Fekete ötven árnyalatát,életem legrosszabb döntése volt.
Erőltettet viccekkel,gyenge színészi játékkal van tele.
És azt is hozzá kell tennem hogy a többség végig sem bírta nézni a film felénél távoztak.
Soha sem láttam ilyet kifizetik a mozi árát és kivonulnak róla.
Nekem is eszembe jutott,csak én a párommal mentem és ő szerte volna végig nézni és így nekem sem volt más választásom.
2016. április 29. 16:48
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Talán azért vállalta el, mert a hollywoodi színészek/színésznők a kezdetek-kezdetén bármilyen szerepet elvállalnak. Dakota meg ezzel lett híres, mert az előtte lévő filmjei nem lettek olyan ismertek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 29. 17:08
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Akkor miért válalta el ezt a szerepet?
2016. április 29. 17:15
Nem igazán értem miért vállat el ilyen szerepet és nem ez az egyetlen film mikor ilyesmi jelenetek vannak.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.