Új tetoválása miatt savazzák Miley Cyrust
2016. május 05. 15:11
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem értem, hogy egy szimpla tévedés miatt miért kell Mileyt rögtön bántani. Mi van, ő talán nem ember? Ő talán nem hibázhat? Lassan már azért is savazni fogják, mert szegény élni mer, vagy mi? Ez annyira röhejes már
2016. május 05. 17:22
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
mindenbe bele kell ma már kötni...
2016. május 05. 19:14
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
2016. május 05. 21:47
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Már tényleg kezdek meg sem lepődni rajtatok...
Én is hasonlóan stilizált stílusban fogok pár hónap múlva a kézfejemre varratni, mégsem tartom ízléstelennek magamat.
Még hogy ronda... nem tudom, tükörbe néztetek-e már, de ameddig nem vagytok tökéletesek, én nem szólalnék meg a helyetekben. Sablonos ezt mondani, de a szépség relatív. Ha úgy nézne ki, mint a mai tinipcsák, hosszú hajjal, szétsminkelt képpel, biztos nem lenne "szörnyen ronda".
És nem, nem azért, hogy védjem, mert nem a szívem csücske, de szörnyen igazságtalan és pár centire látó ez a csordaszellem, ami itt van.
Amúgy ja, kissé beégette magát. Gondolom rögtönzött.
Én is hasonlóan stilizált stílusban fogok pár hónap múlva a kézfejemre varratni, mégsem tartom ízléstelennek magamat.
Még hogy ronda... nem tudom, tükörbe néztetek-e már, de ameddig nem vagytok tökéletesek, én nem szólalnék meg a helyetekben. Sablonos ezt mondani, de a szépség relatív. Ha úgy nézne ki, mint a mai tinipcsák, hosszú hajjal, szétsminkelt képpel, biztos nem lenne "szörnyen ronda".
És nem, nem azért, hogy védjem, mert nem a szívem csücske, de szörnyen igazságtalan és pár centire látó ez a csordaszellem, ami itt van.
Amúgy ja, kissé beégette magát. Gondolom rögtönzött.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 05. 22:20
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Hat nem hinném hogyha valaki hirtelen lát egy bolygót meg egy gyűrűt akkor rá vágja egyből hogy melyik bolygó az. Miley is ember ő is tévedhet.. ♥
2016. május 09. 17:20
|
|
Dead Outcastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 254802 offline
|
A többiek is pofáznak, de ők sem tudnak semmit.
2016. május 09. 18:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
tetszik a tetkó, viszont én is majdnem leszóltam magamban hogy a jupiternek nincs gyűrűje, de nem is tudtam hogy már 37 éve felfedezték..
dejó, hogy erről az emberiség nagy része nem tud -.-
így jó hogy leszólták szegényt, hiszen mindenki úgy tanulta h ennek a bolygónak nincs gyűrűje
dejó, hogy erről az emberiség nagy része nem tud -.-
így jó hogy leszólták szegényt, hiszen mindenki úgy tanulta h ennek a bolygónak nincs gyűrűje
2016. május 09. 18:33
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Oké tévedett és akkor most ezért kellett neki beszólni ? Lemerem fogadni,hogy az illető aki ezt írta előtte megnézte az interneten vagy utána járt valahol,mert szerintem senki sem vágja rá egyből azt,hogy pontosan milyen bolygó van a képen !
2016. május 11. 18:10
|
|
LJoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 256217 offline
|
Jobban járt volna, ha azt írja: "bb planet". Abba nem kötöttek volna bele. Habár, ki tudja? Egy hírességnek sok rajongója van, de akad legalább annyi rosszakarója is...
2016. május 14. 16:03
Tévedni emberi dolog, bizony.
Amúgy nekem tetszik a tetoválás, de... Valaki megszámolná nekem hány tetoválása van? Mármint ezen a képen a karján össze-vissza látok még vagy 6-7 tetkót. o_o"
Amúgy nekem tetszik a tetoválás, de... Valaki megszámolná nekem hány tetoválása van? Mármint ezen a képen a karján össze-vissza látok még vagy 6-7 tetkót. o_o"
2016. május 14. 17:13
Ööö.. És ez miért olyan nagy hír? Meg... ennek a tetoválásnak nagy az értelme. -.- Mindegy, ő tudja.
2016. május 15. 15:48
Khmm..már nem azért bocs,nem szeretem Mieyt, de ilyenért belekötni aztán tényleg felesleges..
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.