Az énekes-színésznő a közösségi oldalakon mutatta meg több milliós rajongótáborának az új ábrát, amit a bal alkarjára tetováltatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új tetoválása miatt savazzák Miley Cyrust
2016. május 04. 10:04
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Mint csillagászatmániás ember, elég gáznak találom... de aki nem az, szerintem az is tudja melyik bolygónak vannak gyűrűi. (Jó, a Jupiternek is, de nem hiszem, hogy mindenki arra gondol először.) Nem nagy hír, de cikinek ciki. A "rosszmájú felhasználó" kommentjén azért elmosolyodtam...
2016. május 04. 10:18
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
Ilyen az, amikor a hülyék próbálnak okoskodni (guglival kb. fél perc kideríteni az igazságot)... vagy amikor annyira elfogult hater valaki, hogy egy apró tetkóba képes belekötni. Pech, hogy most minden ilyen ember a saját dugájába dőlt.
Bár azt én sem értem, hogy ez mitől hírérték, de mindegy.
Bár azt én sem értem, hogy ez mitől hírérték, de mindegy.
2016. május 04. 11:39
A tetkó elég csúnya lett, és egyet kell értenem AryaStark-kal, ennek semmi hírértéke nincs, bár már kezdem megszokni.
2016. május 04. 11:40
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Alapból nem mostani info mert már egy hete meg van neki a tetkó, látszik hogy nincs friss hír sehonnan ezért vmit gyorsan bedobnak ide h nesztek olvassátok friss hír... szánalom. Az meg hogy vannak olyan követői akik már nem rajongók arról ő nem tehet, ha meg elolvasnátok amit a kép alá is be irt a szerkesztő h a Jupiternek is vannak gyűrűi , na meg persze ha utána néznétek kicsit a dolognak... no mindegy... Szerintem klassz lett illik Miley-hoz. Az meg hogy azon a beszóláson nevet mindenki.. hát gondoljátok végig.. követi Mileyt de leszólta egy tetkó miatt. Saját magát minősítette az emberke de semmi gond.
SZÉP TETKÓ OLYAN MILEY-S
SZÉP TETKÓ OLYAN MILEY-S
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 04. 12:13
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Nem értem, az embereknek miért kell mindig mindenben a hibát keresni. Én se megyek oda Selena Gomez oldalára, hogy megmondjam, milyen tudatlan.
2016. május 04. 13:02
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Juj de jó egy bolygó. Én szeretem a bolygókat.
2016. május 04. 13:22
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ezt a képet, s ilyen cikket már láttam egy jó pár napja. A starity levan maradva
2016. május 04. 15:23
Kezdjük azzal, hogy a Jupiternek tényleg van gyűrűje, ugyanúgy mint a Neptunusznak és az Uránusznak, csak a legláthatóbb a Szaturnusz-é, mivel nem a vastagsága, hanem a sűrűsége miatt látszik, és a gyűrű mivel jégből áll, kisebb nagyobb darabokból, ez mind visszaveri a fényt. A Jupiternek szabad szemmel, sőt se egy normális csillagászati távcsővel sem látható a gyűrűje, gondolom egy űrteleszkóp már profibb ebben. Miley pedig kicsit művelődhetne, ha már ez a bolygó rajta van.
2016. május 04. 15:27
Háá de vicces..
Minek a szarnak kell bele kötni??!!
Le lehetne végre szállni róla.És ha neki így tetszik?? Az ő teste azt csinál vele amit akar..
Olyan unalmasak és fafejűek vagytok néhányan..
Kik vagyunk mi neki hogy elítéljük,és kérdőre vonjuk egy tetkó miatt??
Minek a szarnak kell bele kötni??!!
Le lehetne végre szállni róla.És ha neki így tetszik?? Az ő teste azt csinál vele amit akar..
Olyan unalmasak és fafejűek vagytok néhányan..
Kik vagyunk mi neki hogy elítéljük,és kérdőre vonjuk egy tetkó miatt??
2016. május 04. 16:05
Gyűrű ide vagy oda, egy biztos Jupiter nem ilyen színű. Tehát...mégis csak elvan tájolódva.
2016. május 04. 16:28
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Sok emberrel egyet értek!Ink.nem mondok semmit (nincs értelme)
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.