A Sorry énekesének hamarosan bíróság előtt kell felelnie hirtelen felindulásból elkövetett tettéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szándékos károkozás miatt perelték be Justin Biebert
2016. május 04. 16:51
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. május 04. 17:01
wooow.. az nem semmi. most biztos nem lennék Justin helyében...
2016. május 04. 17:10
Csak nekem gyűlt meg a bajom a cikk címével??
ötödszörre olvastam újból mire megértettem hogy mit akar jelenteni az hogy "KÁROKOZÁS" (azt hittem el van írva)
Am bármennyire is bírom szerintem megérdemli.És örüljön hogy ennyivel megúszta..
ötödszörre olvastam újból mire megértettem hogy mit akar jelenteni az hogy "KÁROKOZÁS" (azt hittem el van írva)
Am bármennyire is bírom szerintem megérdemli.És örüljön hogy ennyivel megúszta..
2016. május 04. 17:17
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
bármilyen okos lett volna az a telefon, az a 100.000 dollár nagyon sok!Azért az is igaz, hogy ez a csávó is kihasználta, hogy Justinnal volr dolga, különben nem kért volna ennyit tőle!
DE, igen! Szerintem is megérdemli!
DE, igen! Szerintem is megérdemli!
2016. május 04. 17:24
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Szerintem keveset kér. Ez a kölyök szarja a pénzt, a gatyájából is kipereltem volna a helyében. Kinek képzeli magát, hogy összetöri más telefonját? Akkor ennyi erővel én is összetörhetném az övét, ha esetleg úgy döntene, hogy egyszer felvesz engem?
Amúgy meg ha dühkitörésekkel küzd, akkor menjen pszichológushoz... volt osztálytársam már oviban elküldték és nagyjából rendben is lett a sulira, akkor ezt miért nem zavarták még oda?
Amúgy meg ha dühkitörésekkel küzd, akkor menjen pszichológushoz... volt osztálytársam már oviban elküldték és nagyjából rendben is lett a sulira, akkor ezt miért nem zavarták még oda?
2016. május 04. 17:38
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Mégis mi a jó büdös kurva anyja kerül 26 millió 365 ezer forintba????
Jó értem én hogy értékek de akkor is nekem már ahhoz se lenne pofam hogy 2 milliót kérjek el nem hogy 26 milliót akkor fizetesse ki a telefont és kérjen csak 365 ezer forintot ( most forintba írom tudom hogy dolcsi van)
Ez fickó képzelje magát Justin helyéb. Elmegy bulizni kikapcsolódni az el múlt pár napot vagy hetet levezeti egy kis bulizással. És egy tök vadidegen pasi felismertek téged és el kezd kamerázni téged az engedéjed nélkül . Hát én is megsemisiteném azt a telefont. Esetleg oda lehetett volna menni Justinhoz szépen megkérni őt hogy hagy csináljanak egy képet róla és ennyi . Szerintem megengedte volna. De ha nem akkor is meglehet érteni hogy a háta közepére nem kívánna egy idegent ráadásul ha egy oda megy és megismeri akkor a többi ezer is oda megy hozzá és az nem lehet kellemes . Előbb át kellet volna gondolni ezt az egészet és akkor most nem tartanánk itt hogy bróság..... De mindegy.....
Jó értem én hogy értékek de akkor is nekem már ahhoz se lenne pofam hogy 2 milliót kérjek el nem hogy 26 milliót akkor fizetesse ki a telefont és kérjen csak 365 ezer forintot ( most forintba írom tudom hogy dolcsi van)
Ez fickó képzelje magát Justin helyéb. Elmegy bulizni kikapcsolódni az el múlt pár napot vagy hetet levezeti egy kis bulizással. És egy tök vadidegen pasi felismertek téged és el kezd kamerázni téged az engedéjed nélkül . Hát én is megsemisiteném azt a telefont. Esetleg oda lehetett volna menni Justinhoz szépen megkérni őt hogy hagy csináljanak egy képet róla és ennyi . Szerintem megengedte volna. De ha nem akkor is meglehet érteni hogy a háta közepére nem kívánna egy idegent ráadásul ha egy oda megy és megismeri akkor a többi ezer is oda megy hozzá és az nem lehet kellemes . Előbb át kellet volna gondolni ezt az egészet és akkor most nem tartanánk itt hogy bróság..... De mindegy.....
2016. május 04. 17:46
Én meg tudom őt érteni... biztos idegesítő lehet ha valaki csak úgy elkezdi videózni... Mondjuk szépen is elmondhatta volna hogy ne videózzon de hát ez van...
2016. május 04. 17:48
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Uristen az összeg nevetséges !xD Justintól ezt már meglehetne szokni :/
2016. május 04. 17:50
Jézusom, kinek képzel Justin magát? -.-
Ha valaki híres lesz, számolnia kell ezzel.
Remélem még többet is kell adnia, mint amennyit kértek tőle.
Ha valaki híres lesz, számolnia kell ezzel.
Remélem még többet is kell adnia, mint amennyit kértek tőle.
2016. május 04. 17:52
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Ki hiszi el,hogy pótolhatatlan dolgok vesztek oda?A telefon bármikor tönkre mehet,biztos lementette a gépére,a számokat is fel lehet máshová írni,főleg,ha fontosak.
2016. május 04. 17:52
Idézet (Forever208 @ 2016.05.04. 17:48)
Uristen az összeg nevetséges !xD Justintól ezt már meglehetne szokni :/
Mondd ezt annak az embernek, akinek pótolhatatlan dolgai vesztek el! Mondd neki, hogy ezt már meg szokhatta volna! Szerinted jobb lesz neki? Nem.
Az egy dolog, hogy meg lehetne szokni, de annak az embernek akkor is összetört a telefonja, és elvesztek a dokumentumai
2016. május 04. 17:54
Én elhiszem, hogy nagyon idegesítő tud lenni, amikor sunyiban fotózni akarják, de akkor sem kéne ezért kárt okozni utána.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni