Nemrég végre kezdetét vette az énekesnő Revival című albumát népszerűsítő fellépéssorozata, ám elárulta, hogy egy dalt bizony kérésre sem fog elénekelni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez nem hajlandó elénekelni ezt a dalt a továbbiakban
2016. május 09. 12:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. május 09. 13:15
HADJUK MÁR EZT A JELENA DOLGOT!!!!!!! VÉGE VAN, ÉS KÉSZ!
2016. május 09. 14:28
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
ez az egész "Jelena" dolog már kezd egy kicsit nagyon unalmas lenni.. szakítottak már nemtom hány éve, zárjuk már le.. ha nem akarja ezt a dalt énekelni, a rajongók nem követelhetik tőle, hogy igenis énekelje, mert ez az ő koncertje vagy turnéja, és azt csinál, amit akar, és ebbe szerintem nincs senkinek sem beleszólása
2016. május 09. 14:38
Ilyen hisztit is rég láttam már. Nem is igazi rajongók azok, akik ilyennel zaklatják.
2016. május 09. 14:41
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Kár h nem énekli el ezt a dalt, pedig ez nagyon jóra sikerült, nagyon szeretem ezt a dalát De érthető h a múltra emlékezteti, én se énekelném el a helyében.
2016. május 09. 15:56
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
De azt nem értem, hogyha már lezárta magában ezt a témát, akkor miért "hatja meg" még mindig?
De legjobb lenne ha felhagyna már az énekléssel (na meg a színészettel)! Nem való neki ez a pálya, ráadásul még be is vallotta! Akkor minek erőlteti?
De legjobb lenne ha felhagyna már az énekléssel (na meg a színészettel)! Nem való neki ez a pálya, ráadásul még be is vallotta! Akkor minek erőlteti?
2016. május 09. 16:10
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline |
Hat szerintem nem csak ezt az egy dal szol Justinrol:) amugy megtudom erteni, de akkor minek irt olyan dalt ami rola szol? Marmint irhat rola, de akkor ha ugysem akarja elenekelni koncerteken akkor tartsa meg maganak. Szerintem. De o dontese:)
2016. május 09. 16:15
Meg tudom érteni, hogy nem akar olyan dalt énekelni ami rosszra emlékezteti...
2016. május 09. 16:26
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Phuuu, de elegem van már ebből a nyávogós kis nem tudom miből...
2016. május 09. 17:08
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline |
Szelenítá nem azt szokta (mindig) mondani, hogy senki se ítélje meg Justinnal való kapcsolata által és semmi köze már hozzá? De valahogyan ahányszor nyilatkozik vagy megszólal mindig felhozza ezt a számára "kényelmetlen" témát. Se Nyavalygós Gomez, se Letargiás Bieber nem a szívem csücske (nem utálom őket csak semlegesek számomra), de ennek a lánynak a feltűnési viszketegsége és kisebbségi-komplexusa már nagyon zavar.
Ui.: Nyugodtan belém lehet kötni, de csak érveléssel és indoklással! Megértésüket köszönöm!
Ui.: Nyugodtan belém lehet kötni, de csak érveléssel és indoklással! Megértésüket köszönöm!
2016. május 09. 17:28
És?!
Ki kérdezte? Valaki odament hozzá és direkt rá kérdezett, hogy ugye ezt a dalt el fogja-e énekelni a turnén-e mivelhogy nem-e emlékezteti-e a drágalátos exbarátjára-e?..
Vagy pedig a szappanopera 1638. felvonását látjuk? Én az utóbbira tippelek
Ki kérdezte? Valaki odament hozzá és direkt rá kérdezett, hogy ugye ezt a dalt el fogja-e énekelni a turnén-e mivelhogy nem-e emlékezteti-e a drágalátos exbarátjára-e?..
Vagy pedig a szappanopera 1638. felvonását látjuk? Én az utóbbira tippelek
2016. május 09. 17:37
Biztos több olyan dal is van, amit Justin ihletett, nem értem mért pont ezt nem szeretné előadni azok közül, de el kell fogadni a döntését.
2016. május 09. 17:42
XXDDDD
Egyáltalán nem érdekel,ez a szám amúgy sem volt tőle nagy kedvencem (nem azért mert annyira béna lenne vagy ilyesmi,csak olyan rossz érzéseket kelt bennem mikor meghallom) De amúgy nyilván Justin miatt nem hajlandó elénekelni,amit meg is értek,hiszen mennyi fájdalmat okoztak már egymásnak ami ebben a dalban tükröződik vissza.Viszont nem értem hogy ezt miért kell bejelenteni?? Az ő turnéja az ő száma azt ad elő amit akar... (Ebbe senkinek sincs beleszólása)
Egyáltalán nem érdekel,ez a szám amúgy sem volt tőle nagy kedvencem (nem azért mert annyira béna lenne vagy ilyesmi,csak olyan rossz érzéseket kelt bennem mikor meghallom) De amúgy nyilván Justin miatt nem hajlandó elénekelni,amit meg is értek,hiszen mennyi fájdalmat okoztak már egymásnak ami ebben a dalban tükröződik vissza.Viszont nem értem hogy ezt miért kell bejelenteni?? Az ő turnéja az ő száma azt ad elő amit akar... (Ebbe senkinek sincs beleszólása)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.