Tegnap állt színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánk képviseletében Fehérvári Gábor Alfréd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas siker: Freddie továbbjutott az Eurovíziós Dalfesztiválon
2016. május 11. 09:10
Tenyleg jo volt, szerintem az egyik legjobb nagyon orultem mikor tovabb jutott, bar szamitottam ra
2016. május 11. 09:29
Örültem a magyar és a cseh továbbjutásnak! Izlandot sajnálom...
2016. május 11. 09:39
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline |
Yeah! Nem értem hogy Iveta Mukuchyan miért jutott tovább és Jüri Pootsman miért nem.
2016. május 11. 10:03
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Szerintem jól megállta a helyét, nekem nagyon tetszett most is a dal. És, ami fontos: nem tuningolták fel, mint a többi ország a versenyzőit. Sokan a technika segítségével, próbálták látványosabbá tenni...csak az a kár ,hogy még mindig a dal a meghatározó véleményem szerint.
Én sajnálom, hogy a moldovaiak nem jutottak be, pedig tipikus eurovíziós dallal érkeztek, ami még jól muzsikáló is volt. Meg szerintem a montenegróiak és az izlandiak is megérdemelték volna a továbbjutást.
Én Máltától és Örményországtól sokkal többet vártam, mert nagyon fel voltak hájpolva, azt is reméltem ,hogy tényleg jó dalok....csalódás volt.
Ahogy az azerbajdzsániak is...mondjuk évek óta nem tetszik egyik daluk sem, mégis csodával határos módon, mindig bejutnak a döntőbe.
Az oroszok dala tetszett, látványos is volt, de ahogy mondtam, én azért egy csepp pontot sem adtam volna senkinek, ha szavaztam volna ,hogy milyen a színpadon.
Még a hollandoknál is tetszett maga az ,hogy egy száll gitár kíséretében énekelt a srác. Nekem úgy harmadszori vagy negyedszeri hallásra elnyerte a tetszésemet.
Mondom, nekem alapjáraton ezek a technikai effektusok nem tetszettek....szerintem sok ország úgy gondolta, ha ez bejött Svédországnál tavaly, akkor ők is ehhez az eszközhöz folyamodnak.
Én sajnálom, hogy a moldovaiak nem jutottak be, pedig tipikus eurovíziós dallal érkeztek, ami még jól muzsikáló is volt. Meg szerintem a montenegróiak és az izlandiak is megérdemelték volna a továbbjutást.
Én Máltától és Örményországtól sokkal többet vártam, mert nagyon fel voltak hájpolva, azt is reméltem ,hogy tényleg jó dalok....csalódás volt.
Ahogy az azerbajdzsániak is...mondjuk évek óta nem tetszik egyik daluk sem, mégis csodával határos módon, mindig bejutnak a döntőbe.
Az oroszok dala tetszett, látványos is volt, de ahogy mondtam, én azért egy csepp pontot sem adtam volna senkinek, ha szavaztam volna ,hogy milyen a színpadon.
Még a hollandoknál is tetszett maga az ,hogy egy száll gitár kíséretében énekelt a srác. Nekem úgy harmadszori vagy negyedszeri hallásra elnyerte a tetszésemet.
Mondom, nekem alapjáraton ezek a technikai effektusok nem tetszettek....szerintem sok ország úgy gondolta, ha ez bejött Svédországnál tavaly, akkor ők is ehhez az eszközhöz folyamodnak.
2016. május 11. 10:27
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Megérdemelte, nagyon jó dal, nekem nagyon tetszik. Személyes kedvencem az orosz fickó dala, annak is nagyon örültem. Természetesen a magyaroknak drukkolok
2016. május 11. 11:13
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Nekem személyes kedvencem ez a dal! Egyik legjobb, valaha Eurovízión előadott dalunk!
Mellesleg a youtube-on hallgattam ezt a számot, és a kommenteket olvasva láttam, hogy rengeteg külföldi (Lengyel, Török, Görög, Koszovói, Osztrák, Spanyol, Finn, Svéd, Norvég, Szerb, Szlovák, Német, Orosz, Francia....és még sok más) írta, hogy nagyon tetszik nekik a dal, és ha nem Freddie nyer, akkor senki!!! Hát reméljük így lesz!
Mellesleg a youtube-on hallgattam ezt a számot, és a kommenteket olvasva láttam, hogy rengeteg külföldi (Lengyel, Török, Görög, Koszovói, Osztrák, Spanyol, Finn, Svéd, Norvég, Szerb, Szlovák, Német, Orosz, Francia....és még sok más) írta, hogy nagyon tetszik nekik a dal, és ha nem Freddie nyer, akkor senki!!! Hát reméljük így lesz!
2016. május 11. 11:29
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
Legeslegjobb! Gratulálok nekii:3
Bár az észt Jürit sajnálom, hogy nem jutott tovább :/
Bár az észt Jürit sajnálom, hogy nem jutott tovább :/
2016. május 11. 12:25
Greta-t / Izlandot szívből sajnáltam, rengeteg munkát, energiát, időt fektettek a produkcióba Azerbajdzsán helyett nekik kellett volna továbbjutni.
A továbbjutók közül mindenki tetszett egyedül Azerbajdzsánt leszámítva, a kiesők közül jó volt Izland, Bosznia, Görögország, de Moldova is tetszett annak ellenére, h. a hölgy időnként melléénekelt.
A 3 garantáltan döntős Barei / Spanyolo. száma kezdetben nem tetszett, túl gyerekesnek találtam most viszont már az egyik kedvencemmé nőtte ki magát, Svédo. nudli, Amir so-so, nem tetszik a you-u-u-u refrén, de a francia verzék bejönnek.
A 2. elődöntőn már kevesebb tetszetős dal lesz, Ausztráliát mindenképp a finisbe várom ott lesz még szerintem Lettország, Bulgária, Lengyelország, Ukrajna, Norvégia és Izrael is.
Azért durva, h. az elsőbe mennyire össze sikerült zsúfolni majdnem minden jót, szerencsétlen egy sorsolás volt. Remélem Freddie nem az első 5 valamelyikeként áll majd a színpadra szombaton. (1-st halfot húzta 1-től 13-ig a 9-es pozíciót kilőve /az már Svédo-é lép fel)
A továbbjutók közül mindenki tetszett egyedül Azerbajdzsánt leszámítva, a kiesők közül jó volt Izland, Bosznia, Görögország, de Moldova is tetszett annak ellenére, h. a hölgy időnként melléénekelt.
A 3 garantáltan döntős Barei / Spanyolo. száma kezdetben nem tetszett, túl gyerekesnek találtam most viszont már az egyik kedvencemmé nőtte ki magát, Svédo. nudli, Amir so-so, nem tetszik a you-u-u-u refrén, de a francia verzék bejönnek.
A 2. elődöntőn már kevesebb tetszetős dal lesz, Ausztráliát mindenképp a finisbe várom ott lesz még szerintem Lettország, Bulgária, Lengyelország, Ukrajna, Norvégia és Izrael is.
Azért durva, h. az elsőbe mennyire össze sikerült zsúfolni majdnem minden jót, szerencsétlen egy sorsolás volt. Remélem Freddie nem az első 5 valamelyikeként áll majd a színpadra szombaton. (1-st halfot húzta 1-től 13-ig a 9-es pozíciót kilőve /az már Svédo-é lép fel)
2016. május 11. 12:58
megerdemeltuk, most ezt nem azert mondom, mert magyar vagyok, de a mi szamunk a legjobb. Twitteren csakis kulfoldi embereket kovetek, akik allandoan azt tweeteltek, hogy jol nez ki, jo a hangja, raadasul a dal is fantasztikus. plusz twitteren "Freddie" trend lett rogton miutan Freddie vegzett
2016. május 11. 13:54
nem tudom én nem találok semmilyen freddie trendet sehol, oroszokat és örményeket éltetik mindenhol
2016. május 11. 14:18
Tini Stoessel Soloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 250776 offline |
Gratulálok neki!
Legeslegjobb dal!
Legeslegjobb dal!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.