Minzy nyílt levelet írt rajongóihoz, melyben köszönetét fejezte ki, valamint jövőbeli terveiről is szót ejtett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívhez szóló levelet írt rajongóinak Minzy
2016. május 11. 10:28
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
Sajnáljuk <3
2016. május 11. 12:55
Vaszilisszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 254787 offline |
Sajnálom, de remélem így jobban ki tud majd bontakozni!
2016. május 11. 16:16
Gyönyörűen fogalmazott <33
Sajnálom én is hogy kilépett Sok sikert a továbbiakban,én nagyon szurkolok neki,és soha nem fogok elpártolni tőle..
Sajnálom én is hogy kilépett Sok sikert a továbbiakban,én nagyon szurkolok neki,és soha nem fogok elpártolni tőle..
2016. május 11. 17:44
az igazság az hogy Minzy hozzám sosem állt olyan közel, de amikor meghallottam hogy kilép én nagyon elkeseredtem. sajnálom hogy így alakult, de ez a levél szép gesztus volt tőle és remélem még hallok felőle.
2016. május 12. 02:57
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ezzel a lánnyal elég alaposan kiszúrt a YG... nem is értem. A legjobbakat kívánom neki!
2016. május 12. 20:18
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Még mindig nagyon elszomorít a hír,de nagyon szép levelet írt,aranyos volt tőle,sok sikert neki a továbbiakban!
2016. május 14. 17:15
KimMinTae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 557 Csatolások: 65 Azonosító: 212688 offline |
Mikor meghallottam, hogy kilép nagyon lesokkoltam. Habár nem állt sosem közel a szívemhez Minzy, a 2NE1 dalokból hiányozni fog a hangja, sőt maga a YG Familyből is hiányozni fog nagyon. Érdekel, hogy milyen lesz a 2NE1 3 taggal és remélem, hogy minden jól fog menni a YG-nál is és Minzynek is.
Nagyon szépen fogalmazott és örülök neki, hogy nem hagyta az egészet szó nélkül, ezért hálás vagyok neki és szerintem sok másik fan is.
Fighting Minzy!
Nagyon szépen fogalmazott és örülök neki, hogy nem hagyta az egészet szó nélkül, ezért hálás vagyok neki és szerintem sok másik fan is.
Fighting Minzy!
2016. május 15. 13:07
Nagyon meglepődtem, hogy kilépett, szomorú is lettem, és tényleg szívhez szóló levelet írt. Sok sikert neki továbbra is. Nekem hiányozni fog a 2NE1-ből.
2016. május 21. 22:05
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Annyira imádom ezt a lányt! Jól döntött!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.