Azealia Banks rasszista módon támadta meg Zayn-t (18+)
2016. május 12. 23:51
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Ez a nő elérte azt a pontot, amikor azt kell mondjam rá, hogy a feltűnési viszketegsége milliószor szánalmasabb, mint az összes Kardashiané összeszorozva és négyzetre emelve.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
exoverdose
2016. május 13. 06:19
Hát.. Ha azt hiszi, hogy tehetségesebb Zaynnél akkor ássa el magát.. Nagyon nagyra tartja magát, pedig nem több senkinél..
Tehetsége kevesebb, rossz tulajdonsága pedig több van mint Zaynnek, szóval nem értem mire fel..
Tehetsége kevesebb, rossz tulajdonsága pedig több van mint Zaynnek, szóval nem értem mire fel..
2016. május 13. 06:22
Jézusom ... nem gondoltam volna hogy ez a csaj ilyen..
2016. május 13. 06:52
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline |
Én erre nem tudok mit mondani. Zayn jól kezelte a helyzetet, mert ha ő is támad még roszabb dolgokat is írhatot volna az a nő. Nem mellesleg nem tudom mit képzel magáról. Mi az hogy copyzzák? Szinte egyik előadó se tudja, ki ő, szóval hagyjuk. És látom gerince sincs, ha a múltal próbál fájdalmat gerjeszteni(amit megjegyzek biztosan fájt Zaynnek). Elképesztő ez a nő
2016. május 13. 07:49
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline |
Jézusom...Nekem első látásra ez a nő tök szimpi volt de most... te jó ég össze veszik egy 14 évessel és utána FEKETE LÉTÉRE rasszista szövegeket ír, pedig Ő tudhatná hogy milyen ez mivel az ősei rabszolgák voltak a színük miatt na mind1
2016. május 13. 08:03
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Veszekednek az ovisok? Röhej.
2016. május 13. 09:44
Áááá... Bunkó volt mindkettő, de legalább Azelia megmondta neki. :like:
2016. május 13. 10:25
Ez egy beteg állat, már bocsánat
Én személy szerint még nem hallottam róla (talán nem véletlenül) és remélem hogy elássa magát és ezek után nem is fogok.
Én személy szerint még nem hallottam róla (talán nem véletlenül) és remélem hogy elássa magát és ezek után nem is fogok.
2016. május 13. 10:55
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Egy számát nem halottam még, de nagy valószínűséggel ezek után nem is fogom.Ha jól tudom ennek a csajnak már volt összetűzése Iggyvel is.Ez a nő egyszerűen mindenkibe beleköt?A tetejébe még ő nyomja a rasszista dumáját feka létére.De amikor Iggy nyerte a legjobb rappernek járó díjat nem pedig egy szinesbőrű előadó akkor fel volt háborodva ,hogy márpedig ez igenis diszkrimináció ellene és fekete sorstársai ellen.Akkor azt állította ,hogy az egész zeneipar rasszista.Na de akkor most ő mit csinál? Nem Zayn nemzetiségét becsmérli?Hét dehogynem.Undorító, egyik szavával üti a másikat ebben a cikkben is.Máshogy is lehetett volna kezelni a helyzetet.Érettebben és természetesen kúltúráltabban.
2016. május 13. 13:32
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Micsoda emberek vannak,akik nem ismernek határokat.
Ezzel aztán nagyon tett csak jól lejárata magát.
De ha ez neki megéri.
Ezzel aztán nagyon tett csak jól lejárata magát.
De ha ez neki megéri.
2016. május 13. 15:01
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Azta. Hát ez a nő nagyon gáz.
2016. május 13. 15:04
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline |
Én..nem tudom felfogni józan ésszel,hogy több milliós\ezres követőtáborral,hogy képesek ilyet kiadni a kezükből..Egyik se adott kultúrális válaszokat de ez az Azealia(akiről mellesleg még a büdös életben nem hallottam,bár nem maradtam lé semmiről..) hogy lehet ilyen felelőtlen és nem mellesleg rasszista,homofób,és még sorolhatnám.Az emberiség legalja ez a nőszemély,megtestesítője mindennek amit utálok,gratulálok neki...Egyébként el tudom képzelni,hogy mégiscsak Skai válaszolt,csak 14 éves létére kultúráltabb és érettebb válaszokat tud adni(ami nem csak szitkozódásból és káromkodásból áll) ,mint egyes felnőttek,vagy azok akik azoknak képzelik magukat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.