Az énekesnő első szólólemezének megjelenésével egyidőben közzétette a Fly-hoz forgatott kisfilmjét is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Jessica első szólólemeze
2016. május 17. 11:03
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Annyira örülök neki. Büszke vagyok rá, hogy sikerült eljutnia idáig és most már nem irányítgatja senki akarata ellenére. Végre a saját útját járhatja. Annyi ilyen utalás van a comebackben. Imádom a klipet és a dalt is. A rap szövege (is) fantasztikus. (Sosem szabadott volna kételkedned magadban, légy büszke magadra.) Megható és aranyos lett az egész. Én biztosan támogatni fogom. Gratulálok Jessica! Csak így tovább!
2016. május 17. 16:07
Annyira nem bírom Jessicát nem tudom (van benne valami irritáló számomra) De eszt leszámítva jó énekesnő,viszont nekem ez a dal nem nyerte el annyira a tetszésemet,a klip egész jó,de a dal..Hát még szoknom kell,maradjunk ennyiben..
2016. május 17. 16:37
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Te jó ég milyen tucat
2016. május 18. 15:33
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Ja és (bocs, már nem tudom szerkeszteni, most értem haza a vizsgámról)... - a nagy tucatozósoknak üzenem - tudjátok, ezt a dalt azért írta és adta elő mert az előző cégénél úgy bántak vele, mint egy senkivel. Semmit nem engedtek neki. Többek között azt sem engedték meg neki, hogy hozzámenjen a férfihoz, akit szeret. Fogalmatok sincs milyen ez a szórakoztatóipar Dél-Koreában és hogy ott nincs olyan csodálatos életük a hírességeknek, mint a "nagy" Amerikában. Ott a cégek az "istenek" és az előadók kb a szolgák (elég durván). Ott ha úgy viselkedne valaki, mint pl Miley Cyrus, a legnagyobb szégyen lenne. Neki azonban sikerült eljönnie a cégtől és végre a saját útját járhatja, mint szóló előadó. Már nem uralja senki, már szabad. Ezért szerezte ezt a dalt és erről szól. Nem tudtok semmit, szóval inkább próbáljatok meg nem belepofázni ilyen dolgokba. Köszcsike.
2016. május 18. 16:18
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline |
Egyetértek Cassie3.
Érdekes, hogy mi nem pocskondiázzuk a ti kedvenceitek dalait, így nem értem nektek miért jó ez?!
S ha csak azért kommenteltek ,mert anyira unatkoztok?
Mi nem mondunk vagy írunk rosszat a ti sztárjaitokról(pedig lenne amit),mert java részüket nem ismerjük nem hallgatjuk.
De az amit ti csináltok megvetetndő és szánalmas.
S ahogy Cassie3 is mondta nekik nincs olyan jó életük a sztárvilágban, de mégis csinálják mégpedig azért, mert szwretik sőt imádják a rajongóikat.
S a cégek ahol Ők dolgoznak nem abban látják a reklámot, ha botrányt kavarnak körülöttük.
S ott nem látsz olyan sztárokat akik botrányt botrányra halmoznak, mert ha ott valaki olyan lenne, mint Miley Cyrus a szerződését szinte azonnal felmondanák. Ott nincsenek ilyen lezüllött sztárok, mint a ti kedvenceitek. Nekik nincs feltűnési viszketegségük.
Úgy, hogy tényleg amíg nem tudjátok, hogy miről van szó addig kussoljatok s ne szóljatok bele olyan dolgokba amikről fogalmatok sincs és jó formán közötök sincs hozzá.
A dal szerintem nem rossz és nagyon örülök, hogy újra hallhatom Jessy hangját, már nagyon hiányzott ahogy a SNSD-ből is. De örülök, hogy nem hagyta abba az éneklést és tudom, hogy még nagyon sok lehetőség áll előtte. :* <3
Érdekes, hogy mi nem pocskondiázzuk a ti kedvenceitek dalait, így nem értem nektek miért jó ez?!
S ha csak azért kommenteltek ,mert anyira unatkoztok?
Mi nem mondunk vagy írunk rosszat a ti sztárjaitokról(pedig lenne amit),mert java részüket nem ismerjük nem hallgatjuk.
De az amit ti csináltok megvetetndő és szánalmas.
S ahogy Cassie3 is mondta nekik nincs olyan jó életük a sztárvilágban, de mégis csinálják mégpedig azért, mert szwretik sőt imádják a rajongóikat.
S a cégek ahol Ők dolgoznak nem abban látják a reklámot, ha botrányt kavarnak körülöttük.
S ott nem látsz olyan sztárokat akik botrányt botrányra halmoznak, mert ha ott valaki olyan lenne, mint Miley Cyrus a szerződését szinte azonnal felmondanák. Ott nincsenek ilyen lezüllött sztárok, mint a ti kedvenceitek. Nekik nincs feltűnési viszketegségük.
Úgy, hogy tényleg amíg nem tudjátok, hogy miről van szó addig kussoljatok s ne szóljatok bele olyan dolgokba amikről fogalmatok sincs és jó formán közötök sincs hozzá.
A dal szerintem nem rossz és nagyon örülök, hogy újra hallhatom Jessy hangját, már nagyon hiányzott ahogy a SNSD-ből is. De örülök, hogy nem hagyta abba az éneklést és tudom, hogy még nagyon sok lehetőség áll előtte. :* <3
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2016. május 20. 19:55
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline |
Imádom az egész albumot meg Sica-t, aki azt mondja, hogy tucat, annak a pofájába vágom az amcsi sztárok több mint a háromnegyedét, mert Britney Spears kérlek sok minden, csak egyedi nem (vagy playback per autotune mentes).
2016. május 21. 17:05
Ó, már nagyon vártam, hogy visszatérjen. A Fly és az egész mini album csodálatos lett. Nekem egyébként a Love Me The Same és a Dear Diary a kedvenceim, de a többit is nagyon nagyon szeretem.
2016. június 11. 19:08
Nekem nagyon tetszenek, imádom Jessicát :3
Amikor még az SNSD tagja volt, nem szerettem. Igaz, akkor ismertem meg az SNSD-t amikor Jessica már réges rég kilépett. A "Catch me if you can"-től követem őket.
Nekem nem volt szimpatikus, de amikor megláttam h szólóba kezdet, gondoltam megnézem, milyen "hülyeséggel" jött (bocsánat a rajongóknak) De megkedveltem az összes zeéit és őt is. Bár sokaktól hallom, h Jessica egy kényes kis csitri, de szerintem ez nem igaz!
Én akkor is nagy rajongója leszek, mások mondhatnak amit akarnak!!! -.-
Amikor még az SNSD tagja volt, nem szerettem. Igaz, akkor ismertem meg az SNSD-t amikor Jessica már réges rég kilépett. A "Catch me if you can"-től követem őket.
Nekem nem volt szimpatikus, de amikor megláttam h szólóba kezdet, gondoltam megnézem, milyen "hülyeséggel" jött (bocsánat a rajongóknak) De megkedveltem az összes zeéit és őt is. Bár sokaktól hallom, h Jessica egy kényes kis csitri, de szerintem ez nem igaz!
Én akkor is nagy rajongója leszek, mások mondhatnak amit akarnak!!! -.-
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.