Smink nélkül is gyönyörűek! Kedvenceink megmutatták festetlen arcukat
2016. május 18. 19:57
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline |
Sokan azt hiszik hogy ha nincs a szeme szempillaspirállal vagy szemceruzával stb megcsinálva az már smink nélkül van,de a 2 kg vakolatra nem is gondolnak akik ebben a cikkben vannak azoknak kb a felén tuti van alapozó.
2016. május 18. 20:07
Nem kötkedésből, de ezt a macskát Taylor mellett, nem Meredithnek hívják (Olivia)
2016. május 18. 20:08
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Jó néhányukon van smink, csak olyan, ami természetes hatást kölcsönöz, nem feltűnő (no makeup makeup). Gwen Stefanin tökéletesen látszik a szempilla spirál, Selena Gomezen nude rúzs vagy hasonló plusz spirál, Hilary Duff is minimum spirált használt, Kim Zolciak-Biermann nekem úgy tűnik, hogy alapozót azért használt.
2016. május 18. 20:17
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Bírom mikor az emberek a "láthatatlan" sminkről azt hiszik hogy nincs ott. Az egyetlen akin tényleg nincs semmiféle smink az Lady Gaga, legalább rajta látni hogy az a smink tényleg nincs ott. Selenán van smink, innen látom. Demin sincsen, már ahogyan én levettem, ő amúgy is sokszor fotózza magát smink nélkül és szép is úgy, a többin minimum alapozó...
2016. május 18. 20:24
Taylor Swift szerintem így sem úgy sem szép nő, Hilary Duff szintén. A többségen tutira van alapozó, látszik a színeltérés a nyakuk és az arcuk között. Gwen Stefani biztosan használt szempillaspirált és a szemöldöke is ki van húzva csak úgy, mint Selana-nak és Gigi-nek. Néhányukon nude árnyalatú rúzs is. Kylie-nek a szemhéja meg feltűnően világosabb, mint a bőrének a többi része... Egyedül szerintem csak azokon nincs egy gramm festék se, akiknek a szemeinél látszódik pár karika meg néhány bőrhiba, azaz Lady Gagán és Demi Lovato-n.
2016. május 18. 21:30
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Kylie Jenner mit keres itt??? Plasztikazott fejjel mindenki lehet "szep". Egyebkent meg nem igy nez ki smink nelkul. A neten van par lesifoto, ahol nem visel egyaltalan smineket... Bezzeg azt nem tolti fel az Instgramra
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. május 18. 21:52
Jenny12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 235923 offline |
Szerintem nagyon sok sztár sokkal, de sokkal szebb smink nélkül. Például elég lenne egy szempillaspirál. Egy pattanásuk sincsen jó esteben, de akkor is minek nekik alapozó? A rajongók mindig a természetes szépségre kíváncsiak:)
2016. május 18. 21:59
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline |
Aha. Igy mar nem 5kilo smink van rajtuk, hanem csak 3kilo. ha sminkek es este lemosom akkor reggel meg latszanak 'maradvanyok'. Megneznem azert oket hogy hogy neznenek ki mondjuk ha vagy 4-5 napig nem sminkelnek magukat. Mert elarulom, nem igy.
2016. május 19. 14:39
Egyeseknek tényleg egészen megváltozik így az arcuk, persze pozitív irányba.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.