Kihirdették a 2016-os Teen Choice Awards jelöltjeit
2016. május 26. 16:11
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Hajrá Jared! ❤
2016. május 26. 16:13
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Azért látszik, hogy ez egy kamasz díjátadó, mert a legdögösebb nő kategória elég gyenguszka. A dögösség szerintem máshol kezdődik a való életben. Talán még Demi Lovato az, akit értékelni tudok a kategóriából.
2016. május 26. 16:17
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
A legdögösebb nő kategória egy vicc
A filmes kategóriák jók, sorozatok közül pedig egyedül a vígjáték kategória értékelhető még, a többi ugyanaz, mint mindig: PLL, Vámpírnaplók.. Igazán választhatnánk értékelhető sorozatok közül, nemcsak az aljából
A filmes kategóriák jók, sorozatok közül pedig egyedül a vígjáték kategória értékelhető még, a többi ugyanaz, mint mindig: PLL, Vámpírnaplók.. Igazán választhatnánk értékelhető sorozatok közül, nemcsak az aljából
2016. május 26. 16:19
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Legjobb női előadó és a legjobb R&B/hiphop előadó: egyértelműen számomra Beyoncé ♥
Ahol Zayn jelölve van, nyugodtan elviheti a díjat. Számomra ő a legszimpatikusabb a további jelöltek közül.
Itt nem tudok dönteni (Legjobb színészi alakítás sci-fi vagy fantasy sorozatban):
Joseph Morgan (Az Ősök) vagy Paul Wesley (Vámpírnaplók)
Dögös nők között: Bella Thorne ♥
Legjobb dalt Ariana megérdemli!
Legjobb színészi alakítás:
Robert Downey Jr. !!!! ♥
A többi kategória annyira nem érdekel. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, ki fogja elvinni a díjakat, szóval mindenképp nézni fogom!
Ahol Zayn jelölve van, nyugodtan elviheti a díjat. Számomra ő a legszimpatikusabb a további jelöltek közül.
Itt nem tudok dönteni (Legjobb színészi alakítás sci-fi vagy fantasy sorozatban):
Joseph Morgan (Az Ősök) vagy Paul Wesley (Vámpírnaplók)
Dögös nők között: Bella Thorne ♥
Legjobb dalt Ariana megérdemli!
Legjobb színészi alakítás:
Robert Downey Jr. !!!! ♥
A többi kategória annyira nem érdekel. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, ki fogja elvinni a díjakat, szóval mindenképp nézni fogom!
2016. május 26. 16:25
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline |
1D!!! gyerunk!! <3333
2016. május 26. 16:26
Dylan O'Brien és Kaya Scodelairo <3 <3 <3 *-* Na és Selena Gomezt se hagyjuk ki <3 Ohohooo, és a Star Wars-t, meg Daisy Ridley-t <3 <3
2016. május 26. 16:41
Hajrááá kedvenceim.Ti vagytok a legjobbak!!!!!Szurkolok!!!!!!Áàá
2016. május 26. 16:56
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Akció/Kalandfilm: 007 Spectre: A fantom visszatér James bond.<3
Legjobb színésznői alakítás vígjátékban: Anne Hathaway
Legjobb női előadó: Egyértelműen Beyoncé
Legjobb R&B / Hip-Hop előadó: Beynocé
Legjobb dal (női előadótól): Adele- Hello (nem érdekel, engem is idegesít, hogy minden díjat visz vele, de én akkor is erre voksolnék)
vagy Meghan Trainor- NO
A legdögösebb kategória tényleg nem itt kezdődik, de hagyjuk... Valószínűleg nem is dögösségre, inkább ismertségre ment ki az egész. x.x
Legjobb színésznői alakítás vígjátékban: Anne Hathaway
Legjobb női előadó: Egyértelműen Beyoncé
Legjobb R&B / Hip-Hop előadó: Beynocé
Legjobb dal (női előadótól): Adele- Hello (nem érdekel, engem is idegesít, hogy minden díjat visz vele, de én akkor is erre voksolnék)
vagy Meghan Trainor- NO
A legdögösebb kategória tényleg nem itt kezdődik, de hagyjuk... Valószínűleg nem is dögösségre, inkább ismertségre ment ki az egész. x.x
2016. május 26. 17:05
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Diala. Mert Gigi Hadid es Kendall Jenner?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.