Az énekes az Entertainment Weeklynek adott exkluzív interjú exbarátnőihez fűződő kapcsolatáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas szóba sem áll híres exeivel
2016. május 31. 08:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 31. 09:23
Szerintem Nick egyik lányhoz sem volt való. És.. Nem is tudtam, hogy Miley-val járt. Azt hittem Selena-val. De úgy látszik, rosszul tudom.
Utolsó, utolsó előtti kép: Milyen fiatalok voltak még! ^^
Olivia-ról meg annyit, hogy nem szimpi. :/
Utolsó, utolsó előtti kép: Milyen fiatalok voltak még! ^^
Olivia-ról meg annyit, hogy nem szimpi. :/
2016. május 31. 11:10
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
S.S vannak olyan hiresztelések h épp Selena miatt szakítottak régen Miley-Nick. De ezek csak hiresztelések... am meg sztem Nick bárkihez való Mert miért is ne??? Rendes pasi lehet az életben. És az exeimmel én sem beszélek, nem jó az ha felháborgatjuk a nyugodt vízet.
2016. május 31. 12:19
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon aranyos hogy nem undorral beszél az exeiről hanem szeretettel és büszkeséggel ilyen az igazi férfi

2016. május 31. 13:45
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Jajj ezek a békebeli képek xdd Amúgy ha érdekelné még bármelyik exe akkor tuti, hogy tudna róluk kb mindent. Szóval ebből is látszik, hogy Olivia már rég hidegen hagyja.
2016. május 31. 16:21
Szerintem nagyon korrektül nyilatkozott erről, az utolsó két kép pedig jó.
2016. június 01. 19:31
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Dicséretre méltó, hogy nem csak lehordja mindennek a volt barátnőit.
Nos, én sem tartom a kapcsolatot a volt barátaimmal, de attól még nem vagyunk rosszba...csak minek tartsuk? Ez nem lenne normális barátság, a valaki úgy is bepróbálkozna..
Amúgy pedig szerintem sem illett össze egyik lánnyal sem. Sry.
Nos, én sem tartom a kapcsolatot a volt barátaimmal, de attól még nem vagyunk rosszba...csak minek tartsuk? Ez nem lenne normális barátság, a valaki úgy is bepróbálkozna..
Amúgy pedig szerintem sem illett össze egyik lánnyal sem. Sry.
2016. június 03. 21:08
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
tényleg tiszteletre méltó, hogy az exeit nem hordja le, de ez a cím.. a kedves cikk író kicsit finomabban is fogalmazhatott volna.. -.-
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: