Június – és ezzel a nyár – beköszöntével összeszedtük nektek az évszak legmenőbbnek ígérkező slágereit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek lesznek az idei nyár legnagyobb slágerei
2016. június 03. 12:28
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 03. 12:31
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Szerintem ezekből fogom összeállítani a nyári party CD-t. Jó számok. Ari, Meghan,5H.
2016. június 03. 12:43
Szerintem azért ez elég merész hogy ilyeneket ki mer jelenteni a cikk írója... Ennek a felét meg fogja unni a világ. Akik nem hatalmas rajongók de szívesen hallgatják a rádiót (pl én) azok kapásból a dalok 70%-át meg fogja unni kb úgy június 20ig. Agyon játszott zenék.
Mellesleg több sztár videoklipjét és CD-jét is várjuk. Lehet azok sokkal jobbak lesznek, mint az itt felsorolt, már-már megunt dalok.
Mellesleg több sztár videoklipjét és CD-jét is várjuk. Lehet azok sokkal jobbak lesznek, mint az itt felsorolt, már-már megunt dalok.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 03. 12:46
AliceLiza: Tökre igazad van.
És kétség kívül, a legeslegjobb Arii! <3 *-*
És kétség kívül, a legeslegjobb Arii! <3 *-*
2016. június 03. 13:40
Azért ez valóban egy bátor kijelentés volt, ahogy előttem is megjegyezték. Én speciel nem fogom ezeket a dalokat hallgatni, nem vagyok a lista 80%-ára kíváncsi (az már más tészta, hogy rádiót ellenben szívesen hallgatok - már ha hallgatok -), szerintem a második lejátszásra meg fogom unni ezeknek a számoknak a nagy részét, mint ahogy a többi ilyen stílusú alkotást.
2016. június 03. 13:44
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Idézet (AliceLiza @ 2016.06.03. 12:43)
Szerintem azért ez elég merész hogy ilyeneket ki mer jelenteni a cikk írója... Ennek a felét meg fogja unni a világ. Akik nem hatalmas rajongók de szívesen hallgatják a rádiót (pl én) azok kapásból a dalok 70%-át meg fogja unni kb úgy június 20ig. Agyon játszott zenék.
Ezt már akartam én is jelezni, hogy az ilyen típusú cikkekkel pusztán egy a gond: a zenei ízlés totál szubjektív.
Az ilyen "ezek lesznek a legnagyobb slágerek" javára 2-3 hónapig orrvérzésig fognak menni a rádióban, utána már mindenkinek a könyökén fog kijönni, ezért soha többet nem hallgatja meg. Én például Calvin Harris "Summer"-től már rosszul vagyok, egyik nyáron hárompercenként leadták a rádióban.
Meg amúgy is: nekem most pont A Video Killed The Radio Star a nagy kedvenc, pedig nem mai szám. Nos? Az miért nincs itt? Nekem az a legnagyobb sláger
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 03. 13:48
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline |
Ari a legjobb :*
2016. június 03. 13:57
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline |
Na,jó.Ezek egyáltalán nem nevezhetőek nyári slágereknek.Az emberek szinte 80%-át nem is ismerik.Aki meg rendszeresen hallgat rádióállomásoK(!!!)at,az tudja,hogy ennek a háromnegyede nem fülbemászó és nem foglalkoztatja igazán a rádiókat.Én mondjuk számtalan más zenét lecserélnék és beraknám ezeket:The Chainsmokers-Don't let me down;Zara Larsson-Lush life;DNCE-Cake by the ocean;Rihanna-Kiss it better;Lukas Graham-7 years;twenty one pilots-Stressed out;Alan Walker-Faded;Sia-Cheap thrills;G-Eazy-Me,Myself and I;Pink-Just like fire,Years&Years-Desire;Dua Lipa-Be the one;Coldplay-Hymn for the weekend stb.+Meghagynám Calvin és Rihanna közösét,valamint JLo-t. :-)
Az meg nálam nagyon kiütötte a bíztosítékot,hogy egy Ariana dalt egyáltalán ide sorolnak,de az,hogy első helyen áll.Értem én,ízlések és pofonok,de esküszöm,gyerekek,tinédzser kislányok,ne legyetek nevetségesek,hogy egy énekelni nem tudó leányt Istenítetek!!!
Ezzel a cikkel nem értek egyet.
Az meg nálam nagyon kiütötte a bíztosítékot,hogy egy Ariana dalt egyáltalán ide sorolnak,de az,hogy első helyen áll.Értem én,ízlések és pofonok,de esküszöm,gyerekek,tinédzser kislányok,ne legyetek nevetségesek,hogy egy énekelni nem tudó leányt Istenítetek!!!
Ezzel a cikkel nem értek egyet.
2016. június 03. 14:24
Én is pontatlannak találom az "ezek lesznek a nyár legnagyobb slágerei" címet. Mindenkinek más az ízlése, így ez alapból erős kijelentés a legnagyobb slágerek megnevezés (én pl. ezek közül egyet se fogok hallgatni, az biztos.) Az elődadók többségét nem ismerem jól, de azt vettem észre, hogy szinte az összesnek pop a műfaja... Több rock bandának is érkezik majd nyárra albuma, pl. a Skillet-nek és nem láttam egy rock számot se a listán. Szerintem, ha már szinte csak pop számok vannak jobb lett volna, ha a műfaj is odakerül a címhez...
2016. június 03. 16:12
Vagyis (néhány kivételtől eltekintve) idegesítő, mainstream popzene.
2016. június 03. 16:53
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ariana Grande ruhája a legjobb
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.