Mert ha neki új haja van, akkor "Woáh! Ez lesz az a frizura amit mindenki hord majd!"
Őszintén, a világ összes kincséért sem hordanám, inkább halnék meg
Ocsmány fejhez, ocsmány haj, mi?
Selena Gomez frizurája lesz az idei nyár legdivatosabb viselete
2016. június 11. 15:49
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline |
2016. június 11. 17:07
Jól áll neki bár nem értem miért ilyen érdekes , hogy új hajat váltott, teljesen átlagos haj.
2016. június 11. 19:29
Dead Outcastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 254802 offline |
Most nem azért, de nekem már régóta ilyen a hajam..
2016. június 12. 12:36
Akkor sem fogom megérteni, hogy miért kell ilyen címeket adni a cikkeknek... Itt például mi az már hogy "Selena Gomez frizurája lesz az idei nyár legdivatosabb viselete"???
Azért, mert neki tetszik még nem fog mindenki ilyen hajat hordani. De ha igen, és ilyen haja lesz a fél világnak akkor sem lesz ez a legdivatosabb főleg azoknak nem, akiknek rohadtul nem áll jól (pl nekem), ezért nem is lesz ilyen hajam... Akkor én nem leszek divatos a nyáron csak mert nem lesz nekem is a "legdivatosabb" frizurám?
Amúgy meg lehet, hogy most két hétig ilyen a haja aztán megunja, aztán fuccs annak, hogy a nyár legdivatosabb haja
Azért, mert neki tetszik még nem fog mindenki ilyen hajat hordani. De ha igen, és ilyen haja lesz a fél világnak akkor sem lesz ez a legdivatosabb főleg azoknak nem, akiknek rohadtul nem áll jól (pl nekem), ezért nem is lesz ilyen hajam... Akkor én nem leszek divatos a nyáron csak mert nem lesz nekem is a "legdivatosabb" frizurám?
Amúgy meg lehet, hogy most két hétig ilyen a haja aztán megunja, aztán fuccs annak, hogy a nyár legdivatosabb haja
2016. június 12. 14:57
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Így is úgy is ronda
2016. június 12. 15:00
Nagyon tetszik ez a hajsítlus. Bár tény, hogy a frufru nem mindenkinek áll jól, de Selenának telitalálat. Sőt véleményem szerint egy kicsit legalább megkomolyítja ez a viselet a babaarcát.
2016. június 12. 18:15
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
idétlennek találom és nem kopizni valónak. átlagos és az ilyen frufrukat se szívleltem soha.
2016. június 12. 19:03
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Eddig egész elfogadható volt, szépnek is nevezhető. Na, de most, Rosszul áll neki.
2016. június 12. 19:07
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
,,Selena Gomez napjaink egyik legnagyobb divatdiktátora...''
Divatdiktátor? Ő? Az, hogy Coco Chanel és Christian Dior divatdiktátorok, az egy dolog. Hogy Selenita Gomez nem az, egy másik.
Divatdiktátor? Ő? Az, hogy Coco Chanel és Christian Dior divatdiktátorok, az egy dolog. Hogy Selenita Gomez nem az, egy másik.
2016. június 12. 22:22
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Ha ez lesz a nyári trend akkor én inkább ki se megyek az utcára! Kövezzetek meg de szerintem olyan összecsapott hogy az hihetetlen és az hogy az embereknek ez még tetszik is... Csak a frufruját nézzétek, már eleve azzal van a legnagyobb baj!
2016. június 13. 12:06
CocoChanelEszterrrka: Akik istenítik ezt a 0 hangú énekesnőt (pff), azoknak Selena "A divatdiktátor". Sokan nincsenek tisztába a szónak a jelentésével, szerintem, de én már ezen nevetek. Szerintem sokan nem tudják, hogy ki volt Coco Chanel és Christian Dior... és még sorolhatnánk, ezért fölösleges megemlítenünk őket.
BLulu88: Csak azért tetszik sokaknak, mert Selena így hordja. Más szebb hajat "varázsol" magának. És tökre igazad van. Ha tényleg ez lesz az új trend, én se megyek ki.
BLulu88: Csak azért tetszik sokaknak, mert Selena így hordja. Más szebb hajat "varázsol" magának. És tökre igazad van. Ha tényleg ez lesz az új trend, én se megyek ki.
2016. június 13. 17:36
szerintem a haj jó de rajtam és szerintem még selenán sem áll jol vagyis nekem nem ilyen hajam van,de nekem sem állna jol!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.