Persze nem lehet rossz ilyen luxusban élni, de ott van, hogy egyesek mire költik. Jó Kylie is nőből van, de szinte már minden mű rajta s meg se merem saccolni mennyi sminket ken magára nap, mint nap.
S az, hogy mire költi az az ő dolga, a ház egy dolog, a ruhák, hát, mint mondtam nőből van s aki megteheti a legdrágábbakat veszi, de ott van az a sok fölösleges kacat, gondolok itt: műszempilla. Persze aki köztiszteletben áll az nem engedheti meg magának az ocska terméket. Bár aki ennyit ad ki egy semmiségre az az én szememben inkáb közselejt, mint példakép.
S amúgy nem tudom miért ad ki annyi pénzt műkörömre, mert észre vettétek, hogy a Victoria secret-es képen le van törve az egyik körme? Én nem tudom, hogy dolgozik a műkörmöse, de elég szarul, ha egy sztár könnyen letöri, mert nem hiszem, hogy Kylie kétkezi munkát végzett volna életében.
Olyan nagy kanállal szeretnéd habzsolni az életet, mint Kylie Jenner? Mutatjuk, mennyibe kerül!
2016. június 09. 20:03
Szerintem a fele tök felesleges pénz kidobás..
Minek kell egy műszempilláért 8 ezer forintot fizetni??
Vagy egy manikűrért ami 47 ezer forint (mellesleg tök egyszerű,átlagos) De még folytathatnám hiszen szintén feleslegesnek találom a parókaát és az "instant" barnulást is...
De hát "nagyon megdolgozott" azért a pénzért xxdddd Szóval költse nyugodtan minden olyanra ami aztán tök felesleges..Csak hát máshol meg éheznek LOL
Minek kell egy műszempilláért 8 ezer forintot fizetni??
Vagy egy manikűrért ami 47 ezer forint (mellesleg tök egyszerű,átlagos) De még folytathatnám hiszen szintén feleslegesnek találom a parókaát és az "instant" barnulást is...
De hát "nagyon megdolgozott" azért a pénzért xxdddd Szóval költse nyugodtan minden olyanra ami aztán tök felesleges..Csak hát máshol meg éheznek LOL
2016. június 09. 20:16
Szerintem nem kellene ezen ennyire kiakadni, biztos vagyok benne, hogy a kommentelők több, mint a fele is ugyan így szórná a pénzt, csak épp olyan dolgokra, amiket ő szeretne csinálni, ami őt érdekli. Jelen esetben, mint láthatjuk Kyliet a szépségápolás és a divat hoz lázba, ez teljesen természetes. Amennyi pénze van neki és a családjának bármit megengedhetnek maguknak, az a 350 dolláros barnulás, az a 70 dolláros melltartó és a 30 dolláros műszempilla neki egyszerűen nem pénz, biztos vagyok benne, hogy azt a táskát meg a parókákat is zsebből ki tudta fizetni. És ha már neki ez tényleg ennyire olcsó a vagyonához képest, miért ne venné meg a legdrágább cuccokat? Az ő, gazdag szemével kell nézni a dolgokat, nem pedig a mi, átlag megélhetésű szemszögünkből. Ő sosem fogja megtapasztalni azt, hogy milyen az, amikor ténylegesen dolgozni kell azért, hogy épphogycsak megélhessen.
2016. június 09. 21:07
Highcrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.06. Hozzászólás: 36 Csatolások: 1 Azonosító: 254556 offline |
Nincs értelme utálkozni. A kedvenceitek, akik az avatárotokon és a profilotokon szerepelnek, - nyugodjatok meg - ugyanúgy szórják a pénzt ahogy Kylie. Sőt, lehet rosszabb dolgokra, mint egy alapozó.
Savanyú a szőlő. Nekem sincs fényes anyagi helyzetem, de attól se lesz jobb, ha ide jövök fröcsögni. Megteheti, a helyében én is, és bárki más is megtenné. Az más dolog, hogy vannak jobb dolgok amikre lehet költeni, de nehogymár egy magyar sztároldal kommentszekciójában vitassuk meg, hogy egy, a világ másik felén élő ember mire költse a pénzét.
Savanyú a szőlő. Nekem sincs fényes anyagi helyzetem, de attól se lesz jobb, ha ide jövök fröcsögni. Megteheti, a helyében én is, és bárki más is megtenné. Az más dolog, hogy vannak jobb dolgok amikre lehet költeni, de nehogymár egy magyar sztároldal kommentszekciójában vitassuk meg, hogy egy, a világ másik felén élő ember mire költse a pénzét.
2016. június 09. 21:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát, tény ami tény, valóban jó érzés lenne úgy elmenni vásárolni, hogy nem a kis összekuporgatott pénzemet számolgatom, valamint az árakat néznem, hogy a fizetésemből mit engedhetek meg magamnak, ha vásárolok. Ennek a famíliának pedig annyi pénze van, hogy egyszerűen nem tudják mire elkölteni. Ha ez a csaj csak a külsejére költhet ennyit, akkor tényleg van mit a tejbe aprítaniuk, és bár nekünk, magyaroknak (akiknél az átlag fizetés 70 ezer és 150 ezer között van bruttóban számolva) hatalmas pénz, ám nekik olyan, mintha egy péksütit vennél a sarki boltban. Ha te is ilyen gazdag lennél, szerintem te is szórnád. Engem egyedül az bosszant, hogy nekik megadatott az a lehetőség ami egy átlag embernek nem. És nem a határtalan költekezésre gondolok, hanem a jótékonykodásra. Ezekből az összegekből simán tetőt adhatnának otthontalan, éhező gyerekeknek, és nem az afrikai hányatott sorsúakra gondolok. Magyarországon 2015-ben 42 ezerre becsülték az éhező gyermekek számát, és gondolom az USA-ban az arányuk jóval magasabb. Jobban meg lehet élni kint, mint itt (ez tény), de ott is vannak eladósodott családok, akik nélkülöznek. Segíthetne, mert annyi pénze van, mint a rohadás, de nem. Vagy pl. ott vannak az egészségügyi alapítványok, amelyek különböző gyógyíthatatlan betegségek kutatásával foglalkoznak. (rák, Crohn-betegség, SLE, AIDS, sclerosis multiplex és még sorolhatnám) A szakemberek megvannak, csak a kutatásokhoz nincs pénz. Ha valamelyikük befektetne hosszú távon valamelyik kutatásba, akkor lehet, hogy az autoimmun betegségek gyógyíthatóak lennének. Mekkora előrelépés lenne már az orvostudományban? Engem speciel hidegen hagy, hogy mennyit költ a külsejére (én is sokat költenék magamra, ha lenne), de mindemellett értékelendő lenne, ha valami pozitív megmozdulása lenne. Persze, ő még fiatal, tizenhat évesen én sem az adakozáson agyaltam, de valahogy a family többi tagja sem erőlködik azon, hogy valami jót is tegyen. Nem tudom, engem biztos irtóra irritálna, ha a nevem hallatán az emberek többségének a sz*pós szám és az agyon vakolt fejem jutna az eszébe. Felszínesek, ennyi. Bele sem gondolnak abba, hogy mennyi jót is tehetnének ebben a világban. Szomorú, de sajnos pénz nélkül ez sem megy.
2016. június 09. 21:23
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Pont ma beszélgettem a zongoratanárommal a pénzről, munkáról, megbecsülésről, megélhetésről... Arra a konklúzióra jutottunk, hogy nem akarunk mi milliomosok meg milliárdosok lenni, csak egy átlagos, normál életszínvonalon élni, ahol nem kell attól félni, hogy miből veszek magamnak egy új laptopot, ha tönkremegy a régi; vagy nem megy el az egész fizetésünk albérletre, esetleg évente 2x el tudunk menni egy hétre nyaralni... Nem nagy dolgok ezek, mégis, a mai magyar valóság az, hogy csoda, ha egy család el tud menni nyáron egy hétre a Balatonhoz -és én még pesten is lakom, ahol elvileg minden szép és jó meg burzsuj.
Az is elszomorító, hogy az elmúlt 12 évben napi 2 milliárd forint EU-s pénz fojt be az országba, aztán látszatja nem sok van. Mindegy, sokat lehetne erről a témáról beszélni, de nincs kedvem itt szítani a tüzet.
Remélem Kylie boldog a felszínes életében, ami valószínűleg igen mélyen rohad alatta.
Az is elszomorító, hogy az elmúlt 12 évben napi 2 milliárd forint EU-s pénz fojt be az országba, aztán látszatja nem sok van. Mindegy, sokat lehetne erről a témáról beszélni, de nincs kedvem itt szítani a tüzet.
Remélem Kylie boldog a felszínes életében, ami valószínűleg igen mélyen rohad alatta.
2016. június 09. 21:25
Csak szivatsz?Legtöbbjüket a Tescoban meg tudod venni
2016. június 09. 21:27
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Nem,a legkevésbé sem szeretném olyan nagy kanállal habzsolni az életet mint ő,főleg úgy nem hogy semmit nem kellett tennem érte.De az ő élete,szerintem nekünk semmi közünk hozzá hogy mire költi a pénzét.
2016. június 09. 21:43
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (CandUs @ 2016.06.09. 21:23)
Pont ma beszélgettem a zongoratanárommal a pénzről, munkáról, megbecsülésről, megélhetésről... Arra a konklúzióra jutottunk, hogy nem akarunk mi milliomosok meg milliárdosok lenni, csak egy átlagos, normál életszínvonalon élni, ahol nem kell attól félni, hogy miből veszek magamnak egy új laptopot, ha tönkremegy a régi; vagy nem megy el az egész fizetésünk albérletre, esetleg évente 2x el tudunk menni egy hétre nyaralni... Nem nagy dolgok ezek, mégis, a mai magyar valóság az, hogy csoda, ha egy család el tud menni nyáron egy hétre a Balatonhoz -és én még pesten is lakom, ahol elvileg minden szép és jó meg burzsuj.
Sajnos ezek a támogatásra kapott összegek sem odamennek, ahová kellene. Tudom, mindenki agyf*szt kap már ettől, hisz egy időben a csapból is ez folyt, de állítólag az egészségügybe is pumpoltak nem kevés pénzt és rosszabb, mint volt. Jelenleg ahol dolgozom, szabályozás lett a gumikesztyű használatára, úgyhogy állatira megy a spórolás, mert állambácsinak nincs pénze. Nincsenek működő lázmérők, vérnyomás mérők, nincsenek eszközök, pár hónapja meg injekciós tűvel vettem vért, mert még az sem volt, sőt sokszor a vért nem tudom levenni, mert még vérvételes csövek sincsenek, pluszban meg megy az ugatás a labor részéről, hogy a vér feladásakor ne kérjünk CRP-t (gyulladásos paraméterek egyike, mostanában a legelterjedtebb), mert drága és az intézmény nem tudja kifizetni. Pff... egy gyerekosztályon b*szdki. Legutóbbi személyes tapasztalatom betegként pedig a múlt heti tükrözésem volt. A kórház sz*rásig volt vizsgálandó betegekkel, két orvos dolgozott egy géppel, mert a másik kettő tönkrement. Az egy dolog, hogy előjegyzésem volt és négy és fél órával később jutottam be a vizsgálatra, de röhej, hogy egy nagy kórházi intézményben, amihez még másik kettő tartozik, nem tudtak volna a gasztróra szerezni legalább egy másik gépet. Röhej, komolyan. Tényleg lehetne erről sokat írni, vitatkozni és csevegni, csak hozzám az egészségügy áll közel, mivel krónikus beteg is vagyok és ebben is dolgozom. Elborzaszt.
2016. június 09. 21:45
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Mindenki mondja hogy nem akarna milliárdos lenni, ha nem dolgozik meg érte..Ugyan már ne legyetek ilyen álszentek, emerek vagyunk minél többet akarunk minél kevesebbért cserébe:D Nem szeretek általánosiani de hogyha felajánlanák az életét (vagy csak a pénzét) max a dalai láma nem fogadná el, ne szépítsük. Mindenki elfogadná, hülye lenne ha nem és ezt ti is tudjátok. justsayin
A cikkhez hozzátenném, hogy már vett egy új hátaz 9millió dollárért, és a rolls royce mellett van még pár ferraria és még kitudja mik.
A cikkhez hozzátenném, hogy már vett egy új hátaz 9millió dollárért, és a rolls royce mellett van még pár ferraria és még kitudja mik.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 09. 22:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Beyla @ 2016.06.09. 21:43)
Sajnos ezek a támogatásra kapott összegek sem odamennek, ahová kellene. Tudom, mindenki agyf*szt kap már ettől, hisz egy időben a csapból is ez folyt, de állítólag az egészségügybe is pumpoltak nem kevés pénzt és rosszabb, mint volt. Jelenleg ahol dolgozom, szabályozás lett a gumikesztyű használatára, úgyhogy állatira megy a spórolás, mert állambácsinak nincs pénze. Nincsenek működő lázmérők, vérnyomás mérők, nincsenek eszközök, pár hónapja meg injekciós tűvel vettem vért, mert még az sem volt, sőt sokszor a vért nem tudom levenni, mert még vérvételes csövek sincsenek, pluszban meg megy az ugatás a labor részéről, hogy a vér feladásakor ne kérjünk CRP-t (gyulladásos paraméterek egyike, mostanában a legelterjedtebb), mert drága és az intézmény nem tudja kifizetni. Pff... egy gyerekosztályon b*szdki. Legutóbbi személyes tapasztalatom betegként pedig a múlt heti tükrözésem volt. A kórház sz*rásig volt vizsgálandó betegekkel, két orvos dolgozott egy géppel, mert a másik kettő tönkrement. Az egy dolog, hogy előjegyzésem volt és négy és fél órával később jutottam be a vizsgálatra, de röhej, hogy egy nagy kórházi intézményben, amihez még másik kettő tartozik, nem tudtak volna a gasztróra szerezni legalább egy másik gépet. Röhej, komolyan. Tényleg lehetne erről sokat írni, vitatkozni és csevegni, csak hozzám az egészségügy áll közel, mivel krónikus beteg is vagyok és ebben is dolgozom. Elborzaszt.
Hú, nem irigyellek... Minden tiszteletem a tiéd, amiért ezt csinálod és kitartasz. Meg persze az összes kollégádnak, akik ebben a posványban még küzdötök és dolgoztok.
Bele sem merek gondolni, mi lenne itt, ha egy forintot sem invesztáltak volna bele az egészségügybe...
2016. június 09. 22:07
Idézet (Bbb8 @ 2016.06.09. 21:45)
Mindenki mondja hogy nem akarna milliárdos lenni, ha nem dolgozik meg érte..Ugyan már ne legyetek ilyen álszentek, emerek vagyunk minél többet akarunk minél kevesebbért cserébe:D Nem szeretek általánosiani de hogyha felajánlanák az életét (vagy csak a pénzét) max a dalai láma nem fogadná el, ne szépítsük. Mindenki elfogadná, hülye lenne ha nem és ezt ti is tudjátok. justsayin
Szerintem itt nem azt mondják az emberek, hogy nem kellene nekik a pénz, hanem ezt, hogy nem így költenék, illetve másra, máshogyan.
Én saját magam nevében beszélek legalábbis, ha hozzám vágnának pár millió dollárt, futnék vele Én biztos, hogy képezném magam, nyelveket tanulnék, utaznék, bejárnám az összes földrajzos vágyamat (van egy kevés... ) A legnagyobb luxus az lenne, hogy fogadnék egy személyi edzőt, aki segít rendbe tenni az egészségem. Ja, meg vennék magamnak egy gyönyörű hangon szóló fuvolát -10 éve játszom a hangszeren, de sosem volt sajátom, mindig zeneiskolait fújtam...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. június 09. 22:13
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Bbb8 írta:
Szerintem itt nem azt mondják az emberek, hogy nem kellene nekik a pénz, hanem ezt, hogy nem így költenék, illetve másra, máshogyan.
Én saját magam nevében beszélek legalábbis, ha hozzám vágnának pár millió dollárt, futnék vele biggrin.gif Én biztos, hogy képezném magam, nyelveket tanulnék, utaznék, bejárnám az összes földrajzos vágyamat (van egy kevés... biggrin.gif ) A legnagyobb luxus az lenne, hogy fogadnék egy személyi edzőt, aki segít rendbe tenni az egészségem. Ja, meg vennék magamnak egy gyönyörű hangon szóló fuvolát -10 éve játszom a hangszeren, de sosem volt sajátom, mindig zeneiskolait fújtam...
Forrás: http://starity.hu/magazin/61542-olyan-nagy-kanallal-szeretned-habzsolni-az-eletet-mint-kylie-jenner-mu.../#ixzz4B7BoRc11
Mondták, hogy nem akarják ugy habzsolni az életet mint ő hogyha NEM DOLGOZTAK MEG ÉRTE (kiemeltem, nem ordibálni probálok:D) nekem ez azt jelenti hogy ha nem dolgoznak meg a pénzért akkor már nem is kell. Szerintem ez nagyon álszent.
Én saját magam nevében beszélek legalábbis, ha hozzám vágnának pár millió dollárt, futnék vele biggrin.gif Én biztos, hogy képezném magam, nyelveket tanulnék, utaznék, bejárnám az összes földrajzos vágyamat (van egy kevés... biggrin.gif ) A legnagyobb luxus az lenne, hogy fogadnék egy személyi edzőt, aki segít rendbe tenni az egészségem. Ja, meg vennék magamnak egy gyönyörű hangon szóló fuvolát -10 éve játszom a hangszeren, de sosem volt sajátom, mindig zeneiskolait fújtam...
Forrás: http://starity.hu/magazin/61542-olyan-nagy-kanallal-szeretned-habzsolni-az-eletet-mint-kylie-jenner-mu.../#ixzz4B7BoRc11
Mondták, hogy nem akarják ugy habzsolni az életet mint ő hogyha NEM DOLGOZTAK MEG ÉRTE (kiemeltem, nem ordibálni probálok:D) nekem ez azt jelenti hogy ha nem dolgoznak meg a pénzért akkor már nem is kell. Szerintem ez nagyon álszent.
2016. június 09. 22:31
Engem már kifejezetten irritál, hogy minden cikk ezen az oldalon, erről az inkább-nem-írom-le-mi-mert-kitiltanak-ról szól. Ha Kylie Jenner levegőt vett, kapunk arról 10-20 cikket. Mennyire unatkozhatott az író, hogy ezeket mind kikereste?! Hm, nekem lenne ennyi szabad időm...
Viszont a lényegre térve, felháborító, hogy másnak élelemre se futja a jövedelméből, úgy, hogy egész életén át becsületesen dolgozik, erre ez a kis senkiházi szórja a pénzt ilyen faaa...akarom mondani; fölösleges baromságokra, aminek annyi értekme van, ment egy kacsának jogsit adni.
Egy kutyára is minek annyi pénzt kiadni?! Attól még csak EGY ROHADT KUTYA MARAD! Az én kutyusom tized ennyibe nem került, és mégis mind a négy lába meg van, és ő is nagyon okos, meg ilyenek.
Meg pár száz forintért is olyan fehérneműt lehet venni, ami sokáig fehérnemű marad. Ezzel is csak azt érzékelteti, hogy mekkora egy.....hmmmm....szeretnék tag maradni ))
Arról be is beszéljünk, hogy több pénzt költ a körmeire, mint amennyit egy nagyon jó ismerősöm keres EGY HÓNAPBAN!
Egyszerűen gyomorforgató, amit ez a család (pláne ez a kis ribanc) művel. Egyikük sem dolgozott életében egy percet sem. Remélem, egyszer megtapasztalják, milyen is a mély szegénység, amikor az ember egyik napról, a másikra él.
De gondolom hamarosan kapunk néhány cikket Kylie hajvégeiről, a tüsszentéséről, esetleg a pislogásairól. (Meg is fogjuk kapni, külön egyenként mindegyikről)
Viszont a lényegre térve, felháborító, hogy másnak élelemre se futja a jövedelméből, úgy, hogy egész életén át becsületesen dolgozik, erre ez a kis senkiházi szórja a pénzt ilyen faaa...akarom mondani; fölösleges baromságokra, aminek annyi értekme van, ment egy kacsának jogsit adni.
Egy kutyára is minek annyi pénzt kiadni?! Attól még csak EGY ROHADT KUTYA MARAD! Az én kutyusom tized ennyibe nem került, és mégis mind a négy lába meg van, és ő is nagyon okos, meg ilyenek.
Meg pár száz forintért is olyan fehérneműt lehet venni, ami sokáig fehérnemű marad. Ezzel is csak azt érzékelteti, hogy mekkora egy.....hmmmm....szeretnék tag maradni ))
Arról be is beszéljünk, hogy több pénzt költ a körmeire, mint amennyit egy nagyon jó ismerősöm keres EGY HÓNAPBAN!
Egyszerűen gyomorforgató, amit ez a család (pláne ez a kis ribanc) művel. Egyikük sem dolgozott életében egy percet sem. Remélem, egyszer megtapasztalják, milyen is a mély szegénység, amikor az ember egyik napról, a másikra él.
De gondolom hamarosan kapunk néhány cikket Kylie hajvégeiről, a tüsszentéséről, esetleg a pislogásairól. (Meg is fogjuk kapni, külön egyenként mindegyikről)
2016. június 09. 22:40
Bbb8, most mondok neked valamit!
Én, ha SEMMIRE kapnék pénzt, nem tudnám ilyen hiú, ostoba és pazarló (tudnék még jelzőket mondani) módon elkölteni. Valószínüleg, a felső fokú tanulmányaim után nem tétlenkednék, olyat csinálnék/olyan munkát választanék, amit szeretek. De nem tudnám azzal tölteni az időm, hogy magamat bámulva arról merengjek, hogy én vagyok a világ közepe.
Az egyetlen dolog, amit vennék, az egy normális fényképezőgép. És ennyi. Semmi fölösleges, heti 327447647538464 millió forint. Habár, lehet én vagyok az egyetlen normális itt
Én, ha SEMMIRE kapnék pénzt, nem tudnám ilyen hiú, ostoba és pazarló (tudnék még jelzőket mondani) módon elkölteni. Valószínüleg, a felső fokú tanulmányaim után nem tétlenkednék, olyat csinálnék/olyan munkát választanék, amit szeretek. De nem tudnám azzal tölteni az időm, hogy magamat bámulva arról merengjek, hogy én vagyok a világ közepe.
Az egyetlen dolog, amit vennék, az egy normális fényképezőgép. És ennyi. Semmi fölösleges, heti 327447647538464 millió forint. Habár, lehet én vagyok az egyetlen normális itt
2016. június 09. 22:42
Magamat még kiegészíteném annyival, hogy ezek a Kylieról szóló cikkek már komolyan a vicc kategóriába tartoznak...
2016. június 10. 06:46
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline |
Ez a cikk pontosan mire volt most jó? Mintha direkt arra menne rá, hogy jó kis vita alakulhasson ki. Szerintem ha ennyi pénze lenne valakinek, akkor ők sem a legolcsóbbat vennék mindenből, hanem a drágább, akár jobb minőségű darabokat.
2016. június 10. 06:55
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Ennyi ez igaz ha most valakinek ennyi pénze lenne minth Kylie-eknak akkor biztos hogy a legdrágább cuccokat veszik mindenkiből ez érthető szerintem mindenki így csinálna.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.