Magyar idő szerint június 9-én délután öt órakor jelent meg a nagy népszerűségnek örvendő dél-koreai fiúbanda, az EXO legújabb stúdióalbuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: EXO – EX'ACT
2016. június 10. 13:12
Rohadt jó album lett, a Monster ami nagyon bejövős, amióta kijött állandóan azt hallgatom xD
2016. június 10. 14:45
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nagyon vártam ezt a albumot, de eléggé csalódás Habár a Monstert imádom, a Lucky one elmegy, de a többi közül csak a Heaven tetszik. Kicsit egysíkúak lettek a dalok, vagy nem is tudom, de nincs rajta egy olyan mestermű sem, mint a Black Pearl, az El Dorado, az Exodus vagy a Thunder, csak hogy párat említsek. Kár
2016. június 10. 15:59
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Imádom, egyszerűen fantasztikus lett az album még nem sikerült az összes számot neghallgatnom, de majd sor kerül rá Szerintem a Monster sikerült a legjobban azóta meghallgattam vagy 20x :'D Imádom a srácokat, csak így tovább! :3
2016. június 10. 16:16
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Részben egyet értek ciel-el, szerintem is eléggé egysíkúra sikerült most ez az album, legalábbis szerintem, és nem üti meg az előző stúdió albumok szintjét, mint a XOXO vagy az EXODUS. Ettől függetlenül ez is remekmű lett, csak lehetett volna kicsit változatosabb :3 Azt nem tudtam, hogy a Heaven-t Chanyeol írta, ami külön öröm, mert az a dal azok között volt, amik még tetszettek az albumról Nagy kedvenceim amúgy az Artificial Love és a Lucky One, annak csak a klipje valahogy annyira nem jött át, a Monster-é jobbra sikerült Ami amúgy még szerintem kivetni való, az az album külleme xD Eléggé ingerszegényre sikeredett a sok szöveggel és azzal a pár beállított képpel. Meg ha már interjút tesznek bele, annyiban gondolhattak volna az international fanokra, hogy kis angol szösszenetbe is lefordítják valahol a lap sarkában, mint mondjuk egy BTS Apropó...: imádjuk az EXO-t, de erről az albumról a They Never Know majdhogynem egy és ugyanaz zeneileg a BTS Dead Leaves-ével x""D Persze erről nem ők tehetnek :""D
2016. június 10. 17:26
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Juj, végre egy EXO-ról szóló cikk ^-^
A Lucky One klipje nekem egy picit furára sikeredett, de ettől független, többszöri hallgatás után nagyon is megkedveltem, de azt hiszem talán más dalt kellett volna választaniuk, amihez klip is készül. Bár nekem tetszik a hangzása, de szerintem sokan unalmasnak tarthatják. Viszont a Monsterrel nagyon eltaláltak mindent. Energikus, nagyon jó a refrénje, a koreográfia ütős és a képi világa is érdekes. Bár az albumot még nem volt alkalmam sokszor végig hallgatni, de talán az Artificial Love tetszik a legjobban, de az nagyon Abban egyetértek az előttem hozzászólókkal, hogy picit egyhangúra sikerült most ez a korong, és annyira kiemelkedő dalt sem tartalmaz, mint amit megszokhattunk már korábbról (Pl. Black Pearl, Heart Attack, Hurt, El Dorado). De még így is egy igazán igényes munkát kaptunk, amit egészen biztosan még rongyosra fogok hallgatni. Nagyon vártam már a visszatérésüket, remélem sok új rajongóra tesznek szert és a sok rossz után már csak a jó következik.
A Lucky One klipje nekem egy picit furára sikeredett, de ettől független, többszöri hallgatás után nagyon is megkedveltem, de azt hiszem talán más dalt kellett volna választaniuk, amihez klip is készül. Bár nekem tetszik a hangzása, de szerintem sokan unalmasnak tarthatják. Viszont a Monsterrel nagyon eltaláltak mindent. Energikus, nagyon jó a refrénje, a koreográfia ütős és a képi világa is érdekes. Bár az albumot még nem volt alkalmam sokszor végig hallgatni, de talán az Artificial Love tetszik a legjobban, de az nagyon Abban egyetértek az előttem hozzászólókkal, hogy picit egyhangúra sikerült most ez a korong, és annyira kiemelkedő dalt sem tartalmaz, mint amit megszokhattunk már korábbról (Pl. Black Pearl, Heart Attack, Hurt, El Dorado). De még így is egy igazán igényes munkát kaptunk, amit egészen biztosan még rongyosra fogok hallgatni. Nagyon vártam már a visszatérésüket, remélem sok új rajongóra tesznek szert és a sok rossz után már csak a jó következik.
2016. június 10. 18:22
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
A Lucky One klipjét eleinte őszintén szólva, nem tudtam hova rakni.
Kis elfogultság miatt is, mert imádom a bandát, de az album összességében nekem tetszik, habár számomra 1-2 dal összeolvadt hallgatás közben. És nem csak amiatt, hogy nem beszélem nagyon a nyelvüket. A Monster nagyon tetszik, és ha már Lucky One, az is egy jó hangzású dal, de összességében kicsit nagyobb "durranásra" számítottam. Nem vagyok csalódott, ettől függetlenül viszont ahogy előttem is leírták, ez az album nem egy Exodus.
Kis elfogultság miatt is, mert imádom a bandát, de az album összességében nekem tetszik, habár számomra 1-2 dal összeolvadt hallgatás közben. És nem csak amiatt, hogy nem beszélem nagyon a nyelvüket. A Monster nagyon tetszik, és ha már Lucky One, az is egy jó hangzású dal, de összességében kicsit nagyobb "durranásra" számítottam. Nem vagyok csalódott, ettől függetlenül viszont ahogy előttem is leírták, ez az album nem egy Exodus.
1 felhasználónak tetszik:
Hinkel
2016. június 10. 21:46
Végre rávettem magam, hogy meghallgassam az egész albumot is, viszont a Monster és a Lucky One után nem fűztem hozzá olyan nagy reményeket. Kicsit csalódtam, egyedül a Heaven és a They Never Know tetszik - habár utóbbi dal miatt megint megy a hiszti minden létező közösségi oldalon, mily' meglepő...
Hinkel
2016. június 10. 23:18
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
Húúúhaaa mit láttok EXO-ról való cikk Júúúpiiii
Meg hallgattam pontosabban bele hallgattam a videóba és tetszettek ezek a zenék az EXO-tól Igaz hogy első hallásra úgy hallottam mint ha egysíkúra sikerült volna az album (de nekem akkor is tetszik.
Fighting!! ♥EXO♥
Meg hallgattam pontosabban bele hallgattam a videóba és tetszettek ezek a zenék az EXO-tól Igaz hogy első hallásra úgy hallottam mint ha egysíkúra sikerült volna az album (de nekem akkor is tetszik.
Fighting!! ♥EXO♥
2016. június 11. 10:37
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (lA-dONNA @ 2016.06.10. 16:16)
Apropó...: imádjuk az EXO-t, de erről az albumról a They Never Know majdhogynem egy és ugyanaz zeneileg a BTS Dead Leaves-ével x""D Persze erről nem ők tehetnek :""D
Aaa, vártam már, hogy valaki felhozza Igen, megegyezik a zenei alap, de mindkét banda esetében arról van szó, hogy megvették ezt a zenei alapot, ami egész pontosan a Blackbearé (Deadrose című dal) Szóval senki nem másolt senkit, mielőtt valaki arra gondolna (nem rád célozva).
exoverdose
2016. június 11. 10:52
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 936 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline |
Még most kezdtem megbarátkozni az EXO-val. A két fő dal, amikhez klipek is készültek eléggé tetszenek, bár vannak jobb dalaik. A többi dal annyira nem nyert meg, de a két dal tetszetős
2016. június 11. 20:10
Imádom az EXO-t és most sem csalódtam. A Monster lett a kedvencem és hatalmas elismerésem amiért már az első nap elérte az 5 millió megtekintést és a tánc is eszméletlen jó. Ja meg bonyolult A Lucky One sem rossz csak fura, hogy az emberek úgy spontán felrobbannak benne amúgy örülök, hogy megint "elővették az erejüket"
Az albumról mit is mondjak. Jó lett, tényleg, de így külön kedvencem nem igazán van. Azt én is megszeretném említeni, hogy amikor hallgattam az albumot a They Never Know-nál én is felkaptak a fejem, hogy miért a BTS-től a Dead Leaves szól, de végül rájöttem, hogy nem az. Tényleg hasonlít, de hát na. Ez van.
Nálam még mindig az EXODUS album a nyerő. Azok a számok rajta verhetetlenek.
A cikkbe még belehetett volna tenni a két videoklipet, mert ezt a videót már le is tiltották. Azért örülök, hogy végre megjelent egy rovat az EXO-ról.
EXO FIGHTING!
Az albumról mit is mondjak. Jó lett, tényleg, de így külön kedvencem nem igazán van. Azt én is megszeretném említeni, hogy amikor hallgattam az albumot a They Never Know-nál én is felkaptak a fejem, hogy miért a BTS-től a Dead Leaves szól, de végül rájöttem, hogy nem az. Tényleg hasonlít, de hát na. Ez van.
Nálam még mindig az EXODUS album a nyerő. Azok a számok rajta verhetetlenek.
A cikkbe még belehetett volna tenni a két videoklipet, mert ezt a videót már le is tiltották. Azért örülök, hogy végre megjelent egy rovat az EXO-ról.
EXO FIGHTING!
2016. június 11. 22:08
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 334 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline |
Az Artificial Love stílusában nekem nagyon SHINee. Lehet ez is hozzájárult ahhoz, hogy ez lett a kedvenc dalom az albumról. Összességében most sem okoztak csalódást a fiúk, bár én úgy érzem, kezdenek eltávolodni az 'igazi exotól'.
2016. június 12. 14:20
Akatsukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 247596 offline |
Egyszerűen imádom! *-* Nem olyan régóta vagyok kpop fan, de nem is szakadnék ki a rajongásból, eszméletlen, amit összehoztak! Nem olyan rég a Young forever album (BTS)most meg ők is megbolondítanak, felpezsdít, és vidámmá tesznek a számaik. Nem tudom, hányszor hallottam az elmúlt napokban, de egyáltalán nem tudom megunni. Nem lehet betelni a különböző fellépős videókkal.
EXO, hwaiting!^^
EXO, hwaiting!^^
2016. június 16. 18:03
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline |
Nem rossz szám:)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.