Zayn karrierje meglepő fordulatot vett: miután otthagyta a One Directiont, boldogabbnak tűnt, mint valaha, most azonban lerántotta a fátylat betegségéről. Az énekes súlyos szorongással küzd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn szorongás miatt mondta le a fellépését
2016. június 12. 09:18
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Jól tette heverje ki
2016. június 12. 09:37
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Pihenjen csak.
2016. június 12. 10:37
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Érdekes ,hogy volt menyasszonya is fellépet a koncerten de ő nem ment el szorongás miatt nem mintha először állt volna színpadra teljesen mindegy egyedül vagy a bandával de lépett már fel ekkora tömeg előtt. Több mint biztos én vagyok az egyetlen aki nem veszi be szerintem csak nem akart találkozni az exével és beégni előtte
2016. június 12. 14:43
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Oké, megértem meg minden, de sajnálni nem tudom
2016. június 12. 18:28
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Hát nem is tudom egyik felem megérti mert én is szorongós típus vagyok.
Zayn alapból szerintem egy elég félénk fiú aki megtette élete második legnagyobb döntését kilépett egy világhírű bandából megmutatta az igazi stílusát kiadott egy albumot de most nekem úgy tűnik fél szembe nézni az eddigi döntéseivel.
egy ennyire szorongós fiúnak könnyebb volt a dolga egy bandában de most szólóban sokkal több felelősség van.
Bár egyszerűen a az is lehet hogy nem akart összefutni az exével amit ennyi idő után nem értek
Zayn alapból szerintem egy elég félénk fiú aki megtette élete második legnagyobb döntését kilépett egy világhírű bandából megmutatta az igazi stílusát kiadott egy albumot de most nekem úgy tűnik fél szembe nézni az eddigi döntéseivel.
egy ennyire szorongós fiúnak könnyebb volt a dolga egy bandában de most szólóban sokkal több felelősség van.
Bár egyszerűen a az is lehet hogy nem akart összefutni az exével amit ennyi idő után nem értek
2016. június 12. 18:50
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Szorong? Hmmm...hány éve is van a zeneiparban? Ez most így kicsit meglepett...
2016. június 12. 20:44
Rég szóltam hozzá itt bármihez is, de ismét nem tudom megállni. Habár Zayn nem egy kedvencem, mert nagyon sok számomra unszimpatikus dolgot tett, de nagyon megértem. Igazából az, aki nem szorong, fel sem fogja, mekkora traumát tud okozni ez egy emberben, mindegy, hogy híres-e vagy nem. Én magam is szorongok, és volt egy olyan időszakom, amikor ki sem mertem lépni a házból, vagy egyedül nem mertem sehova menni. Ez sajnos egy olyan dolog, ami nem szűnik meg egyik percről a másikra... teljesen megértem, ahogyan azt is, hogy így nem tud fellépést vállalni. Rengetegszer fordult elő velem, hogy hazamenekültem, annyira elkapott a szorongás, ezt nehéz leküzdeni. Szóval, aki ezt képtelen megérteni, annak elárulom, hogy egyáltalán nem csak szimpla félelemről van szó.
2016. június 12. 21:36
Szerintem aki nem tudja, milyen a szorongás, az inkább ne is írjon semmit. Ez nem abból áll, hogy kicsit izgulsz, hanem sokkal komolyabb dolog, nem kívánom senkinek.
2016. június 12. 21:45
vattacukorfelhő20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257042 offline |
Megértem,hiszen óriási nagy erő kell ahhoz,hogy kiálljon valaki emberek elé,főleg,ha több ezer rajongó előtt kell teljesítened.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.