Ruhamustra: CFDA Fashion Awards
2016. június 14. 13:55
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline |
Nekem nem tetszenek.
2016. június 14. 14:04
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Szerintem a legszebb és legstílusosabb Naomi Campbell volt. A haja a ruhája és úgy teljes egészében az összhatás nagyon jó volt ,viszont elég rosz ruhák is voltak.Valamint egyet kell értenem pamorewordel mert igen, a cikk eléggé rendezetlen volt. Egyébként a felsorolt emberek háromnegyedét nem ismertem xD lehet én vagyok ciki...
2016. június 14. 15:04
Alessandra Ambrosio, Josephine Skriver, Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley és a két pasi néz ki a legjobban, a többi nem valami jó... :/
Hilary Rhoda, Adriana Lima és Elsa Hosk a legrosszabbak szerintem... Olsenék borzasztóak ezekben a fekete rongyokban, és nekem Karlie Kloss ruhája se tetszik...
Hilary Rhoda, Adriana Lima és Elsa Hosk a legrosszabbak szerintem... Olsenék borzasztóak ezekben a fekete rongyokban, és nekem Karlie Kloss ruhája se tetszik...
2016. június 14. 16:50
Nekem most egyik sem nyerte el úgy igazán a tetszésem.
2016. június 14. 17:37
Megint bebizonyosodott, hogy gyakran a pasik stílusosabban jelennek meg 1-1 ilyen eseményen, mint a nők. Alexander Skarsgård kollekciója nagyon tetszik...stílusos, elegáns, sármos. A nők közül Alessandra Ambrosio ruhája színfolt a többi között; nem csak vidám, de mintha ráöntötték volna. Ezen kívül Rosie-é egyszerű, de nagyon jól áll neki.
2016. június 14. 21:09
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline |
Hát, egyiktől se estem hasra. Talán Naomi Campbell az, akinek a legjobban tetszett az estélyije, és a haja is gyönyörű volt. Alessandra Ambrosio és Rosie Huntington-Whiteley ruhája sem volt rossz. Annyira sajnálom, hogy az olyan gyönyörű modelleket, mint Doutzen vagy Adriana nem tudják normálisan felöltöztetni. Elizabeth Olsen olyan gyönyörű a két vézna, alacsony testvére mellett. Nem csak szépségben, de tehetségben is messze túlszárnyalja őket.
2016. június 16. 22:31
Fura, hogy Beyoncé nem került bele a cikkbe, pedig ő volt az est egyik legnagyobb díjazottja. Ashley és Mary-Kate pedig mostanában iszonyatos ruhákat vesznek fel.
2016. június 21. 21:30
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Hát, nekem most egy ruha sem tetszett :/
2016. július 04. 23:47
Ciara egy picit meglepett,de Irina és Naomi is hozta a formáját
2016. augusztus 17. 14:08
Naomi Campbell és Irina Shayk ruhája tetszik a legjobban
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.