Június 14-én érkezik az utolsó Metropol szám – megszűnik az idén 18 éves napilap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszűnik a Metropol
2016. június 13. 22:10
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Aki egy kicsit is tisztában van a mai politikai helyzettel, az tudja, hogy miért szűnik meg a Metropol. Én személy szerint sajnálom, nekem egy igazi rutin volt reggelenként, amikor kitöltöttem a sudokut és a keresztrejtvényt, illetve elolvastam a legfontosabb híreket.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 13. 22:21
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (CandUs @ 2016.06.13. 22:10)
Aki egy kicsit is tisztában van a mai politikai helyzettel, az tudja, hogy miért szűnik meg a Metropol. Én személy szerint sajnálom, nekem egy igazi rutin volt reggelenként, amikor kitöltöttem a sudokut és a keresztrejtvényt, illetve elolvastam a legfontosabb híreket.
Én is sajnálom, én is rendszeresen elvettem az aluljáróban, szerintem egy színvonalas lap volt.
2016. június 13. 22:25
Hááát, kicsit hiányozni fog a lap!
Tényleg nem volt annyira rossz, főleg a Sport, az Utazás és a Kultúra rovatok érdekeltek a legjobban! Nagy űrt hagy maga után az újság... Mostanában az új Lokál újsággal kell majd beérni, de az elég bulváros!
Bátor Ventillátor
2016. június 13. 22:33
Kár érte, pedig szerettem a reggeli szünetben ezt olvasgatni
2016. június 13. 23:07
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Valami szar lokál van már helyette a metróaluljáróban is...
Megszerettem ezt a sima újságot, sajnálom hogy megszűnik
2016. június 14. 00:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az a helyzet, hogy Budapesten akár akartam akár nem, az újságosok szó szerint a p*fámba nyomták. Valóban egy napi rutinnak számított, amikor a metró felé menet a kezedbe nyomták. Évek óta már csak megszokásból vettem el, hiszen voltak benne érdekes ismeretterjesztő cikkek. Pluszban mindenki ezt olvassa reggelenként a metrón ülve, szóval részben ezért is hiányozni fog. Lehet, hogy java részt csak begyújtásra volt jó, de kifejezetten szórakoztató volt suliban és munkahelyen olvasgatni, a rejtvényt kifejteni és röhögni azon, hogy milyen sz*r Garfield meg Kázmér és Huba vicceket raktak bele. Amúgy éjszakai műszakból hazafelé jövet a vonaton ülve legalább ébren tartott. Nem volt azért annyira rossz.
CandUs
2016. június 14. 08:08
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Kár, pedig jó volt. Nem mintha rendszeresen olvastam volna, de akkor is jó volt.
2016. június 14. 17:25
rendkívül szerettem pedig a metropolt.
A reggeli Garfield a legtöbbször felvidított.
sajnálom, hogy már nem fog megjelenni több száma! Jó cikkek voltak benne, régebben még sok filmes hír is volt benne, amiket minden héten elolvastam.
2016. június 15. 19:40
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Nem baj, majd a habony árpi újságja ott lesz helyette ingyen. Amint nekiment a simicska a viktornak, tönkretette az újságot. Ennyi a történet. Lesz másik, amit az agyhalottak zombiként elvesznek, és olvassák, hogy minden jó és szép itt. amúgy ezt a cikket nem is értem itt...
2016. június 15. 23:05
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mi lesz a Garfielddal?? És mivel fogom innentől lecsapni a legyeket? Miből fogok retardált fejeket kivágni? Jeez...
2016. június 15. 23:38
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
nagyon sajnálom! már egy ideje nem is osztogattak, így sajnos várható volt ez a hír... kiskorom óta nézem, olvasom, megfejtem a keresztrejtvényt, elolvasom a képregényeket, érdekes cikkeket, korábban csomót kivagdostam belőle, apukám mindig hazahozta, mikor hazaért a munkából és alig vártam h kezembe vegyem!
nagyon sajnálom h vége, mint egy sorozatnak
apukám helyette reggelente már lokált kap, ami nagy bánatára már bulvárosabb
köszönöm a lap készítőinek eddigi munkájukat! gyerekkorom elengedhetetlen része volt! <3
nagyon sajnálom h vége, mint egy sorozatnak
köszönöm a lap készítőinek eddigi munkájukat! gyerekkorom elengedhetetlen része volt! <3
2016. június 16. 17:19
Pedig jó volt olvasgatni, igaz mostanában ritkán fogtam a kezemben, mert a közeli buszpályaudvaron nincs már egy ideje.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.