A 36 éves színésznő kisfia június 9-én jött világra egy, a család által felkért béranyának köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Béranya hordta ki a Halálos iramban-filmek sztárjának gyermekét
2016. június 14. 09:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 14. 10:41
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet
A sztárvilágban egyébként korántsem szokatlan, hogy béranya hordja ki és hozza a világra a kicsiket. A közelmúltban például ugyanígy vált anyává Lucy Liu és Tyra Banks is – mindkettejüknek kisfia született, akárcsak Jordanának.
Azzal a különbséggel ,hogy ők már túl vannak a 40-en, Lucyt meg úgy tudom, hogy még párja sincsen, konkrétan egyedülálló anyuka.
Jordana viszont még még 36 és nem értem, hogy miért más hordja ki a gyerekét. Ha nem lehet gyereke, azt megértem. Viszont, ha más korlátozottságai vannak, akkor eléggé csalódtam benne, mint anya.
2016. június 14. 13:35
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
Nekem is furcsa, hogy béranya hordta ki, mindkét gyerekét. Ha egészséges, nem mentség az, hogy akkor kiesik a filmből. Egy gyerek többet ér, mint a pénz, és utána még kaphat simán munkát. Gondolom anyagilag sincs rossz helyzetben pedig. Na mindegy, gratulálok nekik!
2016. június 14. 15:49
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline |
Hú, érdekes, bár mondjuk megérthető.
2016. június 14. 15:57
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Elég fura,hogy más hordja ki a gyerekeit... mármint oké..lehet bukná a forgatásokat...de nemhiszem,hogy nemtudna megegyezni a rendezőkkel ezzel kapcsolatban... meg mire jó az ha más hordja ki a gyereked? szerintem sokkal gyönyörűbb ha magad érzed,hogy benned növekedett a csöppség... nahde mind1 ő dolga... azért elég furi..
2016. június 14. 18:09
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
1.A férje nem civil,hanem rendező-többek között A texasi láncfűrészes c.filmet ,aminekk a forgatásán összejöttek
2.Maga Jordana nyilatkozta korábban,hogy többször probálkoztak de nem jött össze a baba,majd egy komolyabb vizsgálat után az orvos közölte,nem tud egy babát sem kihordani,ezért döntöttek a béranyaság mellett
Egyébként az instáján rengeteg képet oszt meg a családjáról is -nagyon cukik
2.Maga Jordana nyilatkozta korábban,hogy többször probálkoztak de nem jött össze a baba,majd egy komolyabb vizsgálat után az orvos közölte,nem tud egy babát sem kihordani,ezért döntöttek a béranyaság mellett
Egyébként az instáján rengeteg képet oszt meg a családjáról is -nagyon cukik
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.