A 36 éves színésznő kisfia június 9-én jött világra egy, a család által felkért béranyának köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Béranya hordta ki a Halálos iramban-filmek sztárjának gyermekét
2016. június 14. 09:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. június 14. 10:41
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet
A sztárvilágban egyébként korántsem szokatlan, hogy béranya hordja ki és hozza a világra a kicsiket. A közelmúltban például ugyanígy vált anyává Lucy Liu és Tyra Banks is – mindkettejüknek kisfia született, akárcsak Jordanának.
Azzal a különbséggel ,hogy ők már túl vannak a 40-en, Lucyt meg úgy tudom, hogy még párja sincsen, konkrétan egyedülálló anyuka.
Jordana viszont még még 36 és nem értem, hogy miért más hordja ki a gyerekét. Ha nem lehet gyereke, azt megértem. Viszont, ha más korlátozottságai vannak, akkor eléggé csalódtam benne, mint anya.
2016. június 14. 13:35
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
Nekem is furcsa, hogy béranya hordta ki, mindkét gyerekét. Ha egészséges, nem mentség az, hogy akkor kiesik a filmből. Egy gyerek többet ér, mint a pénz, és utána még kaphat simán munkát. Gondolom anyagilag sincs rossz helyzetben pedig. Na mindegy, gratulálok nekik!
2016. június 14. 15:49
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline |
Hú, érdekes, bár mondjuk megérthető.
2016. június 14. 15:57
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Elég fura,hogy más hordja ki a gyerekeit... mármint oké..lehet bukná a forgatásokat...de nemhiszem,hogy nemtudna megegyezni a rendezőkkel ezzel kapcsolatban... meg mire jó az ha más hordja ki a gyereked? szerintem sokkal gyönyörűbb ha magad érzed,hogy benned növekedett a csöppség... nahde mind1 ő dolga... azért elég furi..
2016. június 14. 18:09
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
1.A férje nem civil,hanem rendező-többek között A texasi láncfűrészes c.filmet ,aminekk a forgatásán összejöttek
2.Maga Jordana nyilatkozta korábban,hogy többször probálkoztak de nem jött össze a baba,majd egy komolyabb vizsgálat után az orvos közölte,nem tud egy babát sem kihordani,ezért döntöttek a béranyaság mellett
Egyébként az instáján rengeteg képet oszt meg a családjáról is -nagyon cukik
2.Maga Jordana nyilatkozta korábban,hogy többször probálkoztak de nem jött össze a baba,majd egy komolyabb vizsgálat után az orvos közölte,nem tud egy babát sem kihordani,ezért döntöttek a béranyaság mellett
Egyébként az instáján rengeteg képet oszt meg a családjáról is -nagyon cukik
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.