Taylor Swift zavarba hozta Zayn Malikot
2016. június 15. 18:41
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Kritikusok körében pozitív visszajelzés? A Rolling Stone magazintól kezdve mindenhol közepesre vagy gyengébbre értékelték ezt a bárgyúságot.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 15. 18:58
A cím valóban elég megtévesztő. Ha pedig tényleg jobban érzi magát így, hogy kilépett, akkor ez a lényeg, sok sikert neki továbbra is.
2016. június 15. 19:23
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Elfelejti azt a picike részletet, hogyha nem lett volna benne a One Directionba akkor a Mind of Mine kb senkit se érdekelné
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. június 15. 21:24
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Semmi bajom nincs Zayn-el sőt szeretem is. Csak az zavar engem hogy mindent tehát MINDENT az 1D nek köszönhet a hírnevet a pénzt a nőket mindent és ahelyett hogy ugy tekint rá hogy jaj de utálom a bandát meg jaj de rossz volt meg minden ahelyett ugy is visszaemlekezhetne rá mint egy kaland ismeret szerzés hülyülés a barátokkal meg ilyenek. Jo tudom nem erről szólt a cikk ezért vissza térek az eredeti témához. Szóval. Taylor aranyos hogy megdicsérte és lehet hogy a későbbiekben hallunk még pár cikket Taylor és Zayn romancárol is....
2016. június 16. 00:29
roseEryeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 245318 offline |
Én mindegyik fiút szerettem ,bár Zayn volt mindig számomra a legfurcsább (talán pont ezért is ) .. már nem tudok hinni neki néha ,ha olvasok egy nyilatkozatot vele ..viszont van egy-két száma ,ami tetszik (nem az a típus vagyok aki szimpátia alapján hallgat zenét) ..Taylor hát mit is mondhatnék egyenlőre senki ne féltse Zaynt ,mert ahogy jól olvastam megtalálta új szerelmét Tom Hiddleston személyeben ..az a nő hihetetlen
2016. június 16. 01:40
AnastasiaCrineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 256045 offline |
Annyira unom már, hogy Zayn nem tud mást csak panaszkodni a One Directionban töltött évek miatt..ahelyett, hogy örülne neki, hogy ilyen lehetőség adódott az életében. Ha a banda nincs, most ő se lenne sehol..Ha meg ennyire nem találta a helyét a bandában akkor miért nem lépett ki előbb? A szerződés kötötte? Ugyan már, azt bármikor fel lehet bontani. Amennyi pénze volt már néhány évvel ezelőtt a banda sikerének köszönhetően már 2 éve simán ki tudott volna szállni. De gondolom kellett neki a csillogás, meg a pénz ami befolyt a hírnévnek köszönhetően.
Régen nagyon szimpatikus volt számomra Zayn..de viselkedése az utóbbi időkben elég kiábrándító..
Régen nagyon szimpatikus volt számomra Zayn..de viselkedése az utóbbi időkben elég kiábrándító..
2016. június 16. 09:22
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline |
En teljesen megertem ot. Biztos nehez volt megtenni ezt a nehez lepest, es csodalom hogy ilyen jol viselte.. en mindig mellette leszek akarmelyik bandabol lep is ki:') <3
AnastasiaCrine, te mar csak tudod hogy hogy lehet felbontani egy szerzodest Istenem..ha meg annyira unod akkor minek kommentelsz egyaltalan? Lepj mar tovabb.
AnastasiaCrine, te mar csak tudod hogy hogy lehet felbontani egy szerzodest Istenem..ha meg annyira unod akkor minek kommentelsz egyaltalan? Lepj mar tovabb.
2016. június 16. 13:17
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
A cím alapján azt hittem, hogy Taylor valamit beszólt Zaynek
2016. június 16. 17:05
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
Az album tényleg nagyon jó, imádom
2016. június 16. 23:31
AnastasiaCrineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 256045 offline |
Dia28 azért, mert ugyanannyi jogom van kommentárt írni, mint neked és bárki másnak
2016. június 17. 16:44
Elég naív, hogy lehitte Taylor szavait. Szerintem nem hallgatta.
2016. június 18. 07:18
Én személy szerint nem vagyok oda Zayn-ért,de nem is utálom. Viszont abból marhára elegem van,hogy folyton csak panaszkodni tud az One Directon -ban töltött évei miatt. Miért kell így emlékezni rájuk? Nem tettek semmi rosszat Zayn-al,sőt inkább csupa jó dolgot nekik köszönhet. Miattuk lett híres,pénzes és mégis semmibe veszi a 4 fiút. Az 1D-t soha nem szerettem,de jobb volt míg Malik is a tagja volt. Nagyon sok mindent köszönhet a fiúknak... (tudom nem erről szól a cikk,de ezt ki kellett mondanom)
2016. június 18. 10:51
Szerintem a kilépése már túl lett tárgyalva az elmúlt évben, nem kéne már erről faggatniuk őt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.