Kim Kardashian Taylor Swiftnek: „Teljesen megaláztad a férjemet, hogy megint az áldozatot játszhasd”
2016. június 17. 13:11
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline |
Taylorról szerintem már mindenki tudta,hogy álszent..ráadásul a zenében Rihanna is énekel,a nevét adta hozzá ezért is hiszek Kimnek. Taylor pedig már sokszor bizonyította,hogy nem hihetünk neki..a Katy Perrys ügye,szakítottak Calvinnel stb. ráadásul én nagyon nagy rajongója vagyok a Kardashian családnak, Netti35-nek teljesen igaza van,más országokban nagon sokan rajonganak értük.
2016. június 17. 13:39
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Egyet értek Dorisia, Kim miért gondolta azt, hogy a 7 milliárd emberből pont az ő férjének címezték azt a bizonyos sort? Ez is szerintem csak egy újabb próbálkozás a botránykeltésre,mivel már nem tudnak mivel előrukkolni. És személy szerint én nem hiszem el, hogy bizonyítéka van arra a bizonyos jóváhagyásra, szóval én Taylor mellett foglalok állást.
2016. június 17. 13:44
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline |
Itt mindenki elhisz mindent?! Pl. az egy dolog, hogy Kardashian azt MONDTA, hogy van felvétele... Ki örülne neki, ki fogadná el, hogy valaki ilyet mondjon róla? Arról nem is beszélve, hogy Tay nem biztos, hogy Kardashiannak mondta mindezt. Csak felfújják az egészet, már bocsánat...
2016. június 17. 13:47
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Már itt az ideje rájönni, hogy Taylor milyen valójában..
Most Kimnek adok igazat. Taylor csak játssza az agyát, mindenki azt hiszi, hogy milyen cuki meg minden, dee közben nem is..
Most Kimnek adok igazat. Taylor csak játssza az agyát, mindenki azt hiszi, hogy milyen cuki meg minden, dee közben nem is..
2016. június 17. 14:32
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline |
A starity-ba most csak Taylor-ról szól minden: a Tom Hiddleston-os, most meg ez!?
Btw, most Kim-nek van igaza
Btw, most Kim-nek van igaza
2016. június 17. 14:40
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline |
annyira felhúznak mindent de tényleg el vannak szállva maguktól
2016. június 17. 15:19
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
És ezt az egészet el kellett mondani ország világ előtt Kimnek egy magazinban? Ennyi erővel Taylor is perelhetne "hírnévrontás" miatt de ez is milyen ciki már xD hírnévrontás miatt is perelni lehet? Komolyan akkor már az összes pletyiző ribanc rég a börtönben ülne... xDD
2016. június 17. 15:34
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline |
még Kim se annyira hülye, hogy hazugságokat mondana pl. van felvétel... szerintem most komoly dolgokról van szó itt... szóval nem fog hazudni ilyenekről... mondjuk Kanye-nek se kellet volna beszólnia... egy részből igaza van másrészt nem... Taylor meg beleegyezik, hogy a zenében ez a sor elhangzódjon... Taylor szerintem azért egyezett bele, hogy még ő jöjön ki ebből jól... ő legyen a kis megbántott nőcike... Taylor nem szimpatikus ... Kanye se szóval ha ezt a cikket olvassuk vagy akármit ami ezzel kapcsolatos mindenkinek meg mozgatja a fantáziáját, hogy mi is lehet az igaz vagy elképzelés vagy bármi más.... de nem érdekelnek ezek az emberek jó életük van ennyi...
2016. június 17. 15:46
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Szerintem sokan tudják itt, hogy mennyire ki nem állhatom ezt az öntelt és nagyképű Kardashian-Jenner-West famíliát, de most teljes mértékben Kiméknek adok igazat. Simán kinézem Taylorból, hogy játssza itt a mártírt, az áldozatot, aztán lehet, hogy ez az egész nagy barátkozás ezelőtt a balhé előtt egy jól felépített reklámfogás. Őszintén remélem, hogy most az egyszer megérdemlik a bizalmam a Kardashianok, mert jelen esetben hamarabb hiszek nekik, mint Swiftnek.
(Talán még annyi tisztelni való van bennük, hogy amíg Taylor játssza a szende szűzk.rvát, addig a Kardashianok legalább magukat adják -mégha ez sokaknak ellenszenves is. )
(Talán még annyi tisztelni való van bennük, hogy amíg Taylor játssza a szende szűzk.rvát, addig a Kardashianok legalább magukat adják -mégha ez sokaknak ellenszenves is. )
2016. június 17. 15:48
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Mert aztán ennek a romlott családnak minden szava arany... kikijo18 már miért ne lenne annyira hülye, ez a nő egy valóságshow - "sztár" ő a hazugságaiból él. Itt nem arról van szó hogy van-e annyira hülye, inkább hogy van-e bőr a pofáján, bár ahogyan őt és a kedves férjét ismerem mind a kettőnek van. Nem gondolom egyébként hogy annyira nagy szám lett volna ez az egész, az sem lepne meg - megjegyezném - ha kivételesen a Kardashian oldalról lenne egy kevés igazság abban amit mondanak - bár nálam már minden hitelüket elveszítették az évek alatt - mert Taylor is előszeretettel játssza az ártatlan áldozatot. Nem is ez lenne az első, és garantálom hogy nem is ez lesz majd az utolsó eset. Egyik oldalt sem szeretem és mind a kettőnek annyit kívánok hogy végre találjanak más elfoglaltságot és inkább éljenek meg a tehetségükből - tehetség a Kardashian oldalon? Hahahahahahaha! - és ne a botrányaikkal keressen maguknak még több követőt, mert enyhén szólva is szánalmas már egy igazi dráma silány másolatát nyomon követni a közösségi média által. Undorítóak mindannyian, fel kellene már nőni, nem pedig gyerekes gonoszkodásokkal sz*rt keverni...
2016. június 17. 17:39
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Szerintem jobban tenné ez a Kim Kardashian,ha inkább hallgatna!
2016. június 17. 17:59
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Utalom a Kardashian-Jenner klant. De most az egyszer Kimnek adok igazat.
CandUs. Igazad van
CandUs. Igazad van
2016. június 17. 18:09
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Az is benne van a pakliban, hogy együtt találták ki ezt a drámát, így mindannyian részesülhetnek a felhajtásból. Cirkusz kell a népnek, hogy legyen min csámcsogni. Nesztek, itt van.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.