Mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, a Két pasi meg egy kicsi sztárja igyekszik megváltozni és egészséges életet élni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlie Sheen nem iszik, nem drogozik és nem csajozik többé
2016. június 20. 08:55
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 20. 09:04
Most tényleg sokan nőtt a szememben ez a férfi.
És mondhatjátok azt, hogy szánalmas, hogy most jön rá erre, hát szerintem nem, nem az.
Lehet, hogy sokat hibázott, milliomos volt és a rózsaszín ködtől nem látott semmit és sajnos ez a betegség kellett hozzá, hogy ráébredjen mit tett magával és az életével.
De ahelyett, hogy magába zuhanna, inna és sajnáltatná magát a lehető legtöbb mindent megtesz azért, hogy jobb élete legyen.
Ráadásul ezzel példát is akar mutatni (óvszerreklám) és szerintem igazán megérdemli tőlem ezt a pozitív kommentet. Remélem ezután tényleg egyenesbe jön.
És mondhatjátok azt, hogy szánalmas, hogy most jön rá erre, hát szerintem nem, nem az.
Lehet, hogy sokat hibázott, milliomos volt és a rózsaszín ködtől nem látott semmit és sajnos ez a betegség kellett hozzá, hogy ráébredjen mit tett magával és az életével.
De ahelyett, hogy magába zuhanna, inna és sajnáltatná magát a lehető legtöbb mindent megtesz azért, hogy jobb élete legyen.
Ráadásul ezzel példát is akar mutatni (óvszerreklám) és szerintem igazán megérdemli tőlem ezt a pozitív kommentet. Remélem ezután tényleg egyenesbe jön.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 20. 09:17
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Kicsit kásőn akar egészségesen élni... Hiszen gyógyíthatatlan.. DE azért megprobálja, csak miért ilyen későn? bár ha az ő helyében lettem volna ennyi pénzzel lehet énis szét drogoztam volna magam.
2016. június 20. 09:33
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline |
Imádtam a Két Pasi, meg egy kicsibe. Remélem sikerül neki az életmód váltás. És csviki18 egyetértek.
2016. június 20. 10:21
Helyes, az egészség a legfontosabb. És.. mi az, hogy gyógyíthatatlan? Hülyeség. Most néztem utána, és azt írják, hogy gyógyítható. De, mindenesetre, büszke vagyok rá, és nagyon sokat nőtt a szememben. Azt kívánom legyen mindig boldog és tényleg próbáljon egészséges életet élni. <333
2016. június 20. 10:40
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Mindig is szerettem es nagyon sajnáltam mikor kiderült,hogy beteg.Szerintem nagy tett az,hogy probal változtatni,igaz későn,de ezzel remek példát mutat.Remélem egyszer tényleg elő kerül egyszer az orvosság
2016. június 20. 10:45
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
S.S a hiv fertőzőttek nem hiába halnak bele... ha ezt tudnák gyógyitani szerinted rajta nem kezdték volna el??? Az h mit irnak neten ne h már bevedd h komoly. Ez kb olyan mint nem tudom mint bármelyik itteni cikknek a valóság tartalma amit nem tudnak garantálni mert a szerkesztők is csak forditanak... félre értés ne essék ez nem vita, csak hát kb olyan ez h gyógyitható mint egy teleshop reklám felbérelnek embereket h mondják mennyire nagyszerűek a cuccok és segítenek stb közbe meg parasztvakitás..
2016. június 20. 11:41
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Eddig is szerettem, minden hibája ellenére. Ezzel a kijelentés(ei)ével viszont még jobban a szívembe lopta magát. Hajrá Charlie, ne add fel! Remélem boldog lesz most már!
2016. június 20. 21:10
Jó, akkor gyógyíthatatlan. Akkor viszont sajnálom.
2016. június 21. 06:23
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Én egyszerűen akkor se tudtam elítélni amikor kiderült ,hogy beteg és ,hogy hogyan kapta el.Ő is egy ember, hibázott de próbálja helyrehozni a hibáit.Lehet ,hogy tök kamu amit a cikkben írnak és az is lehet ,hogy csak egy józan pillanatában ezt hazudta a sajtónak, de én szívből remélem ,hogy nem így van és ,hogy megpróbál segíteni magának.A filmje pedig nagyon jól hangzik és már kíváncsi vagyok rá hisz végre színészi szerepben is látjuk őt nem csak egy óvszer reklámban.
2016. június 21. 11:57
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Szerintem kicsit késő az egészséges életet választani :/
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.