Közel egyéves várakozás után új koronggal és teljesen új stílussal tért vissza a dél-koreai lánycsapat, a Sistar.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Sistar
2016. június 21. 11:04
Á, nagyon jó lett. Imádom a számot, a táncot, a klipet, a lányokat. Örülök, hogy ők még egybe vannak és továbbra is remek számokkal állnak elénk.
2016. június 21. 16:15
A klip az szerelem volt első látásra^^ Mondjuk az ő klipjeik általában mindig csodálatosak, ahogy a koncepcióik is.
A dal is nagyon tetszik, valahogy én ezt a stílust jobban szeretem tőlük, mind dalban, mind koncepcióban. A korábbi Shake It-hez képest ez azért sokkalta jobb visszatérés lett.
A dal is nagyon tetszik, valahogy én ezt a stílust jobban szeretem tőlük, mind dalban, mind koncepcióban. A korábbi Shake It-hez képest ez azért sokkalta jobb visszatérés lett.
2016. június 21. 18:45
DoDoDóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 220097 offline |
Bár a Shake It-et és a Touch My Body-t is szerettem, kicsikét hiányzott a Give It To Me és az Alone-féle elegánsan szexi "concept". Most megkaptam. Baromi jó lett a ruha, a tánc, a lányok kinézete, a dal. Köszönöm
2016. június 21. 19:47
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
A nyár királynői vissza tértek
Bár a Shake It nem volt a kedvencem, ez a szám és az album is nagyon elnyerte a tetszésemet egyből. Nem vagyok a szexi koncepciók rajongója, ám az ilyesféle érett stílust imádom, jobban is illik a lányokhoz.
Meg kell jegyeznem, hogy akármennyire tehetséges, a dal nagy részét Hyorin énekelte, túlságosan is. Soyou -és már Dasom- hangja gyönyörű, Bora meg számtól függően jó rapper, most szívesen hallottam volna több részt tőle, nem muszáj Hyorinnak adni a szám 70%-át.
Bár a Shake It nem volt a kedvencem, ez a szám és az album is nagyon elnyerte a tetszésemet egyből. Nem vagyok a szexi koncepciók rajongója, ám az ilyesféle érett stílust imádom, jobban is illik a lányokhoz.
Meg kell jegyeznem, hogy akármennyire tehetséges, a dal nagy részét Hyorin énekelte, túlságosan is. Soyou -és már Dasom- hangja gyönyörű, Bora meg számtól függően jó rapper, most szívesen hallottam volna több részt tőle, nem muszáj Hyorinnak adni a szám 70%-át.
2016. június 21. 21:03
Nem ismerem a csapatot, barátnőm által hallottam a Touch My Body-t is, de most kiváncsi lettem a dalra, és egész jó, tetszett :3
2016. június 22. 21:49
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline |
Feels...feels... Azt hiszem a koncepció átgondolásakor nem aprózták el a dolgot, ugyanis vizuálisan gyönyörű lett. A dal is nagyon jó, nekem a "String" a másik kedvencem. Igazi, nyári hangulatú dalok! SISTAR hwaiting. :33
2016. június 23. 14:53
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Woow, első hallgatásra megtetszett ♥
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni