2008-ban robbant be a köztudatba a Telemundo sikersorozata, a Sin Senos No Hay Paraiso, más néven a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!, mely nyolc évvel az utolsó epizód adásba kerülése után folytatást kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatást kapott a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!
2016. június 22. 09:47
Úristen, hogy én akkoriban mennyire imádtam ezt a sorozatot, megvoltam bolondulva, ha csak egy részről is lemaradtam.
A mai napig szívesen újra nézném ha ismét vetítenék a tévében, és a folytatást is kíváncsian várom.

2016. június 22. 11:47
![]() |
Sz0ndiHaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 256280 ![]() |
Imádtam ezt a sorozatot, magam sem tudom miért. De biztos belenézek a folytatásba.
2016. június 22. 16:15
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
Neee, ez volt életem sorozata anno, hát én tisztára depis voltam, mikor vége volt, ha nagon unatkozom amúgy még mindig megszoktam nézni, én imádtam, pedig utálom a telenovellákat, de ezt anno nagyon szerettem.

2016. június 23. 09:40
Régen nagyon szerettem ez a sorozatot. Nem tudom, hogy a folytatás lesz-e olyan jó, mint az eredeti, de mindenesetre kíváncsi vagyok rá.
2016. június 24. 21:07
Így az elején látom másképp van Catalina halála és Jessicat sem María Fernanda Yepes játssza :/ Remélem Paola, Himena és Vanessa benne lesznek! És persze a dilis Szajkó
Benne kellene hogy legyenek mert a végén újra modellnek állnak ! Remélem jó lesz
Az új főszereplő meg nem olyan mint Kátá mert Kátá cuki volt és lehetett imádni de így ahogy látom csak egy közönséges 'szépség'
Biztos hogy nézni fogom!!

2017. május 29. 22:42
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Így már nem lesz az igazi ezekkel a szereplőkkel..:/
Kapcsolódó sztárok

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.