Ronaldo szánalmas.
Egyébként a Király Gáboros képek mindent visznek. :'D Meg az oroszlánkirályos.
Ezek a tegnapi magyar-portugál meccs legjobb mémjei
2016. június 26. 16:35
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline |
2016. június 26. 18:36
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline |
DarkHime nem basztatják Ronaldot, mindenki elismeri, hogy jó játékos és sokat tett le az asztalra. Vegyük például Király Gábort. Igen, röhögünk a mackónaciján, de attól még imádják a magyarok Tehát ilyen mémlehetőségeket ki hagyna ki? vannak kiparodizálható tulajdonságai, és ezt sokan ki is használják. Igen, voltak akik túlzásba estek pl. az utcákon végigvonulva. Persze, lehet, hogy nem nyerjük meg az EB-t, de ilyenkor igenis biztassuk őket! Hajrá Magyarország!
2016. június 26. 20:41
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline |
bírom ezeket a képeket...bár ronaldo-t ellégé hát..hogy is mondjam..csesztetik..
2016. június 27. 22:11
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 334 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline |
Istenem, nem értem, miért kell ennyire bántani Rondaldot. A "báttya azért nem lett 4-3, hogy ne sírjál" képen épp gratulált Dzsudzsáknak, ezt pedig valaki átparodizálta, Ti pedig nevettek rajta. Szánalmas, hogy ha valakinek rossz napja van, egyből kapnak rá a viccmesterek, és ilyen szemét dolgokat szerkesztenek.
Tényleg nagyon büszkék lehetünk a fiúkra, bizonyítottak, összekovácsolták az országot, de ezt a saját erejükkel érték el, és nem az értelmetlen Ronaldos mémekkel.
Tényleg nagyon büszkék lehetünk a fiúkra, bizonyítottak, összekovácsolták az országot, de ezt a saját erejükkel érték el, és nem az értelmetlen Ronaldos mémekkel.
2016. június 27. 23:06
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Idézet (DarkHime @ 2016.06.25. 19:50)
Kár hogy ezek között nincs egy olyan se, hogy "Amikor pont leszarod az EB-t, mert tudod hogy nem nyerjük meg". Vagy hogy "Amikor mindenhol azt olvasni hogy #HUN mienk az EB! de tudod hogy nem nyerjük meg."
Mondjuk nekem mindegy, amúgy is rühellem a focit. Azt viszont nem tudom Ronaldo-t minek kell basztatni. Érdekes, hogy csak a magyar (divat)szurkolók annyira föld hülyék, hogy interneten keresztül írogatnak egy olyan játékosnak, aki egymagában többet tett le az asztalra, mint az egész magyar csapat. A hazájáért játszott, és mikor látta hogy rosszul állnak kiakadt. Megnéztem pár interjút vele,és azt leszűrtem hogy tényleg szereti a hazáját.
És felőlem mondhatja bárki hogy nem vagyok hazafi.
De nem hinném hogy ha a Facebook meg az Instagram, tele van azzal hogy #HUN, segítene megnyerni az EB-ét, vagy lecsökkentené a dinnye árát a piacon.
De akkor nem szólók bele.Nyugodtan képzeljétek hogy a magyarok megnyerik az EB-t, addig én hátra dőlök. Aztán ha jön a pofára esés, mint anno, majd jól kiröhögök mindenkit.
Mondjuk nekem mindegy, amúgy is rühellem a focit. Azt viszont nem tudom Ronaldo-t minek kell basztatni. Érdekes, hogy csak a magyar (divat)szurkolók annyira föld hülyék, hogy interneten keresztül írogatnak egy olyan játékosnak, aki egymagában többet tett le az asztalra, mint az egész magyar csapat. A hazájáért játszott, és mikor látta hogy rosszul állnak kiakadt. Megnéztem pár interjút vele,és azt leszűrtem hogy tényleg szereti a hazáját.
És felőlem mondhatja bárki hogy nem vagyok hazafi.
De nem hinném hogy ha a Facebook meg az Instagram, tele van azzal hogy #HUN, segítene megnyerni az EB-ét, vagy lecsökkentené a dinnye árát a piacon.
De akkor nem szólók bele.Nyugodtan képzeljétek hogy a magyarok megnyerik az EB-t, addig én hátra dőlök. Aztán ha jön a pofára esés, mint anno, majd jól kiröhögök mindenkit.
Na, na, na, na! Kicsi cica! Hol élsz te?
Előbb nézz utána a dolgoknak, azután kommentelj! Mert jó nagy baromságot írtál Ronaldoról. Még hogy ő többet letett az asztalra, mint az egész magyar csapat! A legszebb álmaidban se!
Szerinted Gera Zoli miért van most is a magyar csapatban?
Ráadásul 37 évesen...
És igen kiröhögheted azokat, akik azt hitték, hogy megfogjuk nyerni az EB-t. (személy szerint én nem hittem a dologban, főleg hogy a belgák ellen játszottunk)
De akkor is összehozta az egész országot.
Azért nem tudod minek kell Ronaldot basztatni, mert nem nézel focit. Egy focista elfogadja azt, hogy igenis gólt kaptak és nem kezd el a pálya közepén hisztigörcsöt produkálni. Ronaldo csak túl van hypeolva és többnyire megjátssza magát a pályán, ha már hozzáérnek. És hidd el tudom miről beszélek.
2016. június 28. 00:15
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Drága DarkHime! Tudod,kívánom neked a pofára esést a továbbiakban. Minden sztár/sportoló, vagy csak egy szimpla ember sokszor "pofára esik". Képzeld szivi, hogy a Copa Americán az Argentínok megint csak másodikak lettek, pedig ők az egyik, ha nem a legjobb csapat-olyan nevekkel, mint Messi. És hogy többet tett le az asztalra? A modell barátnőivel meg a hisztijeivel. Tény, hogy remek focista, de a magyar focistáknak is van jövőjük. Én meg majd akkor röhögök, ha a következő eb-n ott leszünk a negyeddöntőbben.
2016. június 28. 18:44
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Hát ezeken jót mosolyogtam. Nagyon ügyesek voltak a fiúk! ^^
2016. június 29. 14:27
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline |
Még utólag újranézve is nagyon vicces A kedvencem az volt mikor Ronaldo idegbeteg módjára ütögetett a levegőben. Ügyesek voltak a magyarok.Ilyenkor lehetünk igazán büszkék hogy magyarok vagyunk.
2016. június 29. 16:06
Imádom ezeket a képeket és a csapatot is nagyon imádom.
2016. június 30. 06:32
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline |
Zsani22:xD
2016. június 30. 08:40
viki_vagyok2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257357 offline |
Hát Ronaldo..xDD
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.