Különleges vendége lesz a pécsi Zsolnay Fényfesztiválnak: a világhírű ausztrál énekesnő, Natalie Imbruglia ott mutatja be tavaly megjelent legutóbbi stúdióalbumát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkba látogat Natalie Imbruglia!
2016. június 27. 10:50
a cikkben le van írva ki is ő, sz'al minek kérdezősködtök?
amikor ti születtetek, vagy még nem is éltetek akkor volt a topon.
leghíresebb száma a torn érdemes rákeresni. a big mistake, shiver, beauty on fire szintén jó számok

leghíresebb száma a torn érdemes rákeresni. a big mistake, shiver, beauty on fire szintén jó számok
2016. június 27. 17:51
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9296 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Én is el akartam menni, de nem fog összejönni
pedig ha énekesnőről van szó, egyedül Nataliért vagyok pénzt kiadni. A furcsa az, hogy különböző cikkekben különböző információk vannak. Van, ahol azt írják, hogy ingyenes a koncert (ami egy ekkora világsztár esetében nekem nagyon hihetetlen), máshol viszont jegyárak is vannak, igaz, rendelni nem lehet. Biztos fantasztikus lesz.
Aki pedig nem ismeri Natalie-t és ezt még hirdeti is, durranjon szét.

Aki pedig nem ismeri Natalie-t és ezt még hirdeti is, durranjon szét.
2016. június 27. 17:53
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9296 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Idézet (OceanSoul @ 2016.06.27. 10:50)
a cikkben le van írva ki is ő, sz'al minek kérdezősködtök?

Ne felejtsük ki a Wrong Impression-t se

2016. június 27. 23:28
![]() |
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 ![]() |
Most pont ott vagyok lol
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Vicces utalás lett belőle.

Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Napvilágra került egy posztja.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Kerekedik a pocakja.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.