Így búcsúztak a rajongók a nyolcaddöntőben kieső magyar válogatottól
2016. június 27. 18:59
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
"A belgák a győzelmüket ünneplik, a magyarok azt, hogy van csapatuk." Szerintem ez mindent elmond. #HUN
2 felhasználónak tetszik:
Taissa.,
YourPrincess
2016. június 27. 19:24
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Nagyon ügyesek voltak ♥♥ Nen hittük,hogy idáig eljutunk. #HUN♥♥ Hajrá Magyarország !! ♥♥
2016. június 27. 19:26
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Nagyon büszke vagyok a fiúkra! Ez nem vég, hanem egy kezdet, ahogy sokan mondták. Magyarország 1986 óta nem is volt EB-n. Most-30 év után- újra sikerült kijutni, nem is akármilyen eredménnyel. Eleinte sokak leszólták őket, aztán veretlenül csoportelsőként jutottunk a nyolcaddöntőbe. Még Portugália sem vert meg minket. Talán jobban jártunk volna Angliával vagy Horvátországgal (bár ők sem gyengék), de felesleges azon gondolkodni, hogy mi lett volna ha. A csoportmérkőzésekben királyok voltunk, itt pedig a végsőkig küzdöttünk. Egyébként is, most őszintén az erősebb csapat jutott a negyedöntőbe. A belgák nagyon gyorsak voltak, sokszor is lőttek kapura, meg rengeteg sztárfocistájuk van. Valamint a 2. legjobbak, simán döntősök is lehetnek, szóval egy erőstől nem szégyen kikapni. De az utolsó 2 gól szerintem már nem kellett volna, vagy legalább egy szépítőgól jó lett volna, de én így sem keseredtem el. A végén viszont a nézők meghatottak, kicsit olyan érzés volt, mintha győztünk volna, Puskás büszke lenne. Valamint én soha nem voltam oda a fociért, de a magyar válogatott megszerettette velem.
2016. június 27. 19:30
Ezek a mémek tökéletesen kifejezi azt, hogy itt sokkal több történt, mintsem annyi, hogy egy csapat kiesik a nyolcaddöntő-ben... Úgy vélem, ez egy hatalmas mérföldkő volt nem csak a csapat életében, hanem minden magyar ember életében...Felesleges keseregni a tegnapi meccsen, mert sokkal több pozitív élményt ad, ha az egész eu-bajnokságra visszatekintve igenis érezzük, hogy itt elindult egy fejlődés, ami eszméletlen jó hatással van az egész országra is!!
Szép volt fiúk!!! És szerintem Dárdainak és Storcknak is nagyon hálásak lehetünk, hogy összeszedték a csapatot, különben most sem tartanánk sehol...
Várom a vb-t, ahol remélhetőleg hasonló sikereket érünk el! ❤❤
#HUN
Szép volt fiúk!!! És szerintem Dárdainak és Storcknak is nagyon hálásak lehetünk, hogy összeszedték a csapatot, különben most sem tartanánk sehol...
Várom a vb-t, ahol remélhetőleg hasonló sikereket érünk el! ❤❤
#HUN
2016. június 27. 19:37
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline |
Nagyon büszke vagyok a srácokra! Megmutatták egész Európának, hogy a magyar válogatott is ér annyit, mint a többi csapat. Kis ország, nagy játékosokkal. Nincs mit szomorkodnunk. A magyarok már akkor nyertesek voltak, amikor kijutottak az EB-re. Az, hogy csoportelsőkként továbbjutottak, az már hab volt a tortán. Tehát nyertesekként mentünk ki, és nyertesekként is tértünk haza.
Hajrá srácok! Az éjjel soha nem érhet véget... ♥♥♥
Hajrá srácok! Az éjjel soha nem érhet véget... ♥♥♥
2016. június 27. 19:47
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Én meg pont elbíztam magamat, azt mondtam az öcsémnek "Nézd majd meg, leverjük a belgákat mint vak a poharat!" a harmadik gól után inkább elmentem aludni, hogy őszinte legyek, de akkor is rettentő büszke vagyok a válogatottunkra. Életemben legelőször kezdtem el focit nézni, élvezni azt, megtanultam milyen tök jó érzés szurkolni az országodnak, milyen jó érzés úgy ülni ott a tévé előtt hogy tudod, a csapatod bebizonyította Európának hogy a magyarok is érnek annyit mint bárki más, ha nem többet! Életemben nem gondoltam volna hogy döntetlent játszunk Portugáliával, Izlanddal, hogy verjük Ausztriát mint a sz*rt! Persze sajnálom hogy nem jutottunk tovább a nyolcaddöntőben, meg persze most utálom majd egy ideig a belgákat - Isten bocsássa meg nekem, de én minden csapatot átkoztam egy ideig aki gólt rúgott nekünk, a szép magyar mentalitás - mindenesetre örülök hogy volt valaki aki fel tudta bennem kelteni az érdeklődést a futball iránt. Imádtam miattuk az EB minden egyes percét, és örülök hogy még ha nem is jutottunk tovább, de képesek voltunk minderre, mert nagyon kijárt már nekünk ez az egész!
2016. június 27. 19:54
Szerintem nagy szó, amit elértek. Bár nem nézek focit, ezeket a meccseket figyelemmel követtem, bár korántsem úgy, mint mondjuk az autósportokat. Büszkék lehetünk rájuk, és úgy gondolom, aki a tegnap esti meccstől többet várt, vagy esetleg azt, hogy megverjük a belgákat, nem biztos, hogy reálisan gondolkodott. Persze, esélyünk lett volna rá, de megmutatkozott, hogy azért jóval erősebb csapatról van szó, így az, hogy a magyarok nyerjenek, elég kis esélyű volt...
A nagy focilázban egyébként csak azt nem értem, hogy a szurkolók fele egyrészt csak addig szurkoló, amíg nem veszítünk, másrészt azt sem nagyon vágtam, hogy miért kell vandálkodni a fővárosban, vagy kint Franciaországban... azt meg főleg nem, hogy miért nem kap a többi sportág is ekkora figyelmet, mint amit a foci kapott, mikor azokban sikeresebbek vagyunk (pl. úszás, kenu, motorsportok)?
Ennek ellenére büszkék lehetünk a magyar csapatra, és 44 év után ez azért nagy teljesítmény.
A nagy focilázban egyébként csak azt nem értem, hogy a szurkolók fele egyrészt csak addig szurkoló, amíg nem veszítünk, másrészt azt sem nagyon vágtam, hogy miért kell vandálkodni a fővárosban, vagy kint Franciaországban... azt meg főleg nem, hogy miért nem kap a többi sportág is ekkora figyelmet, mint amit a foci kapott, mikor azokban sikeresebbek vagyunk (pl. úszás, kenu, motorsportok)?
Ennek ellenére büszkék lehetünk a magyar csapatra, és 44 év után ez azért nagy teljesítmény.
2016. június 27. 20:13
Rebi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.30. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 232502 offline |
Nagyon jól játszottak a Magyarok még akkor is, ha a belgák ellen kikaptak. Hatalmas teljesítmény, amit elértek. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és köszönjük ezt a felejthetetlen két hetet.
2016. június 27. 20:43
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Pitypang: bejutottunk a nyolcaddöntőbe es ez szerintem is nagy teljesítmény. A negyeddöntőbe nem kerültünk be sajnos. Ha még ezután is érdekel a magyar futball, ne felejts, hogy ősszel a VB selejtezőket
2016. június 27. 21:51
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
én alapjáraton nem szeretem a foicit, soha nem néztem. Viszont amikor megtudtam hogy kijutottunk, és ausztria ellen is győztünk, azóta minden egyes meccsüket végig szurkoltam, és nagyon büszke vagyok rájuk <3 és ez hatalmas teljesítmény volt, szval Gratula Fiúk!
2016. június 27. 22:20
Sosem érdekelt annyira a foci, de most bevallom, hogy nagy élmény volt nézni a magyarokat és szurkolni. Büszke vagyok rájuk és hogy ilyen sokáig eljutottak. Szerintem erre senki se számított. MAGYARORSZÁG A LEGJOBB! #HUN #HUN ♡♡ VB-n majd szétrúgjuk mindenki seggét
2016. június 27. 22:41
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Na emberek nem hiszem el... Izland vezet....
2016. június 27. 22:44
Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer az életben önszántamból leülök a tv elé és focit fogok nézni, vagy ne adj Isten megszeretem. Ezen a nyáron ez nagyon is megváltozott. Jézusom, még a közeli térre is kimentem barátnőmmel, csakhogy ott szurkoljunk és nézzük, hogyan is verik meg a magyarok az osztrákokat. Szóval, eszméletlen büszke vagyok a csapatra. #HUN
2016. június 27. 22:50
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
nagyon jól játszottak ezen a bajnokságon,élvezet volt nézni szép volt fiúk így is,büszkék vagyunk rátok!!!
2016. június 27. 23:12
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Ilyen nincs. Bárcsak ne lettünk volna csoport elsők, simán mentünk volna tovább a legjobb nyolcba! Esküszöm elvagyunk átkozva....
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.