Taylor Swift lejárató kampányt indított Calvin Harris ellen
2016. július 14. 16:41
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Azért jó hogy "békében" váltak el egymástól...
2016. július 14. 18:04
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Az én szememben csak ront a dalon hogy Taylor írta. Eddig imádtam ezt a dalt és persze ezek után is szeretni fogom, de rossz tudni hogy Taylor írta...amúgy ez a csaj abból él hogy bepasizik, aztán szakítanak majd dalokat ír róluk...szánalom. Calvin azért jól megmondta neki " Úgy gondolom, ha boldog vagy az új párkapcsolatodban, akkor arra kéne fókuszálnod ahelyett, hogy a volt barátodat járatod le olyasvalamivel, amit te tettél. " igaza is volt Calvinnek.
2016. július 14. 18:47
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Hát ez elképesztő . xD Hajrá Calvin. Szeretem Taylort... de csak a zenéjét. Egyre jobban kiakaszt, hogy milyen is a nő valójában. Abba már beletörődtem, hogy 3 év után is Harryvel való talán 3 hónapos kapcsolatából származó sebeit nyalogató dalokat ad ki, de lassan leállhatna. Ha így viselkedik nem tudom ki volt az áldozat anno, Ő vagy Harry... Lehet inkább az utóbbi. xD
2016. július 14. 19:37
azt se értem, tom hogyan bírja, h. t.s. állandóan calvinnel van elfoglalva? vagy taylor egy bocsi cuncimókus, de a karrieremet építem, majd talizunk meg nyalizunk 2 óra múlvával elintézi? ennyire hülye hiddleston se lehet.
2016. július 14. 19:46
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
jah, nagyon nagy szövege van, kb 3 sort énekelget Rihanna benne, szóval én erre nem lennék büszke. bár a zene amúgy jó, de nekem inkább az tetszik, ahogy éneklik meg a zene, nem maga a szöveg.
2016. július 14. 20:27
dorina00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 175406 offline |
annyira gusztustalanul viselkedik Calvinnel! abszolút nem ezt érdemelte! amúgy meg ezzel a szöveggel vág fel? ejha, bravó. eddig bírtam, de most elég nagyot esett a szememben.
2016. július 14. 21:05
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Ez már kicsit nekem is sok!Bár szerintem ez a zene elég felkapott!
2016. július 14. 21:52
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
utálom ezt a csajt...teljesen... A zene nagyon jó,és Calvin pedig tök aranyos,és tökre jól reagálta le...Ő teljesen korrekt, Taylor pedig miért nem akad le róla? Annyira fel tud idegesíteni a viselkedésével...
2016. július 14. 22:34
Szánalmas ez a nő, de komolyan... Látszik, hogy csak a pénzre meg a nagy felhajtásra megy...
2016. július 14. 22:45
Nem értem, hogy mire jó a szakítás utáni szurkálódás. Semmi értelme, ha már mindkettejük élete más körül forog.
2016. július 15. 12:59
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline |
Na Taylor drága most vesztetted a maradék rajongóidat is
2016. július 15. 14:32
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Azon kívül, hogy Taylornak jó hangja van és szeret adakozni, semmi más pozitívumot nem tudnék róla mondani. Teljes mértékben igazat kell adnom Calvin Harrisnek, mert Taylor viselkedése egyáltalán nem normális. Sőt, kifejezetten gyerekes, amit csinál. Nem ártana felnőnie, elvégre már nem tinédzser.
2016. július 15. 14:49
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Ha összegeznem kéne a dolgot, csak annyit tudok mondani hogy ez mind a kettejük karrierének jót tett egy kicsit. Taylorra többen figyelnek most, Calvinre szintúgy, mindennek a közepében pedig mi is áll? Jah, egy szakítás, hú... hogy az emberiségnek nincsenek égetőbb gondjai mint két ember nevetséges kapcsolata!
2016. július 15. 16:56
ezek ennyire unatkoznak,vagy csak magukra akarják vonni a figyelmet?
2016. július 15. 17:57
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Annyira nem nem vagyok nagy rajongója sem Taylornak, sem Harrisnak, és igazából csak kíváncsiságból olvasgattam eddig is a cikkeket (nem is szokásom így leírogatni, hogy kinek mikor mit kéne csinálnia), de most már kicsit kezd idegesíteni a dolog. Mármint oké, rendben, szakítottak és ezt a média természetesen lehozza hírként, hisz két híres emberről beszélünk. De én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy attól mert híres emberek, még ugyanúgy rendezhetnék egymás között a dolgokat és tartani egy bizonyos 5 méter távolságot a nyilvánosságtól. Tudom, hogy az olyan hírességeknél, mint pl. Taylor vagy Calvin, ez nem könnyű sőt...De térjünk át Taylorra, aki iránt egyébként abszolút közömbös vagyok, nem hallgatom a zenéit, azt látom, hogy sokan nem szeretik, én most a következő kijelentésemmel sem a Taylort ócsárló tömeghez szeretnék csatlakozni... de mégis miért ilyen gyerekes Taylor, most komolyan? "Én írtam a dalszöveget, nem Calvin..." Húha. Rohadt boldog lehet az új párkapcsolatában, ha még mindig Calvinnal foglalkozik, tényleg. Egyébként meg ha egyből letisztázza Calvinnak, hogy találkozott valaki mással és ezért szakít vele, talán (mondom TALÁN) még sikerül is nyugodtan megbeszélniük a dolgot és akkor nincs ez a gyerekes "játszma", ami köztük megy már hetek óta a médiában. De ahogy mondtam, a hírességek és ugyanolyan emberek, mint mi, vannak magánproblémáik, amiket úgy oldanak meg, ahogy akarnak, de ezt most így muszáj volt leírnom.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.