A pophercegnő visszatérését hosszú várakozás előzte meg, hiszen a 2013-as Britney Jean album megjelenése óta nagy volt a csend az énekesnő háza táján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears visszatért!
2016. július 15. 06:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 15. 08:44
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Atyúristen
Most csak álmodom vagy Britney téneg visszatért? *-* úgyértem, az IGAZI Britney, akire már 2008 óta várunk (Blackout era vége). Szentisten, sírni tudnék örömömben, kb Femme Fatale óta várom hogy visszatérjen az In The Zone-os vagy Blackoutos Brit és most ITT VAN
D El sem akarom hinni, totál 2004ben érzem magam megint
Remélem az egész album ilyen hangzású lesz *-*
Imádlak Britneym, imádlak szeretlek nagyon nagyon *-* ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
2016. július 15. 08:49
|
rdghzsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 258055 offline
|
Hogy oltozhet valaki ilyen izlestelenul? Amugy zeneben ujat nem tud mutatni, ugyanolyan szar masok altal megcsinalt seggrazos popzenet ad ki, amire majd aztan egetheti magat a playbackel.
2016. július 15. 10:40
Ezen az oldalon pedig INGYEN letöltheted: https://dnj.to/
A szám pocsék. Komolyan ennél még a Work B*tch is jobb.
A szám pocsék. Komolyan ennél még a Work B*tch is jobb.
2016. július 15. 11:40
Nekem nagyon tetszett a szám!
Sokkal jobb lett, mint azok, amik a Femme Fatale és a Britney Jean albumon vannak. Remélem az album is ugyanilyen jó lesz!
2016. július 15. 16:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyon szeretném újra hallani azt a Britney-t, aki egykoron az In the zone korongjával érte el karrierje csúcspontját. A Britney Jean valóban hatalmas csalódás volt, hisz az egész album alapja gagyi műanyag technó zenei elemek voltak, amelyek teljesen igénytelenné vágták az összes tracket. A Make me hangzásvilága valóban közelebb áll gyökereihez, de Isten bocsássa meg, ritka sz*r lett. Nekem még kicsit sem tetszik. Talán, ha meghallgatom még párszor, elviselhetőnek, amolyan egynek elmegy kategóriába tudnám sorolni, de kiemelkedőnek végképp nem. Hatalmas csalódás volt a részemről, és bár gyermekkorom meghatározó énekesnője volt, mégis az a véleményem, hogy vissza kellene vonulnia. Évek óta vergődik, mint a partra vetett hal és képtelen minőségi munkát kiadni a kezei közül, hiába is van a nevével fémjelezve. Gyenge, mint a harmatos libakaki...
2016. július 15. 16:56
Akinek nem tetszik a zene G-eazy-t hibáztassa ő erőltette ezt a stílust.
Amúgy nem rossz a szám. Hatalmas Britney rajongó vagyok, de csak vagy harmadik, két és feledik hallásra szerettem bele.
De örülök hogy visszatért végre én már a Private show számát várom *-*
Amúgy nem rossz a szám. Hatalmas Britney rajongó vagyok, de csak vagy harmadik, két és feledik hallásra szerettem bele.
2016. július 15. 23:45
A verse-k nagyon tetszenek (kicsit Ke$hás beütése van neki szerintem), viszont a refrén szörnyen gyenge lett. Így összességében kicsit lapos lett ez a dal.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: