Hol képzelitek el a távolabbi jövőtöket, Magyarországon vagy külföldön?
2014. augusztus 05. 10:51
Külföldön, lehetőleg az Egyesült Államokban New York vagy Los Angeles...
1 felhasználónak tetszik:
ONE DIRECTION20
2014. augusztus 14. 19:41
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Én Párizsban vagy Barcelonában vagy Los Angeles-ben.
2014. augusztus 14. 19:42
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Amerikában szeretnék kimenni.
2014. augusztus 14. 20:39
Ausztriába,Németországba,Svájcba,Spanyolországba,Olaszországba, vagy Portugáliába mennék
2014. augusztus 14. 22:11
én félig kanadai vagyok, így nem kérdés
de még spanyolországot nagyon szeretem, beszélek is spanyolul ott is laknék szívesen
meg amerikában magyarországon nem szívesen maradnék
de még spanyolországot nagyon szeretem, beszélek is spanyolul ott is laknék szívesen
meg amerikában magyarországon nem szívesen maradnék
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 16. 04:05
Beby99Tinkerbell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 2300 Csatolások: 163 Azonosító: 147664 offline |
Szeretnék innen majd elmenni persze mikor már idősebb vagyok. Nem szeretném itt hagyni a családom ezért őket biztos vinném magammal ha van kedvük velem jönni ha nincs xd ahova szeretnék menni fogok ha megyek akkor az California lesz de az is lehet hogy Kanada mert vannak ott rokonaim.
Bátor Ventillátor
2014. október 17. 17:24
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Külföldön, azon belül nem tudom dee szerintem Anglia:)
2014. október 17. 18:04
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (Eszti0305 @ 2013.09.20. 19:16)
Ezt te hol láttad leírva,nem tudom,na mindegy. Elég csak végigolvasnod ezt a topikot,iszonyatosan kevesen mondták azt,hogy "igen,én szeretnék maradni a szülőhazámban,ami felnevelt,és amiért az őseim annyit küzdöttek." Szép magyarok,mondhatom...
Jól van, akkor maradj itthon, és a magyarságodra nagy büszkén dögölj éhen. Itt dumálsz a hazaszeretetről, de te szeretnél egy olyan országot, ahol teperned kell csak azért, hogy megélj valahogy? Úgy bírom az ilyen embereket -.-"
Én szívesen kimennék külföldre, ha sikerül elvégeznem az egyetemet. Legszívesebben Ausztriába vagy Németországba, de sajnos a némettudásom kegyetlenül ergya
2014. október 17. 19:56
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Hmm... nagyon elgondolkodtató ez a kérdés mert ha a szívemre hallgatok akkor minél messzebb innen.
De ha reálisan gondolom végig akkor esetleg itthon próbálnék először valami olyan munkahelyen elhelyezkedni ahol esetleg HA nagyon jól teljesítenék kihelyeznének valahova külföldre másik lehetőség először csak idény munkákra járnék ki külföldre és megpróbálnám elérni hogy vegyenek fel valahova állandó dolgozóként. Kicsit elkanyarodtam a pontos válasz adástól de a lényeg hogy, én is szeretnék innen kitörni.
De ha reálisan gondolom végig akkor esetleg itthon próbálnék először valami olyan munkahelyen elhelyezkedni ahol esetleg HA nagyon jól teljesítenék kihelyeznének valahova külföldre másik lehetőség először csak idény munkákra járnék ki külföldre és megpróbálnám elérni hogy vegyenek fel valahova állandó dolgozóként. Kicsit elkanyarodtam a pontos válasz adástól de a lényeg hogy, én is szeretnék innen kitörni.
Bátor Ventillátor
2014. október 17. 19:57
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Én szívesen maradnék Magyarországon, szeretem a helyet, meg a nyelvet is, de ki tudja mit hoz a jövő.. Ráadásul elég sz.r is itthon a helyzet, úgyhogy elég nagy esély van rá, hogy nem itt fogok később élni. Ha kiköltöznék, vagy Amerikába, vagy Japánba mennék, de a nyelvtudáson még mindkét esetben dolgozni kell.
Bátor Ventillátor
2014. október 30. 17:47
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Külföldön
2014. október 31. 10:32
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Akar a franc (ki nem mondott) diktatúrában élni önszántából, de van, amikor nincs más választás. Kezdjük csak ott, hogy ha egyedül, egymagad akarsz külföldön boldogulni, mindenfajta protekció nélkül, csórón, szerencsére várva, nagy valószínűséggel mehetsz majd egy gyorsbüfébe eladónak vagy mosogatónak. Ha tegyük fel, nemzetközileg elfogadott diplomád van (orvos, mérnök, informatikus), akkor sem garantált, hogy szakmádon belüli munkát kapsz, arról nem beszélve, hogy mi van, ha nincs nyelvérzéked, és nagyon nehezen alkalmazkodsz új közegekhez. Szép azt mondani tizenpárévesen, hogy én bizony külföldre megyek és sikeres leszek, mert nagyon keveseknek jön ez össze. De ahogy idősödtök, úgy válik egyre realisztikusabbá a világnézetetek.
Ami engem illet, a magyar jogtudománnyal bizony itt maradok egész életemre, de nem mondok le arról, hogy utazgatni akarok. Az erasmust is célba vettem, remélem még valid marad az eu-s országokon belüli áthallgatóság a következő néhány évben, mert manapság már ez sem biztos. : ))
Ami engem illet, a magyar jogtudománnyal bizony itt maradok egész életemre, de nem mondok le arról, hogy utazgatni akarok. Az erasmust is célba vettem, remélem még valid marad az eu-s országokon belüli áthallgatóság a következő néhány évben, mert manapság már ez sem biztos. : ))
2015. június 30. 11:45
Már kiskoromban elterveztem, azóta makacsul kitartok mellette
Legelőször is elvégzem a gimnáziumot, angolból leteszem a felsőfokút, franciából a középfokút, Amerikában egyetemre járok, majd Los Angelesben élni, filmiparban dolgozni és majd, 2-3 gyerekem lesz.
Legelőször is elvégzem a gimnáziumot, angolból leteszem a felsőfokút, franciából a középfokút, Amerikában egyetemre járok, majd Los Angelesben élni, filmiparban dolgozni és majd, 2-3 gyerekem lesz.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.