A Keeping Up With The Kardashians sztárja immár tíz éve van a köztudatban, és bár maga is tudja, hogy nincs különösebb tehetsége semmihez, mégis úgy véli, hogy hatalmas dolog, hogy ilyen messzire jutott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian: „Egy tehetségtelen lányhoz képest nem rossz az, amit elértem”
2016. július 19. 10:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. július 19. 10:40
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Büszke lehet arra amit elért, én viszont azokat a sex videokat inkább letiltatnám netről mintsem büszkélkednék vele, milyen élete lesz így a gyermekeinek?! mindenki az anyukájukrol fogja elitélni őket főleg akik utálják Kimet. Nem értem az ilyen nőket h bármit megtesznek a hirnévért és a pénzért de a gyermekükre nem gondolnak h ők h fogjak felnőni egy ilyen árnyékban amit kim csinál.
2016. július 19. 10:51
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ez nem őt, hanem azokat az embereket minősíti, akik idáig juttatták. Egyébként én értékelem az önkritikáját, és király, hogy végre van valakinek töke hozzá, hogy lerántsa Hollywood legálszentebb képmutatójáról a leplet.
2016. július 19. 10:56
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
kuci100 es Diala. Ott a pont
2016. július 19. 11:09
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Az a videó szinte biztos, hogy nem véletlenül szivárgott ki... Amúgy persze, el lehet jutni a magamutogatással a hírnévig, csak én személy szerint többre értékelem azokat az embereket, akik tehetséggel kerülnek a köztudatba, nem azzal, hogy kiteszik az életüket a médiának.
2016. július 19. 11:09
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline |
Nem tehetségtelen. Tökéletesen ért a botrányokhoz, meg ahhoz, hogy hogyan kerüljön a reflektorfénybe. De attól még jó, hogy így beismeri, legalább annyira nem hisz többet magáról. csak egy picit számomra önsajnáltatás szaga is van.
2016. július 19. 11:27
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Amúgy szerintem nem tehetségtelenezte le magát, csak azokra utalt akik letehetségtelenezik. A KUWTK-ban is folyton ezzel viccelődnek
Nem mindenkinek kell tudni énekelnie, színészkednie, vagy klasszikus tehetségnek lennie ahhoz hogy híres legyen. Értenek az üzlethez, ez a tehetségük.
Nem mindenkinek kell tudni énekelnie, színészkednie, vagy klasszikus tehetségnek lennie ahhoz hogy híres legyen. Értenek az üzlethez, ez a tehetségük.
2016. július 19. 11:28
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Kaliah @ 2016.07.19. 11:13)
Kár, hogy az ilyen emberek válnak manapság sikeressé.
Sikeres? Szerintem Kim nem az, maximum híres, hírhedt. Sikeres az én olvasatomban az lehet, aki valamit úgy ér el, hogy megdolgozott érte, ő pedig semmit se tett egész életében. Vagyis de, sz*rból várat... De ne higgyük azt, hogy ez csak a jelenkor sajátossága, mindig is voltak hozzá hasonlók a világon, egyszerűen nem kaptak ekkora publicitást, nem forgott a sajtó, a média minden formájában ennyit a nevük. Ő ebben ügyes, ahogy már fentebb is írták, jól keveri a kártyáit, ennyi.
2016. július 19. 11:33
picipocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 39 Azonosító: 256483 offline |
Nem mondom, hogy szeretem ezt a nőt (bár a Tayloros ügyével valamelyest megkedveltette magát velem...) de végül is az is egyfajta tehetség, hogy ilyen szinten magára tudja vonni a figyelmet és showt csinálni a semmiből...
2016. július 19. 12:02
hihetetlen és igazságtalan, hogy míg mások mennyit dolgoznak azért, hogy meg tudjanak élni jó szinten, ez a nő egy szexvideó miatt lett híres... számomra ez döbbenetes.
2016. július 19. 12:03
Azért valljuk be, hogy bár nem tud énekelni, színészkedni, de a média irányításához 100%-ig ért. Na és persze az üzlethez is.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.