14 színész, aki majdnem szerepet kapott a Harry Potterben
2016. július 19. 19:31
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline |
Érdekes cikk lett.
Az előttem szólóknak mondom, hogy tudtommal Rowling kapott lehetőséget Lily Potter életre keltésére, azonban mint kiderült, az írónő nem rendelkezett színészi vénával. Ezért adták a szerepet végül másnak, Geraldine Somerville-nek.
Az előttem szólóknak mondom, hogy tudtommal Rowling kapott lehetőséget Lily Potter életre keltésére, azonban mint kiderült, az írónő nem rendelkezett színészi vénával. Ezért adták a szerepet végül másnak, Geraldine Somerville-nek.
2016. július 19. 19:38
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Nagyon jó cikk lett Rowlingnál szóba se jöhetett a szerep mivel egy korábbi interjújaban már mondta hogy utálja magát képernyőn látni David Thewlisnek nagyon jól áll Lupin karaktere úgyhogy örülök hogy vegül is a készítők is így gondolták...Harrynek pedig mindenképpen britet kellett választani ugyhogy Dan a legető legjobb döntes a szerepre
2016. július 19. 19:39
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Nem láttam még egy Harry Potter filmet se,a könyvet se olvastam,azt se tudom miről szól:D
Érdekes cikk lett,köszönjük nagyon!
Az Édesek és mostohák sztárját nagyon megsajnáltam,hiszen eléggé szemetek voltak vele a készítők.
J.K.Rowling pedig igenis játszhatta volna Lilyt,hiszen ha ő nem lenne,az egész film se lenne,ennyire kijárhatott volna neki,mint jog is. Ő csak jobban tudja a karaktereket,nem?
Én még Robin Williamsen is csodálkoztam.
Érdekes cikk lett,köszönjük nagyon!
Az Édesek és mostohák sztárját nagyon megsajnáltam,hiszen eléggé szemetek voltak vele a készítők.
J.K.Rowling pedig igenis játszhatta volna Lilyt,hiszen ha ő nem lenne,az egész film se lenne,ennyire kijárhatott volna neki,mint jog is. Ő csak jobban tudja a karaktereket,nem?
Én még Robin Williamsen is csodálkoztam.
2016. július 19. 20:05
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
jó cikk lett
2016. július 19. 21:10
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Érdekes cikk lett. Imádom a HP könyveket és a filmeket is. Szerintem a készítők jól döntöttek a szereposztásról, bá egy-két emberre kíváncsi lettem volna hogy alakít.
2016. július 19. 23:54
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline |
Azért mennyivel màs lenne, ha így alakult volna:) de nagyon örülök hogy nem ők lettek, bàr J.K. Rowlingot megnéztem volna, na és persze Kate Winslet-hez is illett volna. Imàdom Tom Roth-ot, de Alan csak egy volt és van, és nàla tökéletesebb embert PIton szerepére nem is talàlhattak volna..
2016. július 20. 01:31
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline |
JK-en kivul mindegyik jo dontes volt foleg Naomi Watts,Jamie Campbell-Bower es Robin Williams eseteben. Naomi szebb mint a masik szineszno de nem tudnam elkepzelni hideg Narcissa Malfoykent.Ahogy Helen McRory-t se Bellatrix szerepere,Helena Bonham Carter tokeletesen alakitotta. Joanne-nek hagyniuk kellett volna,mert ha nem irja meg a tortenetet a filmek se keszulhettek volna el,vele igazsagtalanok voltak.
2016. július 20. 09:45
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Hugh Grant-hez nagyon illett volna a nárcisztikus és önimádó Lockhart karaktere, kár, hogy végül nem tudta elvállalni (Félreértés ne essék, a Branagh-féle verziót is imádom).
2016. július 20. 10:35
Tilda Swinton-t tudnám csak elképzelni a felsoroltak közül.
2016. július 20. 12:17
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline |
Tim Roth a kedvenc színészem de elég fura lett volna ha ő játszotta volna Pitont Örülök , hogy Jamie szerepet kapott főleg mert Grindelwald az egyik kedvenc karakterem volt a könyben Vicces bele gondolni milyen lett volna a film ezekkel a színészekkel
2016. július 20. 12:24
Jamie Campbell-Bower??? Akkor tuti végig csorgattam volna a nyálamat filmnézés közben....
2016. július 20. 13:44
Nagyon érdekes cikk, érdekes volt végiggondolni, hogy milyen lett volna a film, ha ezek a színészek lettek volna a szereplők. Azért az eredeti verzió a best.
2016. július 20. 13:57
Szeretjük Jo-t, de szerintem nem illet volna rá Lily szerepe. Akár az ő teremtett világa, akár nem. Amúgy meg miért is "egyezne" a szemszínük, amikor J.K-é kék, Lilynek pedig, akár csak Harrynek, zöld. Bár Geraldine Somerville-nek, aki végül eljátszotta Lily-t, sem egyezik a szemszíne a karakteréével, de ez részletkérdés.
Óó, és ha Jamie játszotta volna a fiatalabbik Denemet minden bizonnyal kiskanállal kellett volna felkaparni engem a földről. legalább egy picivel több szerepe lett volna.
Valószínűleg azért furcsa elképzelni a színészeket a felsorolt szerepekben, mivel megszoktuk azokat, akik végül eljátszották a karaktereket. Emma Thompsont imádom, de Tilda Swinton Trelawney-ként? 10/10
Óó, és ha Jamie játszotta volna a fiatalabbik Denemet minden bizonnyal kiskanállal kellett volna felkaparni engem a földről. legalább egy picivel több szerepe lett volna.
Valószínűleg azért furcsa elképzelni a színészeket a felsorolt szerepekben, mivel megszoktuk azokat, akik végül eljátszották a karaktereket. Emma Thompsont imádom, de Tilda Swinton Trelawney-ként? 10/10
2016. július 20. 14:46
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Egy páran úgy gondolják hogy a készítők nem hagyták Rowlingot szerepelni de ez tévedés! Rowling utasította vissza a szerepet minvel nem akarta magát a képernyőn látni. Egyik interjújában ezt világosan megmondta.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.