Az Oscar-díjas színésznő úgy nyilatkozott, hogy izgatott, amiért a korábbi Lara Croft, Angelina Jolie örökébe léphet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alicia Vikander alig várja, hogy Lara Croft bőrébe bújjon
2016. július 20. 10:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 20. 11:55
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Én nem tudom elképzelni őt Lara Croft-ként :S
2016. július 20. 12:06
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline |
Eddig még csak mimóza szerepekben láttam, de nem írom le előre. Nyilván akiknek Angeline a kedvence nem fogják tárt karokkal várni. Én viszont a játék alapján eltudom Alicia-t is képzelni, mint Lara Croft, csak személyiségileg kell tudni eljátszania, ami ugye a színészek feladata.
Várós.
Várós.
2016. július 20. 16:03
Nem tudom... Több rész után már megszokja az ember a karakterrel társított arcot. Angelina igazából már kiöregedett ebből, ám nála jobb Lara sosem lesz. Nem fogom megnézni, mert így igazából érdektelen, nem tudom azonosítani Larával. Ez olyan, mint Ben Batman szerepében, ne már. Jól játszott meg minden, de az nem az ő karaktere volt, szerintem. De ahányan vagyunk annyi véleményünk van...
2016. július 20. 18:02
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Én már nagyon várom az új Tomb Raider filmet. Úgy gondolom hogy Alicia alkalmas a szerepre, és felesleges összehasonlítani Angelina Jolie-val, hisz ő egy más Tomb Raider korszak filmjeiben szerepelt, és aki követi és ismeri hogy maga a játék mekkora változáson ment keresztül az nem hiszem hogy úgy gondolná hogy alkalmatlan a szerepre és ha a film olyan vagy hasonló témájú lesz mint a játék akkor én imádni fogom.
2016. július 20. 18:05
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Nagyon kíváncsi vagyok, szerintem meglehetősen tehetséges egy színésznő Alicia tehát nincs miért aggódni.
2016. július 20. 22:27
Biztos vagyok benne hogy Alicia is ugyan olyan beleéléssel elfogja tudni jàtszani Larat ahogy Angie jàtszotta
2016. július 22. 13:30
Nagyon kedvelem Alicia Vikandert! Így várom a filmet is!
2017. február 09. 21:42
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mikor megláttam, hogy film készül a reboot-ból, sikítoztam! A 2013-as Tomb Raider előtt nem mutattam sok érdeklődést a játéksorozat iránt, mostanra azonban már számtalan fangörcsöt éltem túl. A reboot zseniális lett, mert ezt a szegény lányt végre kiszakíthatták abból az ördögi szexszimbólum szerepéből. Az aránytalan testű, túl tiszta és túl badass Larából egy érző emberi lényt faragtak, aki mindent megtesz a barátai -különösen Sam :3- megmentésének érdekében. Mind a játék, mind a képregény magával ragadott, habár sajnos a Rise of The Tomb Raider-t még nem volt alkalmam megszerezni.
Ami pedig a filmet illeti, tűkön ülve várom! Kíváncsi vagyok, mit fognak majd kihozni a megújult Lara Croft-ból.
Ami pedig a filmet illeti, tűkön ülve várom! Kíváncsi vagyok, mit fognak majd kihozni a megújult Lara Croft-ból.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.