SZEKERES NÓRA
2007. november 04. 19:58
|
|
KUKIFEJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 41269 offline
|
most már értem miért mondja NÓRA a férjére,hogy zárkozott tipus.Ha én ennyivel lennék idõsebb,én is zárkozott lennék.A kûlsõröl meg nem beszélek mert az magától beszél."NÁLA JOBBAT NEM TALÁLHATTAM VOLNA"MIÉRT KERESTÉL?EZ a te bajod ,nem tartod magad 1jó csajnak,pedig szerintem az vagy.Amúgy a férjed okos enber mert 1 szép lánytól akart gyereket és már benne volt a korba is .DE azért az szerintem nem volt tõle fair,hogy nem hagyott neked idõt megismerkedni másokkak.Tudod ez lelki ismereti kérdés,de ez csak az én véleményem.Tényleg akkor te még nem is voltál mással?A gyerek szerelem sokkak másabb mint felnõtt korban.Azért arra kiváncsi lennék,hogyha netán a NOÁVAL történne meg ugyanez mit szolnál hozzá,fõleg a férjed?Amúgy nekem ez a kép úgy tûnik mintha apa lenne rajta felnõtt lányával.ÉN ujságba nem mutogatnám.Ez az egész(mondják mások)annak tudható be,hogy még fiatal vagy.DE EGYSZER MAJD CSAK FELNÕSZ!
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Kb. 20 év van kettejük közt.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.

0 felhasználónak tetszik: