SZEKERES NÓRA
2007. november 04. 19:58
|
|
KUKIFEJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 41269 offline
|
most már értem miért mondja NÓRA a férjére,hogy zárkozott tipus.Ha én ennyivel lennék idõsebb,én is zárkozott lennék.A kûlsõröl meg nem beszélek mert az magától beszél."NÁLA JOBBAT NEM TALÁLHATTAM VOLNA"MIÉRT KERESTÉL?EZ a te bajod ,nem tartod magad 1jó csajnak,pedig szerintem az vagy.Amúgy a férjed okos enber mert 1 szép lánytól akart gyereket és már benne volt a korba is .DE azért az szerintem nem volt tõle fair,hogy nem hagyott neked idõt megismerkedni másokkak.Tudod ez lelki ismereti kérdés,de ez csak az én véleményem.Tényleg akkor te még nem is voltál mással?A gyerek szerelem sokkak másabb mint felnõtt korban.Azért arra kiváncsi lennék,hogyha netán a NOÁVAL történne meg ugyanez mit szolnál hozzá,fõleg a férjed?Amúgy nekem ez a kép úgy tûnik mintha apa lenne rajta felnõtt lányával.ÉN ujságba nem mutogatnám.Ez az egész(mondják mások)annak tudható be,hogy még fiatal vagy.DE EGYSZER MAJD CSAK FELNÕSZ!
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: