Két legújabb slágerét vegyítette Katy Perry a demokraták rendezvényén: előadta a Rise-t és a Roar-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hangzik élőben Katy Perry legújabb slágere, a Rise
2016. július 30. 17:08
arról szövegel a legelején, h. nem fejezte be a középiskoláját, de nem korlátolt, nyitott (elméjű), nagyon befogadó és használni fogja azt, ami számára megadatott,- a hangját... önkritikája persze nincs
2016. július 30. 17:17
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Kicsit tényleg fura a Katy és Hilary közti kapcsolat mintha Hilary Katy rajongói(akik nem mellesleg nincsenek kevesen) szavazatán akarna elnök lenni vajon Katy miért áll így ki mellette? Ő a kedvenc politikusa? xD Na ne már...
2016. július 30. 17:28
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Szerintem Katy csak azért támogatja ennyire Hilaryt, mert ő sem akarja, hogy az a gyomorforgató, rasszista Donald Dump nyerjen.
Eléggé szomorú, hogy a technikusok ennyire nem tudnak figyelni, egy ilyen nagy eseményen sem. Mint annak idején a Grammy-n Adelenál, itt is elrontottak egy előadást. Habár, ha Katynek jobb hangja lenne, észre sem lehetett volna venni a hibát, mert elterelte volna róla a figyelmet. Úgy érzem, kissé elszokott az élő előadásoktól, remélem az első kislemeze érkezésééig összeszedi magát.
Eléggé szomorú, hogy a technikusok ennyire nem tudnak figyelni, egy ilyen nagy eseményen sem. Mint annak idején a Grammy-n Adelenál, itt is elrontottak egy előadást. Habár, ha Katynek jobb hangja lenne, észre sem lehetett volna venni a hibát, mert elterelte volna róla a figyelmet. Úgy érzem, kissé elszokott az élő előadásoktól, remélem az első kislemeze érkezésééig összeszedi magát.
2016. július 30. 17:30
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Orlando viszont nagyon aranyos, hogy minden figyelmét a barátnőjére fordítja. Egész végig csak őt nézte, illetve videózta.
2016. július 30. 17:46
Katy általában mindig hamisan énekel (Voltak már ennél botrányosan szörnyűbb fellépései egyébként). Ettől függetlenül nagyon szép hangszíne van és dalszövegíróként is kiválóan megállja a helyét.
2016. július 30. 17:56
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Nekem nagyon tetszett szerintem egyáltalán nem volt hamis de lehet hogy csak azért halottam jónak mert nagyon elfogult vagyok Katyvel szemben. Ja és gyönyörű volt mint mindig!
2016. július 30. 18:54
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Szerintem kedves tőle, hogy támogatja Hillary-t. Szerintem szép a hangja, és legalább élőben tolta végig, és nem félt, hogy elszúrja, nem úgy mint egyes énekesnők... Khmm.
2016. július 30. 18:56
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Szerintem ez nem az ő hibája, hogy valami gond volt a hangosítással, igazából attól lett rossz, kicsit torz, hol hallani lehetett hol nem, de végére jobb lett, és Katy-nek igenis van egy nagyon jó hangszíne, és tud is énekelni.
2016. július 30. 19:57
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline |
Nagyon jó!!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni