Liza Soberano nemrég hatalmas élményben részesült, ugyanis lehetősége adódott kedvenc énekesnőjével találkozni, akiről elismerő szavakkal nyilatkozott az Instagramon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liza Soberano bálványozza Selena Gomezt
2016. augusztus 02. 13:42
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 995 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 ![]() |
Nem ennyi volt a cikkem, mert én röviden bemutattam Liza Soberano karrierjét, mert hazánkban őt nem ismerik, sőt azt is beleírtam, hogy nemrég az Autumn kollekció arca lett, ami viszont hírírtékű. Nem tudom, miért nem szerepelnek benne az általam megírt dolgok. Régebben pont az volt a cél, hogy a hazánkban kevésbé ismefteket röviden bemutassuk a cikkekben. Én ezt tettem, mégsem került be a cikkbe, úgyhogy aki engem vádolna, hogy rövid a cikk, akkor az ne engem hibáztasson. Bár az egész cikk sem volt nagyon hosszú, de ennél sokkal több infót tartalmazott és olyanokat, amelyek lényegesek. De valamiért ez jelent csak meg az oldalon. Az is lehet, hogy azért, mert valamiért a laptopomon sem volt látható összeszedetten az egész (ki volt csúszva a szöveg a helyéről), úgyhogy talán náluk sem. Ha jó lenne az asztali gépem, megírtam volna ott és talán nem lenne semmi gond.
2016. augusztus 02. 14:42
Idézet (Coreline @ 2016.08.02. 12:56)
Már nem azért de a te cikkeid sem valami tartalmasak,sőt kifejezetten tökfeleslegesnek tartom mondjuk ezt és ezt
(Ha nem érdekel a cikk ne meny rá ENNYI)
o_O

MÁR NEM AZÉRT, nem is nagyon akarok beleszólni, de miért szólod le a cikkét? Majd ha te is írtál cikket, akkor mondj véleményt más cikkéről.
Egyébként jobbat nem tudott találni? Annyira odavan érte, hogy már lassan belehal.

2016. augusztus 02. 15:05
![]() |
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7393 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 ![]() |
Idézet (Coreline @ 2016.08.02. 13:33)
Ezt én is kérdezhetném tőled!
(Khhm: Wiz Khalifa mint első számú kedvenced,érdekes)

(Khhm: Wiz Khalifa mint első számú kedvenced,érdekes)

Látszik, hogy te is csak azok közé az elvakult, buta rajongók közé tartozol, akik képtelen elfogadni egy negatívumot is kedvencéről. És mi van akkor, ha nem tetszik ez a cikk? Mi van ha nem szereti a te kis Selenádat? És miért kell leszólni a másik kedvencét? Ne legyél már ennyire elvakult, inkább először gondolkodj, azután cselekedj.
Ja, és csak hogy kijavítsam: nem "meny" hanem "menj". Jó lenne ha a helyesírással is tisztában lennél.

(szerintem AriaG.Fan jobb cikkeket ír, mint te)
2016. augusztus 02. 15:33
![]() |
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2231 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 ![]() |
Mindenkitől elnézést,nem tudtam hogy a kedvenc sztáromat megvédeni bűncselekmény!!
Ígérem legközelebb befogom a számat.
Csak tudjátok,remélem mikor valaki a ti kedvenceiteket szidja akkor is majd figyelembe veszitek hogy "MINDENKINEK LEHET VÉLEMÉNYE" (Mert elég sokan szeretnek takarózni ezzel a mondattal)

Ígérem legközelebb befogom a számat.
Csak tudjátok,remélem mikor valaki a ti kedvenceiteket szidja akkor is majd figyelembe veszitek hogy "MINDENKINEK LEHET VÉLEMÉNYE" (Mert elég sokan szeretnek takarózni ezzel a mondattal)
2016. augusztus 02. 16:37
Örülök, hogy szereti Selenát! Mindketten szép lányok!

2016. augusztus 02. 17:41
![]() |
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 ![]() |
De jó neki!
Én is mit meg nem adnék, hogy találkozzam Selenával! Imádom őt! Ö az egyik legnagyobb példaképem. És már kiskorom óta szeretnék találkozni vele! Remélem egyszer szerencsém lesz! <3 <3

2016. augusztus 03. 01:00
![]() |
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 ![]() |
Lizának igaza van Selena nagyon jó szívu

2016. augusztus 03. 01:08
![]() |
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 ![]() |
Idézet (Coreline @ 2016.08.02. 12:56)
Már nem azért de a te cikkeid sem valami tartalmasak,sőt kifejezetten tökfeleslegesnek tartom mondjuk ezt és ezt
o_O

Egyetértek! Ennyir erovel azok is ugyan olyan semmit mondó cikkek! Nem tudom ,hogy miért kell másnak a cikkjét lemondani foleg ,amikor annak a személynek is vannak ugyan olyan tipusú cikkei.

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Nem akarta feleségül venni?

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Megjelent a Barbie-film egyik hivatalos dala.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.