Britney Spears ismét bombaformában van, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb videója, melyben büszkén mutatja meg hibátlan alakját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Briney rajongók elégedetlenkednek – nézd meg a Make Me-t!
2016. augusztus 06. 14:26
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Megértem miért is kapott már most ennyi Dislike-ot..
2016. augusztus 06. 14:30
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Illik a dalhoz ez a klip. Mindkettő közhelyes és unalmas. Szeretem Britneyt, de ha csak ennyire fussa tőle, inkább haknizzon egész évben Vegasban, és ne is jelentessen albumot meg, mert már a Britney Jean óta olyan, mintha nem is érdekelné, csak kényszerből venne fel új dalokat.
OFF: Helyesírási hibák sora a cikkben. Lehet, nekem nagyok az igényeim, de helyből tíz bakit számoltam össze.
OFF: Helyesírási hibák sora a cikkben. Lehet, nekem nagyok az igényeim, de helyből tíz bakit számoltam össze.
2016. augusztus 06. 14:40
Hmm... a szám nagyon gyenge, és ezen az se segített, hogy végig vonaglott a videóban fél pucéran... Tény, hogy jól néz ki, de szerintem már kicsit szánalmas, ahogy ezt görcsösen bizonyítani akarja a világnak. Azt nem mondom, hogy csalódtam, mert többre nem is számítottam tőle, és nem azért, mert nem lenne képes rá, hanem mert erre van igény manapság...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 06. 14:57
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Idézet (Diala @ 2016.08.06. 14:30)
Illik a dalhoz ez a klip. Mindkettő közhelyes és unalmas. Szeretem Britneyt, de ha csak ennyire fussa tőle, inkább haknizzon egész évben Vegasban, és ne is jelentessen albumot meg, mert már a Britney Jean óta olyan, mintha nem is érdekelné, csak kényszerből venne fel új dalokat.
Egyet értek
2016. augusztus 06. 15:01
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Hát, szomorú, hogy ma már erre van igény.
2016. augusztus 06. 15:09
Lilianvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.08.06. Hozzászólás: 153 Csatolások: 6 Azonosító: 258675 offline |
elszomorító,hogy már Britney is ilyen klippel jelentkezik.
egyébként ezt a nagy bakit leszámítva a dal nem is lett olyan elviselhetetlen.
egyébként ezt a nagy bakit leszámítva a dal nem is lett olyan elviselhetetlen.
2016. augusztus 06. 15:23
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
már a Fő címben is ott egy helyesírási hiba...A cikk is teli van hibákkal.A zene pedig unalmas.Mi az hogy a női erőket mutatja be??Azt nevezzük női erőknek hogy Britney egy szinte vad idegen pasival lefekszik??Komolyan?Idáig süllyedett?Nekem amugy a dal tetszik
2016. augusztus 06. 15:26
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Ne haragudjon meg senki de én még "Briney" Spears-ről nem hallottam,csak Britney Spears-ről..
Tudom hogy megesik hogy néha elírunk egy-egy szót,(velem is sokszor előfordul)
De ha már cikket írsz egy nyilvános oldalra, illő volna először átolvasni hogy minden szó jól van e írva
De ha már cikket írsz egy nyilvános oldalra, illő volna először átolvasni hogy minden szó jól van e írva
2016. augusztus 06. 15:36
Hirtelen nem tudtam ki az a Briney xDD Aztán rá jöttem. Mit ne mondjak,elég pocsék lett a dal is és a klip is xd Nekem is hibátlan az alakom,ha photoshoppolva van
2016. augusztus 06. 15:48
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline |
Idézet (Coreline @ 2016.08.06. 15:26)
Ne haragudjon meg senki de én még "Briney" Spears-ről nem hallottam,csak Britney Spears-ről..
Velem is megesik,de igazad van
2016. augusztus 06. 15:49
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (liliom555 @ 2016.08.06. 15:23)
Mi az hogy a női erőket mutatja be??Azt nevezzük női erőknek hogy Britney egy szinte vad idegen pasival lefekszik??Komolyan?Idáig süllyedett?Nekem amugy a dal tetszik
Ezt Britney az első verzióról mondta, amit David LaChapelle rendezett, aki még a megjelenés előtt ismeretlen(?) okok visszalépett a projecttől, és emiatt kénytelenek voltak újraforgatni a klipet.
Látszik, hogy last-minute munka, mert semmi koncepció nincs benne, tök random az egész klip, ami nem jellemző Britneyre.
Az eredeti verzióban barna ruhás férfi táncosokkal lettek volna táncjelenetei, és elvileg nem random pasival, hanem G-Eazyvel lett volna a szexjelenete, de ezt csak olvastam.
2016. augusztus 06. 16:05
A dal nagyon tetszik, de ez a klip borzalmas! Reméltem pedig, hogy jó lesz! Egyébként én is találtam jópár helyesírási hibát, a címben a legfeltűnőbb.
2016. augusztus 06. 16:59
Nekem egyáltalán nem tetszik a dal. A klippet inkább meg se nézem..
2016. augusztus 06. 17:38
nem értem minek olyan stílust / stílusokat erőltetni, ami egyáltalán nem áll jól neki. térjen vissza az alapokhoz. akármennyire nem menő manapság a nyálas rágógumi pop, ő azzal vállt híressé, azzal gyűjtötte be a legtöbb rajongót. akkora sikert mint amekkorát a baby one more time, oops i did it again vagy a toxic hozott neki nem fog tudni elérni a britney bitches auto-tune vonallal.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.